Richard Bonsee
- Product of service:
- Puincontainer
Leveren snel
Snelle levering, snelle en duidelijke communicatie, een bak voor ( bijna ) alle soorten afval.
Snel simpel en overzichtelijke dienstverlening.
Super Snel
Prima service. Vriendelijke chauffeur
Heel goed is de container geleverd en geplaatst volgens afspraak..
Netjes geleverd en opgehaald en voordelig
Snel, vriendelijk en accuraat
Goed geregeld,korte lijntjes!
Goed en snelle levering en zeer aardig personeel
Netjes volgens afspraak geleverd en weer opgehaald. Heel gemakkelijk te bestellen online. En zo'n "Alles bak" maakt het leven een stuk gemakkelijker! Hoefte geen 3 verschillende containers te huren. Top.
Duidelijke communicatie, zeer korte levertijd. Prijs staat goed in verhouding
Zeer tevreden, snel geleverd en snel weer opgehaald nadat ik dit aangaf. Zelfs karton meegenomen wat naast de container stond. Top.
Snelle levering en vlot weer opgehaald na aangeven dat de container vol was.
Zeer positief komen afspraak na
Containerverlener verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Containerverlener heeft de volgende resultaten bereikt:
Leveren snel
Snel simpel en overzichtelijke dienstverlening.
Super Snel
Prima service. Vriendelijke chauffeur
Heel goed is de container geleverd en geplaatst volgens afspraak..
Netjes geleverd en opgehaald en voordelig
Snel, vriendelijk en accuraat
Goed geregeld,korte lijntjes!
Goed en snelle levering en zeer aardig personeel
Duidelijke communicatie, zeer korte levertijd. Prijs staat goed in verhouding
Snelle levering en vlot weer opgehaald na aangeven dat de container vol was.
Zeer positief komen afspraak na
Containerverlener heeft de volgende resultaten bereikt: