Wiebe Rozeveld
Mooie cruise, duidelijke omschrijving. Prima prijs
Behulpzaam, de beste van Nederland
Eindelijk een site waarop je makkelijk kunt boeken
Makkelijk, eenvoudig, overzichtelijk
op alle vragen werd vriendelijk en deskundig advies gegeven en bij het uitkiezen van het dek en de hut werd zelfs een mooie upgrade verzorgd, ook bij de vervolgstappen van boekingsbevestiging en betaling werd tot volle tevredenheid goede begeleiding gegeven
weer perfect en correct geregeld
snelle en correcte ervaring genoten
Prima info en boekingsproces. Telefonische vragen n.a.v. de boeking worden vakkundig en helder beantwoord.
Goed advies
Heel positief,vriendelijk en heel goed geholpen.Verstand van zaken
Super
Fijne organisatie, na een boeking ruim twee jaar voor de werkelijke start van de vakantie aan de andere zijde van de wereld, nu besloten dat de vakantie toch in Europa moet plaatsvinden in verband met de huidige politieke ontwikkelingen. Direct werd er contact opgenomen met de cruise maatschappij Ponant en werd de boeking omgezet naar de nieuwe wensen. Ook bij de vorige vakantie werden we uitstekend geholpen toen er geen vluchten naar Schiphol konden. Kortom top organisatie.
Snelle reactie op mijn vraag
Cruise Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel eenvoudig om te boeken, duidelijke website, duidelijke keuzemogelijkheden