Desiree

Wij hebben het boeken van onze cruise bij de cuisewinkel als zeer prettig ervaren.

Nee.
Middellandse Zee

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u het boeken van uw cruise bij ons als prettig heeft ervaren. Wij wensen u een fantastische reis! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Suzanne

Goed, snel, vriendelijk en professioneel

Altijd goed, betrouwbaar en vriendelijk

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u onze service als snel, vriendelijk en professioneel heeft ervaren. We helpen u graag weer bij een volgende cruise! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Harry Sengers

bij onze geboekte reis hebben we na enkele dagen nog een familielid bij willen zetten. was niet eenvoudig maar op vriendelijke wijze geholpen en veranderd.

perfect zeer tevreden
Canarische eilanden mein Schiff7

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat we u vriendelijk hebben kunnen helpen om uw boeking aan te passen en uw familielid alsnog mee kan reizen. Wij wensen jullie samen een prachtige cruise! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Richard Zijlstra

Cruise ROG3475374 Oosterdam

Rob den Blanken

Vriendelijk, correct en inlevend. Over het algemeen een positieve ervaring

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Ik ben een paar keer met het boeken van vliegtickets verkeerd geadviseerd en zijn wij Naar elkaar toe onvoldoende geïnformeerd en gecommuniceerd
HAL

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk, correct en betrokken heeft ervaren. We hopen dat u een mooie reis heeft gemaakt met Holland America Line! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

De leeuw

Prima. Ook telefonische vragen vlot opgelost.

????
Canarische eilanden

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en uw telefonische vragen vlot zijn opgelost. Wij wensen u een prachtige cruise naar de Canarische Eilanden. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Ria

Goede en vriendelijke medewerkers

Oostzee

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze medewerkers. We geven uw complimenten graag aan hen door! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Wetzelaer

Alles snel duidelijk en vakkundig geregeld.

Caribbean Cruise Aida

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles goed voor u is geregeld! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Arjen

SterSterSterHalve sterLege ster

Moeilijk bereikbaar maar mijn vraag werd goed beantwoord.

Wel of geen bagage bij de vlucht naar Barcelona

Vaes

De boeking was vreselijk gemakkelijk

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Dit was maar het begin. Nu even afwachten hoe het vervolg zal zijn. Hopelijk met nuttige informatie voor deze bijzondere reis.
Reis met Zuiderdam

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u onze service waardeert! Wij wensen u een mooie cruise toe. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Sonja schalks

SterSterSterLege sterLege ster

Behulpzaam, denken met je mee

Dit is de eerste keer kan dus niet echt een oordeel geven
Dit begrijp ik niet?

Antwoord Cruisewinkel.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen door onze collega. Wij stellen uw waardering zeer op prijs en zijn blij dat wij u van dienst hebben kunnen zijn. Bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie. Wij wensen u alvast een prachtige en onvergetelijke cruise toe, vol bijzondere momenten en mooie herinneringen! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Soenita sewlal

mooie reis, goed geholpen

langer boekingen vasthouden
Miami

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u een mooie reis heeft gehad en goed bent geholpen. Wij wensen u graag nog veel mooie cruises toe. Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

van ijzendoorn

SterSterSterSterLege ster

Snelle reacties goede opvolging van vragen.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Wanneer uiteindelijk de afsluitende aanbieding arriveert staat daar nergens meer gespecificeerd wat er nou precies wordt aangeboden. Dit hebben we ook al telefonisch bij jullie gemeld. Antwoord: Dat ziet u wanneer u alle voorgaande email er naast legt.......
vancouver - florida

Antwoord Cruisewinkel.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u onze service waardeert! Met vriendelijke groet, Team Cruisewinkel.nl

Geantwoord op

Cruisewinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Cruisewinkel.nl

Bij cruisewinkel boekt u uw ideale cruise tegen de beste prijs. Bekijk onze topaanbiedingen voor een selectie van de beste cruisereizen van dit moment. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit meer dan 180 schepen. Uiteraard vindt u alle grotere rederijen in ons portfolio, zoals AIDA Cruises, Costa Cruises, Holland America Line en MSC Cruises.

Rokin 105

Rob den Blanken

Vriendelijk, correct en inlevend. Over het algemeen een positieve ervaring

HAL

De leeuw

Prima. Ook telefonische vragen vlot opgelost.

????
Canarische eilanden

Ria

Goede en vriendelijke medewerkers

Oostzee

Wetzelaer

Alles snel duidelijk en vakkundig geregeld.

Caribbean Cruise Aida

Arjen

SterSterSterHalve sterLege ster

Moeilijk bereikbaar maar mijn vraag werd goed beantwoord.

Wel of geen bagage bij de vlucht naar Barcelona

langer boekingen vasthouden
Miami

van ijzendoorn

SterSterSterSterLege ster

Snelle reacties goede opvolging van vragen.

vancouver - florida

Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt: