Johanna Verspuij

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik boek graag bij cruisewinkel omdat de medewerkers het nodige navragen en het vervolgens voor ons regelen.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Ik vind het telefonisch contact met cruisewinkel wat moeilijk. Als je wil terugbellen zijn de wachttijden soms lang en je krijg niet direct de medewerker aan de lijn die heeft gebeld.
Rondreis ijsland

Jim

Een snel, persoonlijk en adequaat boekingsproces, heldere e-mails en prettig aan de telefoon. Vlotte antwoorden op vragen.

Havila

Marian van Turnhout

Geweldig geholpen door Marloes die mij op alle vragen een snel en goed antwoord heeft gegeven. Voor ons met 6 mensen is het de 1e cruise en dankzij Marloes is alles tot en met de boeking perfect gelopen.

Ik heb geen verbeter punten
Noorwegen

Marja Nalis-Brekelmans

Ik ben erg. Riemde lijk en ook deskundig geholpen door de medewerker, alleen maar complimenten.

Noorwegen MXB-3408311

Antwoord Cruisewinkel.nl

Hartelijk dank voor uw complimenten. Wat fijn om te horen dat u prettig en deskundig bent geholpen, dat geven we graag door aan onze collega's. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Martina Bühring

Competent advies bij het boeken zowel van de cruise als ook vervoer

Zuid Amerika

Antwoord Cruisewinkel.nl

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wij wensen u alvast een fijne cruise toe! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Theo Blaas

Mijn vrouw en ik zijn erg tevreden met de hulp bij boeking, vlotte communicatie en goede alternatieven gezocht i.v.m.vluchten.

Ms Lirica. Oostelijke Middellandse Zee

Antwoord Cruisewinkel.nl

Dank u wel voor uw mooie reactie. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp bij de boeking en het meedenken over passende vluchtopties. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Sellenraad

Goed alles duidelijk

?

Buskens

SterSterSterSterLege ster

Geen klagen bij Cruisewinkel. Had een probleemphe bij boeken. Voor ennachternaam verwisseld, maar het was zo opgelist en toen kon ik inloggen bij Costa.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Het wachten aan de telefoon, zondercte horen hoe lang, kan wel beter.
Costa Smeralda 28 febr

Antwoord Cruisewinkel.nl

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat het probleem tijdens het boeken snel is opgelost en dat u daarna zonder moeite kon inloggen bij Costa. We wensen u een prachtige reis toe! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Gortemaker

SterSterSterLege sterLege ster

In het algemeen goed. Wel lange wachttijd bij telefonisch contact

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Een paar dagen nadat ik een cruise geboekt had ontving ik mail met aanbiedingen voor een cruise. Niet wenselijk!
IIsland

Antwoord Cruisewinkel.nl

Geachte heer, Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat u heeft moeten wachten aan de telefoon. Op dit moment bereiken ons veel aanvragen, waardoor de wachttijd op piekmomenten kan oplopen. Het heeft onze aandacht. We helpen al onze gasten zo snel en correct mogelijk, 7 dagen per week, zowel telefonisch als per e-mail. Mocht u bij de voorbereiding van uw mooie cruisereis nog een vraag hebben, zend u ons dan een e-mail met terugbelverzoek. We zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

SterSterLege sterLege sterLege ster

Reisinformatie niet helemaal duidelijk

Voordelen tijdens een reis duidelijker uitleggen , nu moet je 4 keer bellen

Antwoord Cruisewinkel.nl

Geachte heer Roekens, Bedankt voor uw review. Wij proberen onze klanten zo volledig en duidelijk mogelijk te informeren. Indien er nog vragen zijn, dan zijn wij u graag van dienst om al uw vragen te beantwoorden. Met veel plezier staan we voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Lonny

Boeken ging prima, was makkelijk zoeken naar een geschikte cruise door de vele filters. Voor vragen konden we makkelijk telefonisch contact opnemen.

Nog niet
Mein schiff 1

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat het zoeken en boeken zo gemakkelijk ging dankzij de filters, en dat u ons telefonisch snel kon bereiken voor vragen. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Ad van der Burgt

Vanaf het eerste contact direct perfect geholpen. ook met extra vragen achteraf. Volhouden jullie service.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Wachttijden aan de telefoon kunnen wel verbeterd worden.
diverse cruisen via jullie gemaakt

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u vanaf het eerste contact perfect bent geholpen, ook bij extra vragen achteraf. Wat betreft de wachttijd: u kunt altijd een terugbelverzoek indienen, dan bellen wij u graag op een moment dat het u goed uitkomt. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel

Jack Lems

Fijne site

Meerdere

Antwoord Cruisewinkel.nl

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw mooie 10/10! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel

Van der Veen

Goede service en snelle benadering op vragen. En doen niet moeilijk als je als klant een verandering wil door voeren, wordt gelijk opgepakt en door gevoerd. En dat allemaal binnen een dag. En telefonisch ook zeer goed bereikbaar. Als het niet duidelijk voor ze is bellen ze de klant. Heb al verschillende keren met ze gewerkt en elke keer tot zeer tevredenheid .

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
niet echt , ga gewoon zo door .
2026 met de maatschappij Prinsess

Antwoord Cruisewinkel.nl

Wat een mooie en uitgebreide review, hartelijk dank! Fijn om te horen dat u onze service als snel en flexibel ervaart en de persoonlijke aanpak zo waardeert. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel

marcel van boheemen

gewoon weer goed en makkelijk te boeken, mooie upgrade gekregen, blij mee

telefonisch in het verleden niet goed te bereieken
ponant las palmas

Antwoord Cruisewinkel.nl

Alvast een prachtige cruise met Ponant gewenst. Wij zijn blij om te horen dat u onze service als positief heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel

Geantwoord op

Cruisewinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Cruisewinkel.nl

Bij cruisewinkel boekt u uw ideale cruise tegen de beste prijs. Bekijk onze topaanbiedingen voor een selectie van de beste cruisereizen van dit moment. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit meer dan 180 schepen. Uiteraard vindt u alle grotere rederijen in ons portfolio, zoals AIDA Cruises, Costa Cruises, Holland America Line en MSC Cruises.

Rokin 105

?

Buskens

SterSterSterSterLege ster

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Het wachten aan de telefoon, zondercte horen hoe lang, kan wel beter.
Costa Smeralda 28 febr

Nog niet
Mein schiff 1

Ad van der Burgt

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Wachttijden aan de telefoon kunnen wel verbeterd worden.
diverse cruisen via jullie gemaakt

Jack Lems

Fijne site

Meerdere

Van der Veen

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
niet echt , ga gewoon zo door .
2026 met de maatschappij Prinsess

marcel van boheemen