Melissa
- Sterke punten
- Snelle levering en ophalen. Prettige communicatie over diensten.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- 6m3 puincontainer
Snel en makkelijk
Makkelijk contact via WhatsApp en er wordt snel gereageerd!
Topservice en altijd prettig contact. Voor containers kiezen wij uitsluitend Containermaat.
Perfect
bij het uitzoeken van de container is de website duidelijk, de prijzen zijn gustig
Goede service, snel, betrouwbaar en zeer redelijke prijzen.
De container werd snel en correct geleverd. Om kwart voor 7 in de ochtend stond de vriendelijke chauffeur al voor de deur. Samen gekeken welke mogelijkheid er was om de container te plaatsen. kortom, vriendelijk en correct bedrijf met een erg scherpe prijs.
Goed snel en duidelijk
Top bedrijf
prima, aardige chauffeur, meedenkend, meewerken en het was filnk ijzig.
Heel prettig, behulpzaam, professioneel en flexibel
Zeer goed.
Snel en prijs goed, wel schade gereden aan mijn border, geen reactie
Containermaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Containermaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en makkelijk
Makkelijk contact via WhatsApp en er wordt snel gereageerd!
Perfect
Goede service, snel, betrouwbaar en zeer redelijke prijzen.
Goed snel en duidelijk
Top bedrijf
prima, aardige chauffeur, meedenkend, meewerken en het was filnk ijzig.
Heel prettig, behulpzaam, professioneel en flexibel
Zeer goed.