8.5 /10

checkbox93% beveelt Cruise Travel aan!

Remco

Prima tot dusver

Marie Antoinette Silvin

Duidelijk antwoord op mijn vragen via e-mail gekregen. Telefonisch was niet te doen, te lang in de wacht gestaan.

Rijn cruise

Marja

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb akkoord gegeven op offerte voor cruise en vlucht voor 8 personen. Dan denk je dat dit allemaal gereserveerd staat voor ons tot bepaalde tijd (staat er ook op) maar nee. Ik werd gebeld met de mededeling dat vlucht gecanceld was en dat ze na de feestdagen verder gingen zoeken. Paar dagen niets gehoord en toen zelf maar bellen. Vlucht kon ineens wel geboekt worden maar was ongeveer 140 euro duurder per persoon. Hoe dan???

Cruise met vlucht 8 personen

J.W. Buij

Goed geholpen. Tijdens onze reis was uw Josepha als onze steun vanuit Zeetours zeer ondersteunend en behulpzaam aan boord.

1. Britse Eilanden en 2. IJsland

Elisabeth van Haaften

SterSterSterSterLege ster

Zelfs na 3 keer bellen en aanpassen van de reis nog steeds correct geholpen!

Henk

SterSterLege sterLege sterLege ster

Abusievelijk via internet informatie ingevuld, waarvan wij dachten dat deze nodig was getoonde interesse op de site van MSC. Bleek dit benodigde informatie te zijn om bij cruise travel te boeken. De opmerking bij ja te antwoorden bij de opmerking dit is een definitieve boeking werd niet begrepen door de persoon, vanwege haar condities. Gelukkig kon de telefonische afspraak en informatie inwinning wel worden geannuleerd zodat we niet met extra kosten kwamen te zitten. Tussen het tijdstip van invullen en mailen dat er sprake was van dwaling, werd door cruise travel niet geloofd. Na enig relativeren zijn we gewoon verheugd dat we tochgaan cruisen met de boot van MSC, ook al is het geboekt bij cruise travel.

Product of service:
Cruise reis Kiel/Kiel, Noorse fjorden.

H.Kuijper

Duidelijke informatie over toekomstige cruise.En belangrijke punten waarop men dient te letten voor keuze van de hut.

Future cruise

Fam Volker

solide, vriendelijk, behulpzaam en correct met afhandeling

29 daagse cruise reis middelandse zee

Scheepmaker

denkt mee en regelt wat nodig is en geen vraag is te veel en we hadden er nogal wat nu een week voor vertrek is alles op een rijtje en gaan we vol vertrouwen op cruise

cruise noordkaap met lofoten met aida

Herman Kroon

Prima service.

Cruise MSC Divina

De Punder

Prima service bij de boeking

Hilde Van Mulken

Snel geregeld. Mijn opties hebben ze naast de opties van mijn reisgenote gelegd. We hebben nu dezelfde boeking incl. vlucht. Was in 10 minuten geregeld.

Cruise Mexicaanse Riviera 26-11 - 11-12-2025

Ron van Vugt

Alvorens de boeking definitief te maken hebben wij twee keer telefonisch contact gehad. Beide keren werden als zeer positief ervaren: meedenkend en met goede adviezen.

celebrity Equinox, Argentine en Antartica plus vliegreis/transfers/hotel

Sara Greve

Cruise Travel ken ik al jaren en zij bieden altijd een hele goede service!

Donau cruise

Anny Ruesink

Ik ben op een uitstekende manier geholpen bij het boeken van mijn cruise

trans atlantische cruise

Cruise Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 mei 2020

Cruise Travel

Wij helpen al 33 jaar reizigers bij het maken van de beste keuze uit het enorme aanbod aan cruises. We kennen de schepen, rederijen en bestemmingen als geen ander. Of u nu voor het eerst een cruise gaat maken, of al ervaring heeft met cruises, onze cruisespecialisten adviseren u graag.

Remco

J.W. Buij

1. Britse Eilanden en 2. IJsland

Elisabeth van Haaften

SterSterSterSterLege ster

Zelfs na 3 keer bellen en aanpassen van de reis nog steeds correct geholpen!

Henk

SterSterLege sterLege sterLege ster

Product of service:
Cruise reis Kiel/Kiel, Noorse fjorden.

H.Kuijper

Cruise Mexicaanse Riviera 26-11 - 11-12-2025

Ron van Vugt

celebrity Equinox, Argentine en Antartica plus vliegreis/transfers/hotel

Sara Greve

Cruise Travel ken ik al jaren en zij bieden altijd een hele goede service!

Donau cruise

Anny Ruesink