Marco

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Ik heb tegelijk met het boeken een deel van de factuur overgemaakt. De volgende dag krijg ik over dat deel een reminder. Dat vind ik een beetje slordig.

Pieter Hiemstra

Tot zover prima geregeld, en dat geldt ook voor mijn cruise vorig jaar!

Tot op heden geen 👍
Cruise
vorig jaar naar de Noordkaap met de Nieuw Statendam en dit jaar in oktober naar de Azoren, eveneens de Nieuwe Statendam.

Joyce Dongen

SterSterSterLege sterLege ster

Mijn ervaring is in eerste instantie enthousiast behandeld. Toen ik de cruise definitief had geboekt werd ik telefonisch niet meer zo fijn te woord gestaan. Ik kreeg het gevoel dat men vond dat ik teveel vroeg en werd heel kort gehouden.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Het personeel kan klanten beter te woord staan.
MSC Grandiosa

Ramaekers

SterSterSterLege sterLege ster

Nou het had wel wat voeten in de aarde ivm annulering schiff5 naar aidacosma Moest wachten met andere boeken anders liep ik korting mis. Werd alleen maar duurder. Nou niks gehoord van eventuele korting. Een pluim voor Ellen die had voor ons op t allerlaatst terwijl we al geboekt hadden leuke optie. Zij was ook ontzettend vriendelijk en had alles nog eens goed bekeken. Dankjewel Ellen top

1e cruise was top geregeld Deze was chaotisch
Middelandse zee

Kees Nab

MSC Ijsland

Wim L. Knoppien

Prima service, duidelijk, geduldig, behulpzaam, correct en meedenkend!

Zover, geen verbeterpunten
MXB 3425844

prive

prima

cruise

n.v.t.

Heldere presentatie van CRUISEWINKEL op de site. Mijn resterende vragen werden prima door Lidia beantwoord, waarvoor onze hartelijke dank.

Soms wat lange wachttijden aan de telefoon
Donau cruise op 28/5

Henriëtte Beukert-Etienne

Zeer tevreden over telefonische bereikbaarheid en adequate afhandeling. Een dikke pluim!

Zou het niet weten
Britse eilanden cruise

Marieke van Hoek

Heel eenvoudig en veel informatie

Opera Spanje Italië

Paul

SterSterSterSterLege ster

Informatie was duidelijk en prima zakelijk gesprek, opgevolgd door offerte binnen een paar uur.tijdens telefoongesprek was mijn klant informatie direct beschikbaar

Cunard

Saskia Bas

Prettig duidelijk en snelle reactietijd

HAL Noordam SEA - SYD 2026

Antwoord Cruisewinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u alvast een prachtige cruise met de Noordam! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Geantwoord op

Cruisewinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Cruisewinkel.nl

Bij cruisewinkel boekt u uw ideale cruise tegen de beste prijs. Bekijk onze topaanbiedingen voor een selectie van de beste cruisereizen van dit moment. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit meer dan 180 schepen. Uiteraard vindt u alle grotere rederijen in ons portfolio, zoals AIDA Cruises, Costa Cruises, Holland America Line en MSC Cruises.

Rokin 105

1012 KM Amsterdam

Marco

Pieter Hiemstra

Tot zover prima geregeld, en dat geldt ook voor mijn cruise vorig jaar!

Tot op heden geen 👍

Joyce Dongen

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Het personeel kan klanten beter te woord staan.
MSC Grandiosa

Ramaekers

1e cruise was top geregeld Deze was chaotisch
Middelandse zee

Kees Nab

MSC Ijsland

Wim L. Knoppien

Prima service, duidelijk, geduldig, behulpzaam, correct en meedenkend!

Zover, geen verbeterpunten
MXB 3425844