8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox89% beveelt Containermaat aan!

8.2/10

L. Oehlers

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Uw bedrijf kon de service niet verlenen en zelfs de bestelling geannuleerd

Op de side direct aangeven dat niet geleverd kan worden wsnt na 5 dagen pas geld terug om het bij uw concurrent te proberen

Maarten

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer matig tot slecht. Er wordt op nu de website iets beloofd dat tot 2 keer toe niet wordt nagekomen. Tevens moet ik zelf erachteraan om mijn gdd e.d. ld terug te krijgen doirdat niet ik maar jullie dus niet kunnen leverenndat ik wel via website kon bedtellen en betalen. Heel slecht.

?
Bestelken en betalen niet mogelijk maken als jullie niet kunnen leveren. Het is 2026…
10 m3 bouw en sloop container

Anita

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Na bestelling van een container werd ik een dag later gebeld dat er geen container beschikbaar was en dat mijn bestelling dus geannuleerd werd. Vervolgens meerdere mails gehad waaruit op te maken is dat ik zelf mijn reservering gecancelled zou hebben... Bijna een week later was het geld teruggestort en hebben we gelukkig van een ander bedrijf zonder gedoe een container kunnen krijgen.

Zorg dat je containers beschikbaar hebt als je via de website kan reserveren.
Puincontainer 6m3

Ronnie de greef

Wel voorraad beheer

B Cenik

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht! Heb mijn geld na 3 weken nog steeds niet ontvangen nadat mijn bestelling is geannuleerd! Zelfs na 3 keer bellen niet!

Geen!
Zeer slecht bereikbaar! Na 10 minuten wordt de telefoon opgenomen en iedere keer hoor ik dat ik mijn geld wel terugkrijg maar tevergeefs! Schandalig bedrijf

R

Niks
Betere communicatie en tijdsvakken naar planning wijzigen.
Container besteld

Deze keer niet jammer genoeg
Vuil container

M de Jong

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik bestelde via de website een 12 m3 container met inloopdeuren zoals deze afgebeeld stond op de website. De geleverde container bleek echter niet inloopbaar, dus deze heb ik niet geaccepteerd. Vervolgens werd mij bij telefonisch contact verteld dat in hun voorwaarden stond dat ik daarin zelf helemaal geen keus had. Toen ik aangaf dat ik toch moest kunnen afgaan op de afbeeldingen (2) van de 12m3 containers ontstond er een discussie waarbij men mij toch probeerde te laten inzien dat ik fout zat. Tevens werd gezegd dat de manager had gezegd dat de inloopdeuren niet voor inlopen door de klant zouden zijn, maar alleen voor de medewerkers die de container zouden moeten legen, dat heb ik nog nooit meegemaakt! De medewerker gaf aan dat er in mijn regio geen containers met inloopdeuren te leveren zouden zijn, dus heb ik de levering compleet geannuleerd. Daarop werd mij medegedeeld dat ik wel transportkosten verschuldigd zou zijn en heb ik aangegeven dat II dat niet zou accepteren aangezien de geleverde container niet aan de verwachtingen voldeed, zeker gezien de afbeeldingen op de website. Daarover is een behoorlijke discussie ontstaan. Uiteindelijk ben ik een dag later gebeld door dezelfde medewerker dat de administratie had besloten om toch geen transportkosten in rekening te brengen en heb ik uiteindelijk het volledige bedrag teruggekregen.

Eerlijke informatie geven via de website en telefonisch en geen onzin vertellen over inloopdeuren waar je als klant geen gebruik van zou mogen maken.
Als ik er dan 1 moet noemen dan is dat het feit dat de administratie uiteindelijk besloot toch geen (onterechte) transportkosten in rekening te brengen
Bouw en sloopafval container 12m3

M Hogenkamp

Snel en duidelijk

Dit veld niet verplicht maken
Snelheid en vriendelijke medewerkers

Containermaat

Ik ben zeer tevreden over de service van Containermaat.nl. Het bestellen ging eenvoudig, de container werd op tijd geleverd en ook weer netjes opgehaald. Goede communicatie en vriendelijke service. Zeker een aanrader.

Goed Service ,en Optijd geleverde
Niets

Sjaco

Uitstekende service. Snelle en duidelijke communicatie en fatsoenlijke prijzen.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Puincontainer 3m3

Moes

Slecht

Beter communiceren en niet zomaar cancelen vooraf bellen en overleggen en je website up to date houden. Hoe moet ik weten dat je geen afvalcontainers meer hebt!
Afvalcontainer

Your service is really good fast delivery

I will recommend you to everyone
All good thank you
Wast

Containermaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Containermaat heeft de volgende resultaten bereikt:

?
10 m3 bouw en sloop container

Anita

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zorg dat je containers beschikbaar hebt als je via de website kan reserveren.
Puincontainer 6m3

Ronnie de greef

Wel voorraad beheer

B Cenik

Geen!

R

Niks
Betere communicatie en tijdsvakken naar planning wijzigen.
Container besteld

Snelheid en vriendelijke medewerkers

Goed Service ,en Optijd geleverde
Niets

Sjaco

Uitstekende service. Snelle en duidelijke communicatie en fatsoenlijke prijzen.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Puincontainer 3m3