Dick Alblas
Geweldig.
De boeking ging correct en vlot
In een woord TOP
Zeer fijne ervaring
Fijne en duidelijke site. Telefonische contact gehad met een van de werknemers. Fijn en duidelijk gesprek. Word goed geholpen!
Heel erg tevreden .ben heel goed geholpen met boeken .ben vrijwel doof maar er is heel veel moeite gedaan voor mij .
Zelf via internet in contact gekomen. Tel. bereikbaarheid slecht. Ben later door jullie gebeld i.v.m. controle opgave, kon toen ook vragen stellen. Verder vlotte reacties per mail.
Goede en snelle service! Denken met je mee. Reageren snel. Erg tevreden.
Geduldig, luisteren en meedenken, dat zijn de kenmerken. Wij zijn erg tevreden.
Het gaat te goed denk ik want nu gebeurt alles per mail en persoonlijk contact is er niet. Nu krijgen we een optie voor reis ELV·3375487 en vervolgens zeggen we ok en krijgen de bevestiging waarbij we heel snel moeten reageren.. Nu kijken we naar de gevraagde excursies , die niet bij de reis stonden, en zien we dat je met beperkte mobiliteit bijna niets kunt zodat we nu overwegen om te annuleren.
Heel keurig
Vooralsnog een prettige ervaring. Is voor mij de eerste keer dat ik een cruise via Cruise Travel boek. Web sit is duidelijk en de boeking is eenvoudig te maken. De vervolgstappen zijn ook begrijpenlijk en redelijk overzichtelijk.
heldere en duidelijke boekings methode
Goede, betrouwbare en vriendelijke service!
Cruise Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig.
De boeking ging correct en vlot
In een woord TOP
Zeer fijne ervaring
Goede en snelle service! Denken met je mee. Reageren snel. Erg tevreden.
Geduldig, luisteren en meedenken, dat zijn de kenmerken. Wij zijn erg tevreden.
Heel keurig
heldere en duidelijke boekings methode
Goede, betrouwbare en vriendelijke service!
Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt: