van abeelen management bv

Dit bedrijf staat dicht bij de klant en begrijpt hoe het service moet verlenen.

Kraamer

Prima meegedacht over niet passende caravandpiegels terwijl ze niet eens daar gekocht zijn. Een onderdeel dat bij het proberen kapot ging werd gratis vervangen. Top service.

Jan

Zeer behulpzaam en vriendelijke in de kampeerwinkel Bedankt

AM Junggeburth

SterSterSterSterLege ster

Nette zaak. Met goede occasions. Goede service

P Nijenhuis

We werden heel fijn geholpen er wer eerst voor een oplosding gezocht voordat we een grotere uitgave moesten doen .

den Hartog

Goede vriendelijke en deskundig personeel.

Brekelmans fam

Al jaren prima

Geert Wingens

Ervaring tot nu toe, sales proces, uitstekend verlopen. Vriendelijk en deskundige verkoper (Rob) waar we een mooie camper bij hebben gekocht. Levering komt nog maar tot nu toe top.

Rutterkamp

Wij zijn super geholpen door de medewerkers. Ik beveel Coppens Rekreatie bij iedereen aan.

Jacco en Ria Lam

Super bedrijf met mooie caravans, campers en accessoires! Heel fijn geholpen bij de aanschaf van onze volgende caravan. Bedankt Geert! Wij gaan weer nieuwe herinneringen maken!

Iris

Goed & vriendelijk geholpen, goed advies ( weten waar ze het over hebben).

Koen van Helvoirt

1 woord geweldig

Hans

Ans

Uitstekende service. Prima deskundige medewerkers

Rozenveld

Uitstekende service en vlotte reactie. Zo behoort het te zijn

Coppens Rekreatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Coppens Rekreatie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 9 juli 2015

Coppens Rekreatie

Coppens Rekreatie is DE online en offline outdoor en kampeerwinkel van Nederland EN België. De tevredenheid van onze klanten staat bij ons centraal. Daarom is ons ruime assortiment gericht op uw behoeften. Alle artikelen kunt u vinden in onze megastore in Best en het grootste gedeelte van deze artikelen kunt u ook gemakkelijk online aanschaffen via onze webshop. Ons team staat altijd voor u klaar om u van passend advies te voorzien, niet alleen in de winkel maar ook telefonisch of via e-mail

IBC weg 1

5683 PK Best

van abeelen management bv

Dit bedrijf staat dicht bij de klant en begrijpt hoe het service moet verlenen.

Kraamer

Jan

Zeer behulpzaam en vriendelijke in de kampeerwinkel Bedankt

AM Junggeburth

SterSterSterSterLege ster

Nette zaak. Met goede occasions. Goede service

P Nijenhuis

den Hartog

Goede vriendelijke en deskundig personeel.

Brekelmans fam

Al jaren prima

Geert Wingens

Rutterkamp

Jacco en Ria Lam

Iris

Goed & vriendelijk geholpen, goed advies ( weten waar ze het over hebben).

Koen van Helvoirt

1 woord geweldig