9.1 /10

checkbox95% beveelt Countrywood International B.V. aan!

Kwaliteit

Breukelman

SterSterLege sterLege sterLege ster

Met Countrywood was de ervaring goed, maar de leverancier Tuindeco laat de wensen over. De houten planken worden schots en scheef en gedraaid geleverd. Handleiding is gebaseerd op een compleet ander tuinhuis, niet duidelijk omschreven geen maatvoering. Met pijn en moeite 3 nieuwe planken gekregen, het middenbalkje die de boei vast moet houden is kansloos, raamkozijn zit een knik in. Dus voor 4000 euro is het een niet deugelijk product wat ik geleverd heb gekregen!

Opvallende sterken punten
Countrywood heeft hun best gedaan, maar ze vertrouwen teveel op Tuindeco en hun adviezen.

Felix van Belgie

Absolute fantastisch, smells en Zeer betrouwbaar. Van het eerst tot het laatste telefontje was het geweldig. De team spirit en de manier van Werken zijn zeer aab te bevelen. Dank Julie Countrywood team

Team werk

Antwoord Countrywood International B.V.

Bedankt voor je mooie review, Felix! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Countrywood en het hele traject, van het eerste tot het laatste telefoontje. Mooi dat je onze betrouwbaarheid, manier van werken en teamwork zo waardeert. Daar zijn we erg blij mee. Groet, Emmely Echtermeijer Team Countrywood International B.V.

Dillen

Klantenservice was top, online bestelprocess had iets vloeiender gekunt

Snelle reactie, duidelijke informatie, service

Antwoord Countrywood International B.V.

Bedankt voor je review, Dillen! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice, snelle reactie, duidelijke informatie en service. Goed dat je ook aangeeft dat het online bestelproces iets vloeiender kon. Die feedback nemen we mee. Groet, Emmely Echtermeijer Team Countrywood International B.V.

Boumans / Transservice

Erg goed

Goede communicatie

Antwoord Countrywood International B.V.

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Countrywood. Mooi dat je onze communicatie als goed hebt ervaren, dat vinden we erg belangrijk. Groet, Emmely Echtermeijer Team Countrywood International B.V.

Witteveen

Alles was prima, gemakkelijk te bestellen en goede service netjes afgeleverd en goede beschrijving er bij dus netjes kunnen opbouwen, ben heel tevreden met het thuinhuisje

Alles was goed 👍

Antwoord Countrywood International B.V.

Beste Dhr. Witteveen, Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen, van het bestellen tot het opbouwen van de blokhut. Mooi dat de handleiding duidelijk was en dat de levering soepel is gegaan. We wensen je veel plezier met je nieuwe tuinhuisje! Groet, Emmely Echtermeijer Team Countrywood International B.V.

Cor van der Leeuw

Ik ben zeer tevreden over de communicatie en afhandeling van mijn bestelling

Denken mee met de en geven goede/extra informatie om de juiste aankoop te doen

Antwoord Countrywood International B.V.

Bedankt voor je review, Cor! Goed om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en afhandeling. Fijn dat je ons meedenken en de extra informatie als positief hebt ervaren. Daar doen we het voor 😊 Veel plezier met je aankoop! Groet, Emmely Echtermeijer Team Countrywood International B.V.

Woodcom

Super goed

Ze bellen gewoon terug wordt zeer gewaardeerd

Antwoord Countrywood International B.V.

Bedankt voor je review, Woodcom! Fijn om te horen dat je onze service goed hebt ervaren. Mooi dat het gewaardeerd wordt dat we bereikbaar zijn en terugbellen. Groet, Emmely Echtermeijer Team Countrywood International B.V.

Rob

Komt afspraak na

Antwoord Countrywood International B.V.

Bedankt voor je review, Rob! Goed om te horen dat je positief bent. Voor ons is het belangrijk om afspraken altijd na te komen. Groet, Emmely Echtermeijer Team Countrywood International B.V.

Jan

SterSterSterSterLege ster

Keurig bedrijf. Je krijgt wat je verwacht.

Ja

Antwoord Countrywood International B.V.

Beste Jan, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen. Dat vinden wij erg belangrijk. Groet, Emmely Echtermeijer Team Countrywood International B.V.

Rob Koehof

SterSterSterSterLege ster

Degelijk en alles aanwezig wat je besteld.

Denken mee en reageren snel

Antwoord Countrywood International B.V.

