Henk Veenstra
Zeer goed
Zeer positief
Mooie prijs, snelle levering volgens afspraak
Snelle levering tegen een zeer goede prijs. De chauffeur belde me een half uur voor de levering om samen te bepalen waar de container het best geplaatst kon worden.
👍
Correcte levering op juiste tijd
Goede ervaring an sich. Jammer dat er geen tijd aangegeven kan worden
Makkelijk te vinden en soepel te bestellen. Snel en vriendelijk contact
Super vriendelijk
Niet goed. Chauffeur dat de container leveren was niet klant gericht en wou niet luisteren toen hij mij belt. Ophalen was door bedrijf verzet en nieuw afspraak was niet nagekomen
Netjes oprijd geleverd het ophalen is een probleem
Container Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Container Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed