9 /10

checkbox95% beveelt Crafts & Co aan!

Esma Durgun

Goed, maar product is zeer slecht

Kinder naaimachine

esther

Op een vrijdagochtend verf aangevraagd omdat de verf bij een pakket was uitgedroogd. Vrijdagavond al track en trace code ontvangen en zaterdag was het pakket al binnen. Aanvraag was makkelijk en snel

verf miniature bookshop

Top Service!

Los onderdeel

Mia van de ven

SterSterSterSterLege ster

Het is een cadeau voor mijn creatieve kleindochter voor haar 18e Verjaardag. Maar die moet nog komen. Wordt vervolgd!

Naaimachinel

Mariska

Goedemorgen service en vriendelijk contact. Er was een batterijhouder stuk dit kon ik online melden en de volgende dag had ik al een nieuw exemplaar.

Tiny treats cakery

Marianne Stoepker

De bestelling we hoeven niet lang te wachten wat ik heel fijn vond dat hij hij thuis werd bezorgt

Naaimachine

Ans Otten

Prima! Alles compleet en verzorgd. Snelle levering. Dus al meedere keren besteld.

Beach house.

Maillard Emma

J'ai contacté le service client car il me manquait un sachet d'éléments dans un DIY j'ai eu une réponse très très vite par mail, ma réclamation a été faite le 2 Mai, elle a été expédiée le 4 Mai et reçu le 5 Mai, donc très rapide et réactif, merci pour ce service client efficace 😊

DIY miniature Ramen restaurant

Marjolein Boers

Strandhuis

Sonja

Mail over defect lampje van miniatuurhuisje werd zeer snel opgepakt! En kosteloos meteen een nieuwe toegestuurd! Helemaal super!

Diy miniture scholars dream book nook

Dubost

Parfaite compréhension du besoin ! Réactivité impeccable !! Expérience parfaite gré able malgré s une pièce cassé par mon fils !!

Flipper

The macaron boutique

Ben G

Snelle en correcte levering

Label rol

Crafts & Co verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Crafts & Co heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 december 2018

Crafts & Co

De hobby website van Nederland!

Overschiestraat 63

Crafts & Co heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 december 2018

Crafts & Co

De hobby website van Nederland!

Overschiestraat 63

1062 XD Amsterdam