anonymous
- Product of service:
- Stenen container
Snel geleverd en snelle reactie op de mail
Alles online geregeld. Toen ik geen bericht gaf ontvangen hoe laat de container geleverd werd, telefonisch contact opgenomen. Ik werd meteen netjes te woord gestaan.
Je word zeer goed geholpen lieve begripvolle telefoniste najaar weer een huren bij jullie.
Snel en op de juiste plaats geleverd!!
Zeer positief, snelle levering, lage kosten
Zeer makkelijk en snel contact. Goeie service.
Ze komen hun afspraak heel goed na
Container werd volgens afspraak netjes afgeleverd en weer opgehaald
Leveren snel
Snelle levering, snelle en duidelijke communicatie, een bak voor ( bijna ) alle soorten afval.
Snel simpel en overzichtelijke dienstverlening.
Super Snel
Prima service. Vriendelijke chauffeur
Containerverlener verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Containerverlener heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel geleverd en snelle reactie op de mail
Snel en op de juiste plaats geleverd!!
Zeer positief, snelle levering, lage kosten
Zeer makkelijk en snel contact. Goeie service.
Ze komen hun afspraak heel goed na
Container werd volgens afspraak netjes afgeleverd en weer opgehaald
Leveren snel
Snel simpel en overzichtelijke dienstverlening.
Super Snel
Prima service. Vriendelijke chauffeur