Covergreen Nederland BV
Prettig , direckt , no nonsense
- Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?
- vooraf met bank bellen als alles gereed is voor overdracht.
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Prettig , direckt , no nonsense
Deskundig, behulpzaam en meedenkend.
Ik ben heel professioneel en snel geholpen.
Credion heeft mij uitstekend begeleid bij de financiering van mijn garageboxen. Vanaf het eerste contactmoment merkte ik dat er écht tijd werd genomen om mijn situatie te begrijpen en mee te denken in oplossingen. De communicatie was helder, eerlijk en professioneel, en ik werd goed op de hoogte gehouden van iedere stap in het traject. Met dank aan Jacco van Hout heb ik een financieringstraject kunnen realiseren dat perfect aansluit op de groei van mijn bedrijf. Hij schakelde snel, was betrokken en dacht steeds constructief mee. Dat gaf veel vertrouwen. Ik kijk zeer positief terug op de samenwerking en zou Credion absoluut aanbevelen aan andere ondernemers die behoefte hebben aan deskundige begeleiding bij bedrijfsfinancieringen.
John Hoven is echt perfecte persoon met vakkundigheid,We willen hem nog een keer hiermee bedanken , Groetend Demir
goed
Prettige samenwerking naar een (voelde als) gezamenlijk einddoel
Keurig alles geregeld van van de start t/m het einde.
Uiterst kundig.
Zoals al eerder ben ik goed geadviseerd, zijn er duidelijke afspraken gemaakt en is alles weer keurig geregeld.
Zeer correct en professioneel.
Ik ben niet zo handig met de computer en hun wel. Niks is hun teveel gevraagd en helpen je overal super mee. Gewoon en nuchter volk dat 100% met je mee denkt.
Top Bedrijf. Goed geholpen
Fantastische ervaring. Meermaals met Antoine geschakeld bij verschillende financieringsbehoeftes. Altijd accuraat, snel en transparant. Niks is teveel moeite.
Mannen die zaken voor elkaar krijgen, en goed regelen. Altijd bereikbaar.
Credion verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Credion heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Prettig , direckt , no nonsense
Deskundig, behulpzaam en meedenkend.
Ik ben heel professioneel en snel geholpen.
goed
Prettige samenwerking naar een (voelde als) gezamenlijk einddoel
Keurig alles geregeld van van de start t/m het einde.
Uiterst kundig.
Zeer correct en professioneel.
Top Bedrijf. Goed geholpen
Mannen die zaken voor elkaar krijgen, en goed regelen. Altijd bereikbaar.
Credion heeft de volgende resultaten bereikt: