Esma Durgun
- Product of service:
- Kinder naaimachine
Goed, maar product is zeer slecht
Op een vrijdagochtend verf aangevraagd omdat de verf bij een pakket was uitgedroogd. Vrijdagavond al track en trace code ontvangen en zaterdag was het pakket al binnen. Aanvraag was makkelijk en snel
super tevreden!
Top Service!
Het is een cadeau voor mijn creatieve kleindochter voor haar 18e Verjaardag. Maar die moet nog komen. Wordt vervolgd!
Goedemorgen service en vriendelijk contact. Er was een batterijhouder stuk dit kon ik online melden en de volgende dag had ik al een nieuw exemplaar.
De bestelling we hoeven niet lang te wachten wat ik heel fijn vond dat hij hij thuis werd bezorgt
Prima! Alles compleet en verzorgd. Snelle levering. Dus al meedere keren besteld.
J'ai contacté le service client car il me manquait un sachet d'éléments dans un DIY j'ai eu une réponse très très vite par mail, ma réclamation a été faite le 2 Mai, elle a été expédiée le 4 Mai et reçu le 5 Mai, donc très rapide et réactif, merci pour ce service client efficace 😊
Mail over defect lampje van miniatuurhuisje werd zeer snel opgepakt! En kosteloos meteen een nieuwe toegestuurd! Helemaal super!
Parfaite compréhension du besoin ! Réactivité impeccable !! Expérience parfaite gré able malgré s une pièce cassé par mon fils !!
Vlotte levering
Zeer goed en snel
Snelle en correcte levering
Crafts & Co verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Crafts & Co heeft de volgende resultaten bereikt:
Crafts & Co