Nic Wilms
- Product of service:
- Cruise in november 2026
Prima medewerkers die adequaat vragen beantwoorden en wensen invullen.
Erg vriendelijk telefonisch behandeld, snel en accuraat. Alle informatie ook via de mail ontvangen.
Ik ben tevreden, dat is de reden dat ik alleen bij cruise travel boek.
We hebben via internet geboekt, hetgeen zeer eenvoudig was. We hebben wel al enige ervaring met het boeken van een cruise, maar niet bij uw bedrijf. Ook het inchecken was simpel en reeds gedaan. Kofferlabels hebben we ook afgedrukt. Kortom, boeken via jullie wordt door ons aanbevolen..
Vlotte afhandeling
Snel en duidelijk. De vraag die ik had is snel en goed beantwoord via de mail.
Geweldig.
De boeking ging correct en vlot
In een woord TOP
Zeer fijne ervaring
Fijne en duidelijke site. Telefonische contact gehad met een van de werknemers. Fijn en duidelijk gesprek. Word goed geholpen!
Heel erg tevreden .ben heel goed geholpen met boeken .ben vrijwel doof maar er is heel veel moeite gedaan voor mij .
Zelf via internet in contact gekomen. Tel. bereikbaarheid slecht. Ben later door jullie gebeld i.v.m. controle opgave, kon toen ook vragen stellen. Verder vlotte reacties per mail.
Goede en snelle service! Denken met je mee. Reageren snel. Erg tevreden.
Geduldig, luisteren en meedenken, dat zijn de kenmerken. Wij zijn erg tevreden.
Cruise Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima medewerkers die adequaat vragen beantwoorden en wensen invullen.
Ik ben tevreden, dat is de reden dat ik alleen bij cruise travel boek.
Vlotte afhandeling
Snel en duidelijk. De vraag die ik had is snel en goed beantwoord via de mail.
Geweldig.
De boeking ging correct en vlot
In een woord TOP
Zeer fijne ervaring
Goede en snelle service! Denken met je mee. Reageren snel. Erg tevreden.
Geduldig, luisteren en meedenken, dat zijn de kenmerken. Wij zijn erg tevreden.
Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt: