Yanna Visscher
- Product of service:
- book nook
Kwam 1 dag later aan dan er stond (voor 23:00 besteld) maar alsnog snel
Een product dat ik bestelde werkte niet. Het probleem werd na enkele zeer vriendelijke mails opgelost.
Ontzettend positief. Goede link naar website waar ik reserve plaatjes kon bestellen. Volgende dag al binnen via DHL. Geen kosten. Kortom geweldig
Esperienza molto positiva...sono riuscito a risolvere un problema con la loro gentilezza!
Super
Prima! Snel, netjes
Nou ik heb het een beetje uitgeprobeerd, moet zeggen dat ik wel moet wennen. Vind het ook wel beetje eng om te gebruiken omdat het snel gaat. Maar ik moet er effe aan wennen. Verder ben ik gewoon tevreden over de naaimachine zelf en de prijs en kwaliteit verhouding.
Na aankoop van een labelmaker bij de action, bleek hier iets mis mee te zijn. Contact opgenomen met Crafts&Co en ben goed te woord gestaan, uiteindelijk een nieuwe opgestuurd gekregen.
Had een miniatuur bouwdoos missende onderdelen deze werden opgestuurd. Wat een top service
Miałam problem z jakością jednego z elementów. Firma bardzo szybko odpowiedziała w jaki sposób można to naprawić oraz również bardzo szybko wysłała konkretny element. Ogólnie bardzo lubię tę markę, do tej pory tylko z tą jedną częścią miałam problem. Cała reszta rzeczy, które mam tej marki była dobrej jakości i dała dużo zabawy. Jak najbardziej polecam.
maar mijn mening heeft craft en co de beste kwaliteit snelle levering top
prima, miste een klein onderdeel maar werd netjes opgestuurd helemaal top
Mijn aangeschafte produkt ging in de eerste maand kapot en ik kreeg keurig netjes een nieuwe thuis bezorgd. Super geregeld.
Snel geleverd. Helaas was 1 vd zij-panelen vd book nook niet plat waardoor het niet helemaal gesloten is.
Crafts & Co verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Crafts & Co heeft de volgende resultaten bereikt:
Crafts & Co