8.5 /10

checkbox93% beveelt Cruise Travel aan!

Dick Alblas

Snel en duidelijk. De vraag die ik had is snel en goed beantwoord via de mail.

Cruise met Caribbean oktober 2016

Catharine Van Mulken

Geweldig.

Cruise Papeete naar Honolulu

Anneke Brandt-Boerhout

De boeking ging correct en vlot

Cruise van Rotterdam naar Noorwegen

Antwoord Cruise Travel

Wat fijn om te horen dat het boeken vlot is verlopen. Wij wensen u een prachtige cruise naar Noorwegen toe. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

YEFuijk

In een woord TOP

Antwoord Cruise Travel

Bedankt voor uw positieve feedback! Hopelijk kunnen we u snel weer helpen met het uitzoeken van een droomcruise. Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

Pedicure Rita

Zeer fijne ervaring

cruise Istanbul Athene

Kim van Hoof

Fijne en duidelijke site. Telefonische contact gehad met een van de werknemers. Fijn en duidelijk gesprek. Word goed geholpen!

Cruise, icon of the seas

Antwoord Cruise Travel

Bedankt voor uw mooie review. Wij wensen u een mooie cruise aan boord van de Icon of the Seas! Ook in de toekomst staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

Romkje Veenstra’s en Sylvie Lianne Westerhof

Heel erg tevreden .ben heel goed geholpen met boeken .ben vrijwel doof maar er is heel veel moeite gedaan voor mij .

Cruise Noorwegen

Antwoord Cruise Travel

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door mijn collega's! Service staat bij ons voorop. Wij wensen u een prachtige cruise naar Noorwegen toe. Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

Bert Foppen

SterSterSterSterLege ster

Zelf via internet in contact gekomen. Tel. bereikbaarheid slecht. Ben later door jullie gebeld i.v.m. controle opgave, kon toen ook vragen stellen. Verder vlotte reacties per mail.

Cruise Noorwegen HAL

Antwoord Cruise Travel

Bedankt voor uw reactie! Fijn dat het contact vlot is verlopen. Mocht de telefonische wachttijd een keer langer zijn: u kunt altijd gebruikmaken van onze terugbelservice. Dan bellen wij u graag op een moment dat het u het beste uitkomt. Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

Wendy

Goede en snelle service! Denken met je mee. Reageren snel. Erg tevreden.

cruise noord europa

Antwoord Cruise Travel

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u onze service en het meedenken zo waardeert. We wensen u alvast een prachtige cruise door Noord-Europa. Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

Moelee

Geduldig, luisteren en meedenken, dat zijn de kenmerken. Wij zijn erg tevreden.

MSC Cruise Oost Middellandse zee

Antwoord Cruise Travel

Wat fijn om te horen dat u onze service als zo prettig ervaart. Heel erg bedankt voor uw mooie woorden! Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

Jan Peters

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Het gaat te goed denk ik want nu gebeurt alles per mail en persoonlijk contact is er niet. Nu krijgen we een optie voor reis ELV·3375487 en vervolgens zeggen we ok en krijgen de bevestiging waarbij we heel snel moeten reageren.. Nu kijken we naar de gevraagde excursies , die niet bij de reis stonden, en zien we dat je met beperkte mobiliteit bijna niets kunt zodat we nu overwegen om te annuleren.

ELV·3375487

Marieke Pepers

Heel keurig

Cruise Canarische eilanden

Antwoord Cruise Travel

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles zo keurig geregeld was. Geniet alvast van uw cruise naar de Canarische Eilanden. Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

Robert

SterSterSterSterLege ster

Vooralsnog een prettige ervaring. Is voor mij de eerste keer dat ik een cruise via Cruise Travel boek. Web sit is duidelijk en de boeking is eenvoudig te maken. De vervolgstappen zijn ook begrijpenlijk en redelijk overzichtelijk.

cruise rond de canarische eilanden

Antwoord Cruise Travel

Bedankt voor uw uitgebreide reactie! Fijn om te horen dat uw eerste ervaring met boeken via Cruise Travel zo prettig verloopt en dat de website en vervolgstappen duidelijk voor u zijn. We wensen u alvast veel plezier met uw cruise rond de Canarische Eilanden. Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

Josephus van Gils

heldere en duidelijke boekings methode

cruise IJsland

Antwoord Cruise Travel

Bedankt voor uw 9/10 sterrenreview! We wensen u alvast veel plezier met uw cruise naar IJsland. Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

Dennis

SterSterSterSterLege ster

Goede, betrouwbare en vriendelijke service!

Antwoord Cruise Travel

Bedankt voor uw mooie feedback! We hopen u snel weer te mogen helpen met het boeken van een volgende cruise. Met vriendelijke groet, Team Cruise Travel

Geantwoord op

Cruise Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 mei 2020

Cruise Travel

Wij helpen al 33 jaar reizigers bij het maken van de beste keuze uit het enorme aanbod aan cruises. We kennen de schepen, rederijen en bestemmingen als geen ander. Of u nu voor het eerst een cruise gaat maken, of al ervaring heeft met cruises, onze cruisespecialisten adviseren u graag.

Dick Alblas

Snel en duidelijk. De vraag die ik had is snel en goed beantwoord via de mail.

Cruise met Caribbean oktober 2016

Cruise Noorwegen

Bert Foppen

Cruise Noorwegen HAL

Wendy

Goede en snelle service! Denken met je mee. Reageren snel. Erg tevreden.

cruise noord europa

Moelee

Geduldig, luisteren en meedenken, dat zijn de kenmerken. Wij zijn erg tevreden.

MSC Cruise Oost Middellandse zee

heldere en duidelijke boekings methode

cruise IJsland

Dennis

SterSterSterSterLege ster

Goede, betrouwbare en vriendelijke service!

Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10