Bedankt voor je review, Rob! Goed om te horen dat alles compleet geleverd is en dat je onze snelle reacties en het meedenken waardeert. Daar gaan we voor. Groet, Emmely Echtermeijer Team Countrywood International B.V.

Alen Luc

SterSterSterSterLege ster

Gemakkelijke bestelling en goede prijs gekregen en levering op tijd maar spijtig dat er toch een paar onderdelen niet mee geleverd waren die nochtans nodig waren maar na contact met coutrywood na onderzoek ook een terug betaling gekregen voor de niet geleverde onderdelen alleen daarvoor een dikke pluim.

Opvallende sterken punten
klantvriendelijke offerte, op tijd geleverd en bij problemen toch oplossingen gegeven.

Antwoord Countrywood International B.V.

Bedankt voor je review, Alen! Fijn om te horen dat bestellen makkelijk ging, de prijs goed was en de levering op tijd was. Jammer dat er onderdelen ontbraken, dat hoort natuurlijk niet. Goed dat we het samen netjes hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent met de afhandeling. Bedankt voor je geduld en veel plezier met je aankoop! Groet, Emmely Echtermeijer Team Countrywood International B.V.

Traiteurdelucs

Enkele laten die heel krom waren

Alles netjes afgeleverd

Antwoord Countrywood International B.V.

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles netjes is afgeleverd. Jammer dat er enkele latten krom waren, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Voor zover wij kunnen zien hebben we hier nog geen melding van ontvangen. Mocht je daar nog hulp bij nodig hebben, horen we het graag. Groet, Emmely Echtermeijer Team Countrywood International B.V.

Pintens

Tuinhuis bouwpakket was helemaal in orde . Top

Bouwpakket is handig en eenvoudig goed op maat gemaakt

Antwoord Countrywood International B.V.

Beste Dhr. Pintens, Wat een mooie review, dank je wel daarvoor! Top om te horen dat alles helemaal in orde was met jullie blokhut. Daar doen we het voor. We wensen jullie heel veel plezier met jullie Countrywood tuinhuis! Met vriendelijke groet, Team Countrywood

M Boom

Communicatie verloopt heel goed, afspraken worden nagekomen. Zeer vriendelijk personeel en vakkundig aangelegd😊

Vakmensen

Antwoord Countrywood International B.V.

Beste Fam. Boom, Wat ontzettend fijn om jullie mooie review te lezen dank daarvoor! Super om te horen dat jullie tevreden zijn, daar zetten wij ons elke dag met plezier voor in. Mochten wij in de toekomst iets voor jullie kunnen betekenen, dan staan we natuurlijk voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Team Countrywood

Marc Vandenbroeck

Correct, wel soms moeilijk telefonisch te bereiken

Opvallende sterken punten
Sterke punten: mooie en degelijke sauna, de dakbedekking is wel gevoelig aan harde wind. Heel correcte levering in Spanje

Countrywood International B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Countrywood International B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 24 mei 2015

Countrywood International B.V.

Countrywood International B.V. is een e-commerce bedrijf gespecialiseerd in blokhutten, overkappingen, hekwerk en andere producten voor buiten. Het bedrijf is opgericht door de Twentse Annemijn Otten en is in ruim 12 jaar uitgegroeid tot een van de best beoordeelde aanbieders van tuinproducten in Nederland en België. Countrywood wordt vaak gekozen vanwege de sterke prijs-kwaliteitverhouding, de laagste prijsgarantie en de betrouwbare levering. Dankzij duidelijke productinformatie, een ruim assortiment en persoonlijke service is het een logische en vertrouwde keuze voor iedereen die zijn tuin wil verbeteren. Meer dan 25.000 tevreden klanten gingen je al voor en je kunt eenvoudig achteraf of in termijnen betalen. Daarnaast heeft Countrywood een eigen montageservice door de hele Benelux en is het bedrijf ook actief in Duitsland onder de naam Countryholz. Het ondernemersverhaal kreeg aandacht in bekende media zoals Algemeen Dagblad, Quote en De Ondernemer.

Hagenborgh 313

Rob

Komt afspraak na

Jan

SterSterSterSterLege ster

Keurig bedrijf. Je krijgt wat je verwacht.

Ja

Rob Koehof

SterSterSterSterLege ster

Degelijk en alles aanwezig wat je besteld.

Denken mee en reageren snel

Alen Luc