Corrie van Oosterom
- Product of service:
- Tekenprojector
Mijn kleindochter vond de tekenprojector geweldig.
Service onderdelen, super snel in huis!
Ik wil het retouneren. Het lukt niet.
Had een bouwdoos om een miniatuurhuisje te maken maar er ontbraken wat onderdelen.Gemaaild en de ander dag al had ik de ontbrekende onderdelen in huis. Echt een heel goede service.
Snelle en correcte levering
Heel fijn geholpen en alles goed opgelost
Zeer prettig, afhandeling was snel en efficiënt.
Snelle levering en goede service
Top. Snelle levering. Simpel te gebruiken product. App die goed werkt.
Il manquait un sachet de matériel dans une boîte il m'a été adressé rapidement
Goede communicatie defect onderdeel vervangen door crafts&co.
Heel goede service met een defecte naaimachine alles perfect opgelost.
Het was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf besteld hebt de service was uitstekend
Een fout van DHL op een zeer professionele wijze opgelost 😃
👍
Crafts & Co verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Crafts & Co heeft de volgende resultaten bereikt:
Crafts & Co
Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
Mijn kleindochter vond de tekenprojector geweldig.
Service onderdelen, super snel in huis!
Ik wil het retouneren. Het lukt niet.
Snelle en correcte levering
Heel fijn geholpen en alles goed opgelost
Zeer prettig, afhandeling was snel en efficiënt.
Snelle levering en goede service
Top. Snelle levering. Simpel te gebruiken product. App die goed werkt.
Il manquait un sachet de matériel dans une boîte il m'a été adressé rapidement
Goede communicatie defect onderdeel vervangen door crafts&co.
Heel goede service met een defecte naaimachine alles perfect opgelost.
Een fout van DHL op een zeer professionele wijze opgelost 😃
👍