Petra De Pril
- Product of service:
- Playmake 4 in1 houtbewerkingset
Geweldig
Makkelijk om te bestellen en netjes en op tijd geleverd.
Heeft wat u nodig heeft
Slechte service
Er miste een onderdeel bij het huisje wat ik aan het maken was. Na een mailtje kon ik heel makkelijk het missende deeltje aanvragen. En binnen no-time had ik het in huis en kon ik heerlijk verder knutselen. Top dat dit, zonder enige poespas, kan! Zeer tevreden klant! Ik ga heerlijk door fröbelen.
Très réactif et répondant parfaitement à mon besoin Merci !
Zeer meedenkend
service client rapide et à l'écoute
Prachtig bedrijf zeer correct in verzending, groot gamma.
Positief
Snelle levering, goed verpakt.
Snelle levering, goed verpakt
Super!
geweldige service
We misten een onderdeel, dit is prima opgelost door Crafts & Co. Binnen een paar dagen hebben we het missende onderdeel per post ontvangen.
Crafts & Co verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Crafts & Co heeft de volgende resultaten bereikt:
Crafts & Co
Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
Geweldig
Makkelijk om te bestellen en netjes en op tijd geleverd.
Heeft wat u nodig heeft
Slechte service
Très réactif et répondant parfaitement à mon besoin Merci !
Zeer meedenkend
service client rapide et à l'écoute
Prachtig bedrijf zeer correct in verzending, groot gamma.
Positief
Snelle levering, goed verpakt.
Snelle levering, goed verpakt
Super!