Hans Driessen
Prima bedrijf, denken mee en goede service.
Zeer tevreden over de service van Coppens. Een aantal punten aan onze nagenoeg nieuwe caravan zijn netjes en kosteloos opgelost. Het contact verliep prettig en professioneel en er werd goed met ons meegedacht. Fijn om te merken dat klanttevredenheid hier serieus wordt genomen. Zeker een aanrader! Mario Linssen
Fijne en persoonlijke service
Keurige bediening
Goed en vriendelijk
Super klantvriendelijk
Vriendelijk en hulpvaardig personeel,
Laatst een mooie Dometic Rally Air Pro 260 gekocht met een extra een slaapgedeelte. Zo opgezet met een pomp, geen geklooi meer met stokken! Ons kind vond het heerlijk om in te slapen en overdag kon ze er mooi in spelen. Erg fijn geholpen door het personeel die de tijd nam om alles uit te leggen.
Fantastische service op de eerste etage waar ik onderdelen voor mijn caravan heb gekocht. Montagevoorschrift was er niet maar werd speciaal voor mij opgezocht en geprint👍
In september een caravan gekocht bij Coppens. In het voorseizoen bleek helaas niet alles compleet te zijn. Mark Scharff heeft ons snel en goed geholpen waardoor we nu weer lekker op pad kunnen!
Wij zijn prettig en deskundig geholpen door Mark Scharff ondanks wat technische problemen tijdens ons eerste verblijf. Ernest en Mark hebben dit netjes opgelost. Wij genieten nu van onze nieuwe caravan.
Vriendelijk personeel, goed advies. Verkoopster Helma krijgt van ons een dikke 10. Zij mag ons altijd helpen👍
Geweldig goede service
Prettig
Dit bedrijf staat dicht bij de klant en begrijpt hoe het service moet verlenen.
Coppens Rekreatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Coppens Rekreatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne en persoonlijke service
Keurige bediening
Goed en vriendelijk
Super klantvriendelijk
Vriendelijk en hulpvaardig personeel,
Geweldig goede service
Prettig
Dit bedrijf staat dicht bij de klant en begrijpt hoe het service moet verlenen.
Coppens Rekreatie heeft de volgende resultaten bereikt: