Stef Beertsen
Goede bereikbaarheid, duidelijke antwoorden, en meedenken aan mogelijke oorzaak van schade in oude motor.
- Product of service:
- BMW Motor
Dit zijn gewoon oplichters, ze reageren nergens meer op mensen koop hier niks
Snelle & Perfecte Service
vandaag ben ik super goed geholpen door de eigenaar. Met een een goede garantie en prijs ben ik tevreden naar huis gegaan. zeker een aanrader.
er word snel gereageerd en goed advies gegeven door dit bedrijf. De ontvangen revisie motor is met een camera bekeken aan de binnenkant en tot hoever gekeken kon worden kan bevestigd worden dat er nieuwe onderdelen zijn gebruikt
Voor de 2 e keer een motor besteld alles was naar wens !
Voor mijn dochter een motor van een Mini Countryman bij deze mensen gekocht, supernetjes geregeld en op een keurige manier geholpen bij het ophalen van de nieuwe motor. even nog een dubbel checkt om zeker te weten dat het juiste mee gaat. Auto rijdt weer perfect, dank je wel daar voor.
Goede service
Prettig zakendoen en product zoals omschreven
Prima bedrijf
Revisie tip top uitgevoerd
Goed bedrijf Nette mensen en ze denken goed met je mee
Nicht zu empfehlen Betrüger Firma, Geld seit 1 Jahr nicht zurück! Anderer Motor hat Schaden und wollen nicht reparieren. Rechnung ist Storniert damit die keine Steuer zahlen! Anzeige bei Polizei und Behörde wird gemacht!
Een motorblok gekocht voor onze auto. Iets langere levertijd als aangegeven dit hebben ze opgelost door hem zelf te bezorgen ipv met koeriersdienst. De motor is inmiddels geïnstalleerd en de auto rijd weer als een tierelier! Super blij mee!
CPL Engines NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
CPL Engines NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Dit zijn gewoon oplichters, ze reageren nergens meer op mensen koop hier niks
Snelle & Perfecte Service
Voor de 2 e keer een motor besteld alles was naar wens !
Goede service
Prettig zakendoen en product zoals omschreven