9 /10

checkbox95% beveelt Crafts & Co aan!

Yvonne

SterSterSterSterLege ster

In de verpakking van de Parisian Alley zat een zakje onderdelen niet. Een mail gestuurd met aankoopbon en de streepjescode op de doos en het zakje met onderdelen was binnen een week binnen.

Booknook Parisian Alley

Gonnie v Ham

Goedemorgen klantenservice

Een item gekregen, wat ontbrak in mijn miniatuur huisje

Jocelyne BRENEUR

Très contente de mon expérience, livraison, très rapide, seul, petit bémol, c’est la langue qu’il faut traduire systématiquement étant française

Je ne sais pas ce que je dois mettre impossible de traduire

Goele E.

Na een storing op de 3D-pen werd ik snel en vriendelijk geholpen door één van de medewerkers. Als alle mogelijke hulp was nagekeken, werd er zonder problemen na 1 dag een nieuwe pen geleverd. Prima service!

3D pen

Mirjam Van Vliet

Lichtbak met hoes

Amber Van Herwijnen

Papiersnijder besteld. De levering was snel en het pakket was netjes en zorgvuldig ingepakt. Zeker een aanrader!

Papiersnijder

Nancy Aerts

Te duur voor 3 rolletjes

Stickers rolletjes

Antwoord Crafts & Co

Hai Nancy, Bedankt voor uw review, Wat betreft de prijs: het printpapier voor pocket printers is specifiek ontwikkeld voor dit type apparaat en verschilt daardoor van standaard printpapier. Wij proberen onze prijzen altijd zo scherp mogelijk te houden binnen de kwaliteit die wij leveren. Mocht u in de toekomst vragen hebben over alternatieven of grotere verpakkingen, dan denken wij uiteraard graag met u mee.

Benny Sterken

Goede en snelle service, alleen veel te duur

Stickers en labels voor miniprinter

Antwoord Crafts & Co

Hai Benny, Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service! Wat betreft de prijs: het printpapier voor pocket printers is specifiek ontwikkeld voor dit type apparaat en verschilt daardoor van standaard printpapier. Wij proberen onze prijzen altijd zo scherp mogelijk te houden binnen de kwaliteit die wij leveren. Mocht u in de toekomst vragen hebben over alternatieven of grotere verpakkingen, dan denken wij uiteraard graag met u mee.

Iris Allart

Super service

Candy Shop

Guus Van Gunst

OK

LIGHT PAD A3

G.van Empelen

Wat een fijn en goed contact met craft & co. Zeer behulpzaam om het missende deel naar me op te sturen.

Een 3D puzzle clock

Minitools

Mary Janssen Coppus

Snel bezorgd, erg leuk om te maken

Nook book

Crafts & Co verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Crafts & Co heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 december 2018

Crafts & Co

De hobby website van Nederland!

Overschiestraat 63

Crafts & Co heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 december 2018

Crafts & Co

De hobby website van Nederland!

Overschiestraat 63

1062 XD Amsterdam