Remco
- Product of service:
- Cruise
Prima tot dusver
Duidelijk antwoord op mijn vragen via e-mail gekregen. Telefonisch was niet te doen, te lang in de wacht gestaan.
Ik heb akkoord gegeven op offerte voor cruise en vlucht voor 8 personen. Dan denk je dat dit allemaal gereserveerd staat voor ons tot bepaalde tijd (staat er ook op) maar nee. Ik werd gebeld met de mededeling dat vlucht gecanceld was en dat ze na de feestdagen verder gingen zoeken. Paar dagen niets gehoord en toen zelf maar bellen. Vlucht kon ineens wel geboekt worden maar was ongeveer 140 euro duurder per persoon. Hoe dan???
Goed geholpen. Tijdens onze reis was uw Josepha als onze steun vanuit Zeetours zeer ondersteunend en behulpzaam aan boord.
Zelfs na 3 keer bellen en aanpassen van de reis nog steeds correct geholpen!
Abusievelijk via internet informatie ingevuld, waarvan wij dachten dat deze nodig was getoonde interesse op de site van MSC. Bleek dit benodigde informatie te zijn om bij cruise travel te boeken. De opmerking bij ja te antwoorden bij de opmerking dit is een definitieve boeking werd niet begrepen door de persoon, vanwege haar condities. Gelukkig kon de telefonische afspraak en informatie inwinning wel worden geannuleerd zodat we niet met extra kosten kwamen te zitten. Tussen het tijdstip van invullen en mailen dat er sprake was van dwaling, werd door cruise travel niet geloofd. Na enig relativeren zijn we gewoon verheugd dat we tochgaan cruisen met de boot van MSC, ook al is het geboekt bij cruise travel.
Duidelijke informatie over toekomstige cruise.En belangrijke punten waarop men dient te letten voor keuze van de hut.
solide, vriendelijk, behulpzaam en correct met afhandeling
denkt mee en regelt wat nodig is en geen vraag is te veel en we hadden er nogal wat nu een week voor vertrek is alles op een rijtje en gaan we vol vertrouwen op cruise
Prima service.
Prima service bij de boeking
Snel geregeld. Mijn opties hebben ze naast de opties van mijn reisgenote gelegd. We hebben nu dezelfde boeking incl. vlucht. Was in 10 minuten geregeld.
Alvorens de boeking definitief te maken hebben wij twee keer telefonisch contact gehad. Beide keren werden als zeer positief ervaren: meedenkend en met goede adviezen.
Cruise Travel ken ik al jaren en zij bieden altijd een hele goede service!
Ik ben op een uitstekende manier geholpen bij het boeken van mijn cruise
Cruise Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima tot dusver
Zelfs na 3 keer bellen en aanpassen van de reis nog steeds correct geholpen!
solide, vriendelijk, behulpzaam en correct met afhandeling
Prima service.
Prima service bij de boeking
Cruise Travel ken ik al jaren en zij bieden altijd een hele goede service!
Ik ben op een uitstekende manier geholpen bij het boeken van mijn cruise
Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt: