Jan Blaak
Wij hebben zelf een cruise uitgezocht. De aanbetaling kwam niet overeen met de aanbieding van de rederij. De volgende ochtend werd alles prima geregeld.
- Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
- Geen
- Cruise
- Cruise
Snelle en geweldige service Bedankt.
Fijn om snel antwoord te krijgen op de boeking en stapsgewijs alle informatie te krijgen. Onze eerste cruise ! Dus we zijn benieuwd !
Al drie cruises geboekt, verloopt prima.
Altijd goede en snelle service
Zoeken en boeken ging eenvoudig
Goed samen working krant medewerker.
Ik ben prima geholpen. Ik dacht Cruise Travel te bellen maar kwam terecht bij u Cruisewinkel.
Goede ervaring, men nam de tijd en er is een cruise geboekt
Ik ben toch naar een cruise specialist gegaan
makkelijk, snel en duidelijk online te boeken
prima ervaring met het boeken
Heel erg tevreden met onze ervaring tot nu toe met cruisewinkel. We hebben niet eerder een cruise geboekt en alle vragen die we hadden werden rustig beantwoord. Er werd alle tijd genomen en meegedacht. Zeer vriendelijk personeel. Telefonisch ook snel bereikbaar. Op een klein foutje na (verkeerde hutnummer doorgegeven) prima service. Trouwakte gemaild en betaling gedaan en daarvan direct een email ter bevestiging. Duidelijke communicatie.
Glad verlopen boeking. Altijd zaak om zelf op de details te letten. Keurig geholpen.
Goed geholpen en meegedacht
Cruisewinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle en geweldige service Bedankt.
Al drie cruises geboekt, verloopt prima.
Altijd goede en snelle service
Zoeken en boeken ging eenvoudig
Goed samen working krant medewerker.
Goede ervaring, men nam de tijd en er is een cruise geboekt
Ik ben toch naar een cruise specialist gegaan