8.5 /10

checkbox93% beveelt Cruise Travel aan!

Wiebe Rozeveld

Duidelijk, snel en een goede hulp met boeken van een reis.

Cruise Alaska en Azië

Esther

Heel eenvoudig om te boeken, duidelijke website, duidelijke keuzemogelijkheden

Bedankt voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

Marry van Oers

Mooie cruise, duidelijke omschrijving. Prima prijs

Cruise Britse eilanden

Antwoord Cruise Travel

Hartelijk dank voor de 10/10 rating. Wij wensen u alvast een prachtige cruise naar de Britse Eilanden toe! Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

Pim

Behulpzaam, de beste van Nederland

HAL Ijsland - Rotterdam cruise - MS Rotterdam 2026

Antwoord Cruise Travel

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze hulp en service. Wij wensen u alvast een prachtige cruise naar IJsland aan boord van de MS Rotterdam toe. Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

J. Van der Maat

Eindelijk een site waarop je makkelijk kunt boeken

cruise geboekt

Antwoord Cruise Travel

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze website als gebruiksvriendelijk heeft ervaren en makkelijk heeft kunnen boeken, daar zijn we erg blij mee! Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

Peter van Delft

Makkelijk, eenvoudig, overzichtelijk

Cruise middelandse zee van Mein Schiff voor 2personen

Joop Luijckx, Oirschot

op alle vragen werd vriendelijk en deskundig advies gegeven en bij het uitkiezen van het dek en de hut werd zelfs een mooie upgrade verzorgd, ook bij de vervolgstappen van boekingsbevestiging en betaling werd tot volle tevredenheid goede begeleiding gegeven

boeking CMJ 3416866 14 dagen Britse eilanden Nieuw Statendam

Antwoord Cruise Travel

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo prettig bent geholpen en dat er goed met u is meegedacht bij het samenstellen van uw cruise. Alvast een prachtige reis naar de Britse Eilanden gewenst! Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

m.j

weer perfect en correct geregeld

cruise

Antwoord Cruise Travel

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles wederom naar wens geregeld is. Wij wensen u een prachtige vakantie toe. Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel.

jack hendrikx

snelle en correcte ervaring genoten

cruise oceania

Frank Bijlsma

Prima info en boekingsproces. Telefonische vragen n.a.v. de boeking worden vakkundig en helder beantwoord.

Theunissen

Andrea Heider

Super

Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

Arjan Spanjers

Fijne organisatie, na een boeking ruim twee jaar voor de werkelijke start van de vakantie aan de andere zijde van de wereld, nu besloten dat de vakantie toch in Europa moet plaatsvinden in verband met de huidige politieke ontwikkelingen. Direct werd er contact opgenomen met de cruise maatschappij Ponant en werd de boeking omgezet naar de nieuwe wensen. Ook bij de vorige vakantie werden we uitstekend geholpen toen er geen vluchten naar Schiphol konden. Kortom top organisatie.

Cruisereis

Antwoord Cruise Travel

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat we u ook in deze situatie snel hebben kunnen helpen en hebben meegedacht bij het aanpassen van uw reisplannen. Zeker bij veranderingen is het belangrijk dat alles goed en soepel wordt geregeld. Dank voor uw vertrouwen in ons! Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

De jong

Snelle reactie op mijn vraag

Deel wereldcruise

Cruise Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 mei 2020

Cruise Travel

Wij helpen al 33 jaar reizigers bij het maken van de beste keuze uit het enorme aanbod aan cruises. We kennen de schepen, rederijen en bestemmingen als geen ander. Of u nu voor het eerst een cruise gaat maken, of al ervaring heeft met cruises, onze cruisespecialisten adviseren u graag.

Wiebe Rozeveld

Duidelijk, snel en een goede hulp met boeken van een reis.

Cruise Alaska en Azië

Esther