Andrea Heider
- Product of service:
- Cruise
Super
Fijne organisatie, na een boeking ruim twee jaar voor de werkelijke start van de vakantie aan de andere zijde van de wereld, nu besloten dat de vakantie toch in Europa moet plaatsvinden in verband met de huidige politieke ontwikkelingen. Direct werd er contact opgenomen met de cruise maatschappij Ponant en werd de boeking omgezet naar de nieuwe wensen. Ook bij de vorige vakantie werden we uitstekend geholpen toen er geen vluchten naar Schiphol konden. Kortom top organisatie.
Snelle reactie op mijn vraag
Goed geholpen
Boeking en issue met betaling
Uitstekend
Cruise travel is een perfect reisbureau! De medewerkers zijn, behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden!
Vriendelijk personeel en prompt correctie van mijn boeking.
top
Gewoon 1e klas
We werden goed ontvangen hoewel er een beetje onduidelijkheid was ontstaan bij welk bedrijf ons moesten melden. We hebben een aangenaam gesprek gehad en we werden goed geholpen. Nadat we geweest waren werden we gebeld of er nog vragen waren. We hadden net zelf gebeld. En onze vragen waren goed beantwoord. Verder erg plezierig contact gehad.
Servicegericht
Tevreden overde website; prima en zeer behulpzaam telefonisch te woord gestaan.
Heb hier jaren een positieve ervaring mee.
Via de website kwam ik er niet uit om een reservering te maken. Daarom telefonisch contact gezocht en daar werd ik zeer snel en deskundig geholpen, waarna de reservering goed gelukt is.
Cruise Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle reactie op mijn vraag
Goed geholpen
Boeking en issue met betaling
Uitstekend
Vriendelijk personeel en prompt correctie van mijn boeking.
top
Gewoon 1e klas
Servicegericht
Tevreden overde website; prima en zeer behulpzaam telefonisch te woord gestaan.
Heb hier jaren een positieve ervaring mee.
Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt: