Cornelis Schol

Geen problemen ondervonde op de website

Zo door blijven gaan
Mein schiff

Winters B.

Vlotte afhandeling van de offerte en later de boeking. Door mijn fout was mijn naam en deze van mijn dochter verkeerd ingegeven. Met een mailtje naar cruisewinkel was dit zo opgelost. Top

MSC Canarische Eilanden

A

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima telefonisch te woord gestaan en geholpen bij een vraag.

nee

de Lijster

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Bij cruisewinkel helpen lieve bereidwillige mensen, maar de boeking op zich via internet is een ramp! Er ontstaan tijdens dat proces vragen en dan moet je toch weer bellen en ja dan sta je zo 15 a 20 min. in de "wacht". Om nog maar te zwijgen over het "online inchecken" voor de HAL! Ik ben een uur bezig geweest en kom er NIET doorheen!!! Allemaal veel te ingewikkeld geworden! Tig...formulieren! Om gek van te worden! Dus weer bellen.........15 min. wachten en het lukte de medewerkster ook NIET, dus wacht ik deze week op een telefoontje van cruisewinkel. Echt een drama. Ik heb er stress van! Liefst zou ik de cruise annuleren, maar heb al betaald! In de toekomst gaan wij dus geen cruise meer boeken!!

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Minder wachttijden. En gewoon éénvoudige normale boekingsvragen of laten de medewerkers de boeking maken en de klanten controleren.

Maya

Er was een prijsdaling op mijn reeds geboekte cruise die naar volle tevredenheid is afgehandeld en mij een hoop geld scheelde.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Betreft niet de medewerkers maar de technische telefonische verbinding. De medewerker kon mij niet horen in eerste instantie. Medewerkers zijn hartstikke aardig en zeer behulpzaam.
CWNL33Y19236H

Paul

Goede service van Cruisewinkel

Heel tevreden

Kornegoor

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Voor onze 5e cruise via Cruisewinkel was dit een zeer slechte ervaring. Er wordt totaal niet geluisterd naar de klant en als er extra verzoeken zijn naast de standaard cruise (2 dagen extra verlengen op de aankomsthaven) dan wordt daarover heen gestapt als zijnde 'gezeur'. We konden dit verlengen werd er eerst aangegeven maar moet eerst de cruise geboekt zijn. De klantvriendelijkheid is inmiddels volledig weg bij Cruisewinkel. Volgende cruises slaan we de Cruisewinkel over

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Heel basic: wees gewoon klantvriendelijk, denk met de klant mee en kom je gewoon de afspraken na als Cruisewinkel. Dit was een dieptepunt.
Azie HAL Westerdam

Angelino van der Lee

Vriendelijk geholpen aan de telefoon toen ik nog wat vragen had over het online boeken, snelle reacties per mail, dus dikke prima.

Amsterdam naar Barcelone

Bosman

Goede ervaring

Jan Blaak

Wij hebben zelf een cruise uitgezocht. De aanbetaling kwam niet overeen met de aanbieding van de rederij. De volgende ochtend werd alles prima geregeld.

Antwoord Cruisewinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u zelf een cruise heeft uitgezocht en dat het verschil in aanbetaling snel en netjes is opgelost. We wensen u alvast een fijne cruise toe! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Doron Roethler

Snelle en geweldige service Bedankt.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Controleer de marktprijzen van concurrenten/aanbieders om er zeker van te zijn dat uw aanbod het beste is.
Geannuleerde boeking: 3315147, Celebrity Eclipse op 16.07.2025

Antwoord Cruisewinkel.nl

Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Jakob Scheper

Fijn om snel antwoord te krijgen op de boeking en stapsgewijs alle informatie te krijgen. Onze eerste cruise ! Dus we zijn benieuwd !

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Nee niet voor dit moment ! Dank u wel !
8 daagse cruise naar Noorwegen

Antwoord Cruisewinkel.nl

Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie. Wat leuk dat u binnenkort uw eerste cruise maakt! We wensen u alvast een prachtige reis toe! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

C. Coenmans

Al drie cruises geboekt, verloopt prima.

Cruise Middelandse zee

Antwoord Cruisewinkel.nl

Hartelijk dank voor uw reactie. Wat leuk dat u al drie cruises bij ons heeft geboekt en dat alles steeds prima verloopt. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

René Broek

Altijd goede en snelle service

Princess Cruises - Grand Princess - Carribean

Antwoord Cruisewinkel.nl

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en fijne woorden! We hopen dat uw reis met Princess Cruises aan boord van de Grand Princess naar het Caribisch gebied onvergetelijk wordt. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Ted Zandstra

Zoeken en boeken ging eenvoudig

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Betaalproces liep niet goed: direct na boeking ontving ik op de site al een verzoek tot betaling van 20%, een dag later per mail een verzoek tot betaling van 40%. Hier gaat iets niet goed in het proces.
NCL Alaska

Antwoord Cruisewinkel.nl

Hartelijk dank voor uw reactie. We wensen u een onvergetelijke Alaska cruise toe! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Geantwoord op

Cruisewinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Cruisewinkel.nl

Bij cruisewinkel boekt u uw ideale cruise tegen de beste prijs. Bekijk onze topaanbiedingen voor een selectie van de beste cruisereizen van dit moment. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit meer dan 180 schepen. Uiteraard vindt u alle grotere rederijen in ons portfolio, zoals AIDA Cruises, Costa Cruises, Holland America Line en MSC Cruises.

Rokin 105

Winters B.

MSC Canarische Eilanden

A

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima telefonisch te woord gestaan en geholpen bij een vraag.

nee

Bosman

Goede ervaring

Jan Blaak

Doron Roethler

Snelle en geweldige service Bedankt.

Geannuleerde boeking: 3315147, Celebrity Eclipse op 16.07.2025

Jakob Scheper

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Nee niet voor dit moment ! Dank u wel !
8 daagse cruise naar Noorwegen

C. Coenmans

Al drie cruises geboekt, verloopt prima.

Cruise Middelandse zee

René Broek