8.9 /10

checkbox91% beveelt CPL Engines NL aan!

Stef Beertsen

SterSterSterSterLege ster

Goede bereikbaarheid, duidelijke antwoorden, en meedenken aan mogelijke oorzaak van schade in oude motor.

BMW Motor

Motor BMW 1 Serie

And

Motor volkswagen

peter nagy

vandaag ben ik super goed geholpen door de eigenaar. Met een een goede garantie en prijs ben ik tevreden naar huis gegaan. zeker een aanrader.

gearbox

Chris

er word snel gereageerd en goed advies gegeven door dit bedrijf. De ontvangen revisie motor is met een camera bekeken aan de binnenkant en tot hoever gekeken kon worden kan bevestigd worden dat er nieuwe onderdelen zijn gebruikt

Revisie motor N43B20

Sam K

Voor de 2 e keer een motor besteld alles was naar wens !

Motor vw golf gte 2024

Henk

Voor mijn dochter een motor van een Mini Countryman bij deze mensen gekocht, supernetjes geregeld en op een keurige manier geholpen bij het ophalen van de nieuwe motor. even nog een dubbel checkt om zeker te weten dat het juiste mee gaat. Auto rijdt weer perfect, dank je wel daar voor.

Motor Mini Countryman

Goed bedrijf Nette mensen en ze denken goed met je mee

Complete revisie motor T5

Köln

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nicht zu empfehlen Betrüger Firma, Geld seit 1 Jahr nicht zurück! Anderer Motor hat Schaden und wollen nicht reparieren. Rechnung ist Storniert damit die keine Steuer zahlen! Anzeige bei Polizei und Behörde wird gemacht!

2 mal BMW Motor

Danielle Jansswn

Een motorblok gekocht voor onze auto. Iets langere levertijd als aangegeven dit hebben ze opgelost door hem zelf te bezorgen ipv met koeriersdienst. De motor is inmiddels geïnstalleerd en de auto rijd weer als een tierelier! Super blij mee!

Motorblok polo

CPL Engines NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

CPL Engines NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 6 maart 2024

CPL Engines NL

CPL Engines is dé expert op het gebied van gebruikte en gereviseerde motoren. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatieve tweedehands, gereviseerde en nieuwe automotoren en versnellingsbakken. Voor vrijwel alle gangbare merken en modellen hebben wij een passende motor beschikbaar.

Stef Beertsen

gearbox

Chris

Revisie motor N43B20

Sam K

Voor de 2 e keer een motor besteld alles was naar wens !

Motor vw golf gte 2024

Henk