Gijs
Klantvriendelijk
zeer goed geholpen, vriendelijk mensen.
Perfecte aftersales
Top service, heldere communicatie !
Heel tevreden over de gang van zaken
Mooie zaak met prachtige campers & caravans ! Leuk shop met kampeerspullen! Deskundig en zeer vriendelijk personeel ! Goeie uitleg over hoe alles werkt ! Alles keurig verzorgd en geregeld!
Top
In 2024 een mooie nieuwe hobby caravan gekocht, goed geholpen prettig geadviseerd. Er werd goed meegedacht, ook met de door ons gewenste stapelbed oplossing. Ook de mover en airco welke gemonteerd zijn werken erg fijn, en waren qua prijs niet te duur. Achteraf één keer terug geweest met een helaas lekker kraan, snel opgelost en ik kon na een dag weer op vakantie. Ik zou mijn volgende caravan hier zonder nadenken meteen weer aanschaffen.
In juli een voortent gekocht, en goed geholpen. Na het eerste gebruik bleek er een gordijnrail niet aan een zijwand te zijn gezet. Contact opgenomen en vriendelijk geholpen, het deel ingeleverd waarna het binnen een maand gerepareerd weer thuisbezorgd werd. Alles kosteloos, en tijdens het brengen nog een lekker bakje koffie mogen genieten op kosten van Coppens Rekreatie. Top Service!!!!
Nieuwe voortent gekocht. Erg fijn geholpen en een mooie tent gekocht tegen een goede prijs. Aanrader!
Prima geholpen
Top service
We komen er al jaren. Brabants gezelligheid en mega aanbod caravans en campers
Top service. 3 jaar geleden caravan gekocht. Net voor onze vakantie werkte onze koelkast niet. Gelukkig konden we direct terecht . We komen graag terug.
Coppens Rekreatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Coppens Rekreatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Klantvriendelijk
zeer goed geholpen, vriendelijk mensen.
Perfecte aftersales
Top service, heldere communicatie !
Heel tevreden over de gang van zaken
Top