anonymous
- Product of service:
- Container waar alles in mocht
Toegankelijk en relaxte service
Goeie service
Goeie snelle service
Plezierig en alles goed geregeld
Alles volgens afspraak en heel vlot geregeld.
Na betaald te hebben is de container niet goed in de planning gekomen. Werd keurig netjes te woord gestaan en binnen een paar uur alsnog gebracht
Supervlotte levering en eenvoudige manier van bestellen en ook van het weer ophalen van de container. En wat ern sympathieke chauffeurs op de vrachtwagens. Echt een verademing dit bedrijf.
Prima communicatie en snelle levering en ophaalservice
Prima, geleverd in overleg en snel na aanmelden weer opgehaald.
Containerverlener verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Containerverlener heeft de volgende resultaten bereikt:
Toegankelijk en relaxte service
Goeie service
Goeie snelle service
Plezierig en alles goed geregeld
Alles volgens afspraak en heel vlot geregeld.
Prima communicatie en snelle levering en ophaalservice
Prima, geleverd in overleg en snel na aanmelden weer opgehaald.
Containerverlener heeft de volgende resultaten bereikt: