H.J.M. van Egmond
kost veel tijd en is te veel gedetailleerd, dan wel te veel aparte onderwerpen
Hallo Maartje en collega s. Wij willen jullie bedanken voor de fantastische service en de zeer vriendelijke benaderingen bij het boeken van de cruise. Met vriendelijke groet dhr en mevrouw Roumans
Super geholpen door Jennifer, die alles tot in de puntjes regelt voor je. Fijn, vlot en betrokken contact. Snelle opvolging en echt het gevoel dat er wordt meegedacht. Helemaal super!
Goede klantvriendelijke behandeling Je voelt je persoonlijk aangesproken.Snelle to the point antwoorden
Vriendelijk, snel, meedenkend, geen wijziging is ze te lastig, ennprima alles (ook de vluchten tegen speciaal tarief geregeld. Van ons Cruisereizen een 10👍
Het boekingsproces wordt zeer professioneel begeleidt door deskundige medewerkers. Zeer snelle response tijd.
Wij vinden cruisen de ideale invulling van vakantie en hebben daarom al diverse keren geboekt. Dat doen we altijd via Cruisereizen want we wordt altijd heel vriendelijk geholpen waardoor de vakantie al een beetje begint zodra de boeking gedaan is.
Wij zijn erg tevreden. Zeer klantvriendelijk en denken met je mee.
Klantgerichte en proactieve medewerkers voor wie niets teveel is.
Ze nemen rustig de tijd
De informatie die we kregen was compleet, soms wat dubbel met info die we rechtstreeks van MSC kregen. De contacten waren zowel telefonisch als per mail vriendelijk.
Jammer dat maar vijf sterren het maximum is…. Een perfect team waar je , uit ondervinding, op kunt bouwen. Snel, accuraat en bovenal vriendelijk !
Deskundig / snel / worden binnen 15 minuten teruggebeld /
Prima en zeer vriendelijk geholpen. Echter de bijgeboekte vluchten blijken achteraf - zonder dit aan ons te melden - zonder bagage te zijn geboekt. Dit had beter gekund; niemand gaat 12 dagen cruisen zonder bagage.
Ik ben goed geholpen door telefoon.daar bij twee cruisereizen geboekt en ik kijk er uit.
CruiseReizen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
CruiseReizen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
CruiseReizen.nl
Bahialaan 600
3065 WC Rotterdam
kost veel tijd en is te veel gedetailleerd, dan wel te veel aparte onderwerpen
Wij zijn erg tevreden. Zeer klantvriendelijk en denken met je mee.
Klantgerichte en proactieve medewerkers voor wie niets teveel is.
Ze nemen rustig de tijd
Deskundig / snel / worden binnen 15 minuten teruggebeld /