8.9 /10

checkbox92% beveelt CPL Engines NL aan!

Danielle Jansswn

Een motorblok gekocht voor onze auto. Iets langere levertijd als aangegeven dit hebben ze opgelost door hem zelf te bezorgen ipv met koeriersdienst. De motor is inmiddels geïnstalleerd en de auto rijd weer als een tierelier! Super blij mee!

Motorblok polo

Katja Becker

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestellen Sie bei der Firma nicht!

Audi-Motor

Budomatspecialist

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wacht nu bijna twee weken op een motor en slecht bereikbaar En elke x een kut smoes

Gereviseerde motor

Cpl

⭐⭐⭐⭐⭐ Excellent experience from start to finish. The company has a large and impressive engine inventory, and the quality was exactly as described. Prices are very reasonable compared to the market. The seller was welcoming, honest, and took the time to explain everything clearly. Home delivery was fast and well organized, which made the whole process smooth and worry-free. I’m truly satisfied with my purchase and would confidently recommend this engine company to anyone looking for quality and reliability.

Yes

MM

Nadat de motor van mijn range rover het begaf heb ik dit bedrijf gevonden om een revisiemotor te vinden. Het gaat hier al snel om een heel hoog bedrag dus dan is vertrouwen extra belangrijk. Uiteindelijk hier terecht gekomen, de service is uitstekend, de hulp die geboden werd, zelfs gebeld met mijn garagist over de details. Ik ben echt zeer tevreden. Was zeker de afstand waard!

Revisie motor Range Rover

Kroes

SterSterSterLege sterLege ster

Motor bestelde bij cpl het heeft even geduurd maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Bedankt cpl en wie weet tot de volgende.

Ford 1.5 EcoBoost

Schalk

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Doe geen zaken met dit bedrijf, ondanks alle zogenaamde goede reviews. Mijn ervaring met hen is heel erg slecht! Ik heb hier december 2024 een Mazda motor gekocht. Die bleek inwendig te lekken. Na veel moeite en tijd een vervangende motor opgehaald, blijkt deze motor ook niet goed te zijn. Beide keren zijn de motoren door een erkende garage ingebouwd, zelfs heb ik de auto bij een andere garage laten doormeten nadat de tweede motor ook niet deugde. Conclusie was hetzelfde! Motor deugt niet. CPL bood aan de motor terug te nemen en het aankoopbedrag (4400 euro) terug te storten. Ik wacht inmiddels vanaf juli 2025 op het terugstorten van het aankoopbedrag. Vanaf CPL komt er geen reactie, geen betaling, niets! Trek zelf uw conclusie maar.

Mazda motor

DH autoservice

Top bedrijf, snelle service . En houd zich aan de afspraken. Vriendelijk personeel.

Motor range rover velar

Bas

Motor voor mijn Ford transit gehaald. Keurig geholpen door de jongens! Bedankt

Motor ford transit

danny

zeer goede ervaring

motor

NO ESCAPE

goede eerste indruk, goed snelle afhandeling en op tijd geleverd.

BLOK AUDI RS 7

Gokhan Gedik

Uitstekend

X5 40d motorblok

motoren revisie bedrijf de schiffart

goed

VW AXE motor

Walter

Goede communicatie en goed aanbod. Motor werkt ook echt goed naar behoren.

1.6 ecoboost motor

Schmidt Jethro

Heel goed

N46B20B motor

CPL Engines NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

CPL Engines NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 6 maart 2024

CPL Engines NL

CPL Engines is dé expert op het gebied van gebruikte en gereviseerde motoren. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatieve tweedehands, gereviseerde en nieuwe automotoren en versnellingsbakken. Voor vrijwel alle gangbare merken en modellen hebben wij een passende motor beschikbaar.

Danielle Jansswn

Motorblok polo

Katja Becker

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestellen Sie bei der Firma nicht!

Audi-Motor

danny

zeer goede ervaring

motor

NO ESCAPE

goede eerste indruk, goed snelle afhandeling en op tijd geleverd.

BLOK AUDI RS 7

Gokhan Gedik

Uitstekend

X5 40d motorblok

motoren revisie bedrijf de schiffart

goed

VW AXE motor

Walter

Goede communicatie en goed aanbod. Motor werkt ook echt goed naar behoren.

1.6 ecoboost motor

Schmidt Jethro