9.5 /10

checkbox99% beveelt Credion aan!

Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?

Bouwmensen Gelderland Oost

Laagdrempelig, deskundig en actief meedenken.

Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?
nvt

Guy Stock

Uitstekende adviseur die goed en duidelijk communiceert en alles snel oppakt.

Vooral zo doorgaan.

De Garage/cooltech

Zeer goed in het regelen waar wij geen verstand van hebben Duidelijk en geen gezeur je weet waar je aan toe bent Tis zo als het is :-)

MSC Property Management BV

Deskundig en volledig advies, communiceert tijdens het gehele traject erg goed en geeft updates over de status.

Staffelpercentages van het financieringsbedrag dat in rekening wordt gebracht als succes fee.

K. Kremer

Zeer goed en netjes begeleid voor een financiering door Andre.

VOF Cafe de Apotheek.nl

SterSterSterSterLege ster

Prima geholpen

Asociaal Marketing

Goede begeleiding en kennis van zaken

Niks

John Dory Amsterdam

Al snel kwam ik erachter dat het verkrijgen van een lening voor de horeca bijna een onmogelijke opgave is. Daarom heb ik de hulp ingeschakeld van Credion. Er speelde bovendien ook wat tijdsdruk, maar dankzij het snelle en doeltreffende schakelen van de heren van Credion is alles op tijd geregeld. Uiteindelijk hebben we via de Rabobank niet alleen de meest gunstige lening gekregen, maar ook nog eens tegen het beste rentepercentage. Kortom: ontzettend tevreden over de begeleiding en het resultaat!

Nier van toepassing

SterSterSterHalve sterLege ster

Adviseur Christa 100% inzet

Nvt

PEC Consulting BV

Ik had een geweldige ervaring met Musse als mijn adviseur. Hij is zeer deskundig, altijd beschikbaar en bood steeds de juiste oplossingen voor mij. Absoluut een aanrader!

Alles is uitstekend verlopen, geen verdere suggesties voor verbetering

Hutten Machinery BV

LPM Development BV

professioneel, maakt toezeggingen waar

geen opmerkingen

Credion verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Credion heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2020

Credion

Het vinden en afsluiten van een financiering is niet altijd eenvoudig. Sterker nog, vaak is het proces ingewikkeld, soms zelfs frustrerend. Wij veranderen dat. Met meer dan 20 jaar ervaring én doordat we toegang kunnen bieden tot meer dan 120 banken, alternatieve geldverstrekkers en private investeerders, vinden we snel de beste lening voor jouw bedrijf. Kennis, ervaring en een groot netwerk zijn niet de enige zaken waar het bij ons om draait. Bij Credion hechten we waarde aan jouw volgende stap. Met slechts 10 vragen zijn we in staat om financieel advies op maat te geven - specifiek aangepast op jouw situatie. Want onze ervaring leert dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, en dat financiering nooit zomaar een kwestie van toeval is.

Businesspark Friesland-West 27a

8447SL Heerenveen

Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?

Bouwmensen Gelderland Oost

Laagdrempelig, deskundig en actief meedenken.

nvt

Guy Stock

Uitstekende adviseur die goed en duidelijk communiceert en alles snel oppakt.

Vooral zo doorgaan.

De Garage/cooltech

MSC Property Management BV

K. Kremer

Zeer goed en netjes begeleid voor een financiering door Andre.

VOF Cafe de Apotheek.nl

SterSterSterSterLege ster