9 /10

checkbox96% beveelt Container Nederland aan!

Martin van Wijk

Goed. Duidelijk flexibel

Frank Baetsen

Makkelijk te bestellen, snel geplaatst.

X

Slecht

Antwoord Container Nederland

Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij nemen feedback serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening te verbeteren. Mocht u uw ervaring verder willen toelichten, dan horen wij dat graag. Groet, Container Nederland

Jan Peeters

Uitstekend,goede communicatie.

Iris

Betrouwbare partij met goede prijzen. Container was snel geleverd en weer opgehaald.

Jacqueline Aerdts

Snelle service, komen afspraken na.

Henk van den Hurk

Nog niet bekend. Container is voor 17 juli

frank teleng

SterSterLege sterLege sterLege ster

Matig

Martijn Seinen

SterSterSterLege sterLege ster

Container is snel digitaal besteld, wel erg jammer dat er totaal geen tijdsindicatie van aflevering wordt afgegeven. Zelf moeten bellen en een zeer ruime ( eigenlijk geen) tijdsindicatie gekregen!

Hans Lamers

Goede oovolging

Bram Horsthuis

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

zeer slecht

Antwoord Container Nederland

Goedemorgen, Hartelijk dank voor je beoordeling en vervelend om te vernemen dat je deze ervaring hebt gehad. Helaas wordt de ophaal order vaker verzet dan je van ons mag verwachten. Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een geplande ophaaldatum meerdere keren wordt verschoven. Door de vakantieperiode en de aanhoudende warmte ervaren wij momenteel extra drukte, Dit had echter niet ten koste mogen gaan van een duidelijke communicatie richting u. Wij waarderen uw feedback en gebruiken deze om onze planning en communicatie verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Container Nederland

Remco Kruit

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Afspreken maken voor levering is prima gegaan. Goede chauffeur. Maar drie keer afzeggen om de volle container weer op te halen, vinden we echt niet kunnen

Antwoord Container Nederland

Goedemorgen, Bedank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de bestelling en de levering van de container naar wens is verlopen en dat u onze chauffeur als vriendelijk heeft ervaren. Helaas is het ophalen van de container niet zo verlopen als u mocht verwachten. Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een geplande ophaaldatum meerdere keren wordt verschoven. Door de vakantieperiode en de aanhoudende warmte ervaren wij momenteel extra drukte, waardoor onze planning soms onder druk komt te staan. Dit had echter niet ten koste mogen gaan van een duidelijke communicatie richting u. Wij waarderen uw feedback en gebruiken deze om onze planning en communicatie verder te verbeteren. Groet, Container Nederland

L de Graaff

SterSterSterSterLege ster

Prima alleen jammer dat jullie niet zoals aangegeven 30 min van te voren hebben gebeld.

EJ de B

SterSterSterHalve sterLege ster

Een prettig bedrijf, ook als er zaken minder goed gaan, zijn ze bereidt een oplossing te zoeken. Prima prijs voor een container!

Teunis

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Matig, vorige week container geplaatst, ben niet zoals afgesproken een half uur van te voren gebeld, container werd scheef in het midden op de oprit van de auto af gegooid, Mijn vrouw wilde nog vragen of hij hem recht wilde zetten zodat we er nog langs op konden maar de chauffeur zei niks, kon waarschijnlijk geen woord Nederlands en reed zonder iets te zeggen weg.

Antwoord Container Nederland

Goedemorgen, Onze excuses dat u niet de service heeft gekregen die u van ons mag verwachten. We pakken deze situatie intern op met het team zodat dit niet opnieuw gebeurt. Groet, Container Nederland

Geantwoord op

Container Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Container Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 21 augustus 2020

Martin van Wijk

Goed. Duidelijk flexibel

Frank Baetsen

Makkelijk te bestellen, snel geplaatst.

X

Slecht

Jan Peeters

Uitstekend,goede communicatie.

Iris

Jacqueline Aerdts

Snelle service, komen afspraken na.

Henk van den Hurk

Nog niet bekend. Container is voor 17 juli