anonymous
- Product of service:
- Nvt
Levering volgens afspraak evenals het ophalen
Goed, door middel van de link in de mail is het ontzettend makkelijk om aan te geven wanneer de container opgehaald of gewisseld kan worden.
Goede, vriendelijke en snelle service!
Container werd keurig geleverd en weer opgehaald binnen de afgesproken termijnen.
Super geregeld en snel geplaatst en weer opgehaald, aardige chauffeur
Netjes, correct
Duidelijke afspraken,staan voor je klaar en denken mee
Zeer goede en heldere communicatie
Ik huur 2.keer container bij uw bedrijf omdat ik eerste keer teverijden was.
Snel geleverd, instructies duidelijk en ophalen binnen een dag. Super geregeld
Snelle levering.
TOP service en snel geregeld... had wat vragen kreeg meteen antwoord en volgende dag stond de bak op locatie!!
neetjes alles optijd
Super daar neergezet waar gevraagd en netjes opgehaald
Containerverlener verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Containerverlener heeft de volgende resultaten bereikt:
Levering volgens afspraak evenals het ophalen
Goede, vriendelijke en snelle service!
Super geregeld en snel geplaatst en weer opgehaald, aardige chauffeur
Netjes, correct
Duidelijke afspraken,staan voor je klaar en denken mee
Zeer goede en heldere communicatie
Ik huur 2.keer container bij uw bedrijf omdat ik eerste keer teverijden was.
Snel geleverd, instructies duidelijk en ophalen binnen een dag. Super geregeld
Snelle levering.