Fial
Ik heb goede ervaring voor dit bedrijf omtrent afsluiting reis en n.a.v vragen die ik nadien via tel. heb gesteld waarop ik ook snel antwoord heb gekregen.
- Product of service:
- Cruise Costa Toscana
heel vriendelijke mensen prima service
Het is een perfect bedrijf en kunnen en willen veel voor je regelen. Zijn ook (op 1 medewerker na) allemaal erg vriendelijke dames en steeds bereid je bij alles te helpen en navraag te doen.
Goede kennis van zaken en fijn contact
Customer service erg goed. Communicatie en advies top!
Reisspecialisten weten de reiswens om te buigen naar een passende oplossing. Bravo
Heel goed
Communicatie via email verliep duidelijk.
Helemaal TOP we hebben vaker met Holland America lijn gevaren maar dat was heel omslachtig en ingewikkeld, dit ging easy-peasy thanks
Zeer goed
Alweer een positieve ervaring van het boekingsproces. Ik kreeg goed advies over ideeën die ik had, maar voor mijzelf geen antwoord. De hel prices is snel gegaan. Eigenlijk was het binnen 5 dagen rond en de reis is aangepast naar mijn wensen. Zee tevreden over de service!
CRUISE TRaVEL
Het boeken via internet was erg makkelijk maar het contact met het bedrijf was erg onprofsioneel veel fouten gemaakt en 6x moeten bellen om het op te lossen. En nu nog is het niet 100% opgelost.
Prettig
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Cruise Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt:
heel vriendelijke mensen prima service
Goede kennis van zaken en fijn contact
Customer service erg goed. Communicatie en advies top!
Heel goed
Communicatie via email verliep duidelijk.
Zeer goed
CRUISE TRaVEL