Bruyninckx/De Martelaere
- Opvallende sterken punten
- Mooi produkt met goed materiaal
Heel goed materaal en super afwerking Enkel communicatie verliep wat chaotisch
Degelijk materiaal voor een scherpe prijs, alleen kan de opvolging van de levering iets beter.
Van advies over de offerte tot nazorg over wat restpunten na levering een heel verzorgd traject. En het resultat mag er zeker zijn: een heel strak en solide blokhut Chloë. Ik ben er heel blij mee!
Zeer vlot, snelle levering, zeer goede prijs kwaliteit.
Top
Fijne en snelle communicatie! Denken met je mee in opties en mogelijkheden. Mooi en kwalitatief goed hout waarmee wij nu lekker bezig zijn.
Kreeg netjes antwoord op mijn vragen. Jammer dat ze niet eerder hebben verteld dat er op You Tube een filmpje staat over het bouwen van het tuinhuis/blokhut
Uitstekend contact , communicatie goed, afspraken maken gedaan zoals jet hoort ! Niks op aan te merken
Zeer goede en fijne communicatie
Goed en degelijk product
Positief
Super
goede servise
prima
Zeer goede kwaliteit en bediening
Countrywood verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Countrywood heeft de volgende resultaten bereikt:
Countrywood
Bedrijvenpark Twente 400
7602 KM Almelo
Heel goed materaal en super afwerking Enkel communicatie verliep wat chaotisch
Zeer vlot, snelle levering, zeer goede prijs kwaliteit.
Top
Zeer goede en fijne communicatie