Frans
Zeer goed geholpen door verkoper geert-jan dankzij hem was het probleem zo opgelost
Goedbezig
Top geholpen. Telefonisch bereikbaar, heel fijn. Goed product.
Goede service en komen afspraken na En prima geholpen
Zeer tevreden. Klantgericht!
Prima hulp in de winkel
Zojuist gebelt met een verzoek voor reparatie van mijn Caravan, gaat t niet worden er is een stop voor klanten ! Leuk hé voor een caravan die daar notabene is gekocht......
Fijne winkel en personeel. Ze hebben bijna altijd dat waarnaar ik op zoek ben.
Wij zijn deskundig en vriendelijk geholpen door Mark Scharff. De bijgeleverde tent bij onze 2hands caravan was niet compleet. Ontbrekende accessoires en niet bruikbare stokkenset werden kosteloos nieuw geleverd. Prima service en zeer klantvriendelijk !!!
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Prima advies en ook als het niet naar wens is of er problemen zijn wordt het netjes opgelost. Helaas tot 2 X toe pech met het tenttapijt dat al bij het eerste gebruik op diverse plaatsen kapot ging. Na telefonisch contact de foto’s via mail gestuurd. Kreeg netjes bericht terug dat ze omgeruild mochten worden. Helaas bij de nieuwe ook bij het eerste gebruik weer pech dat het op diverse plekjes kapot ging. Na mail contact met Lex mocht het geretourneerd worden en weer nieuwe of van een ander merk iets kiezen of het geld terug. Gekozen voor een ander merk, omdat de caravan al in de stalling stond voor de winter mocht het geretourneerd worden als de caravan weer uit de stalling gehaald zou worden. Ik heb uw mail dus dat is geen probleem zei Lex. Nou, dat vind ik nog eens service, daar ben ik erg blij mee en ook met de aangeboden keuze in oplossingen. 👌
Super geholpen met een garantie op de caravan (Hobby), ze luisteren en pakken het serieus op. Bedankt Coppens Rekreatie voor de goede en juiste service.
Super goed geholpen. Professioneel advies. Vriendelijk personeel en ruim aanbod.
Prima bedrijf, denken mee en goede service.
Zeer tevreden over de service van Coppens. Een aantal punten aan onze nagenoeg nieuwe caravan zijn netjes en kosteloos opgelost. Het contact verliep prettig en professioneel en er werd goed met ons meegedacht. Fijn om te merken dat klanttevredenheid hier serieus wordt genomen. Zeker een aanrader! Mario Linssen
Fijne en persoonlijke service
Coppens Rekreatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Coppens Rekreatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Goedbezig
Top geholpen. Telefonisch bereikbaar, heel fijn. Goed product.
Goede service en komen afspraken na En prima geholpen
Zeer tevreden. Klantgericht!
Prima hulp in de winkel
Fijne winkel en personeel. Ze hebben bijna altijd dat waarnaar ik op zoek ben.
Prima bedrijf, denken mee en goede service.
Fijne en persoonlijke service
Coppens Rekreatie heeft de volgende resultaten bereikt: