Marieke
99% beveelt Computer-Connections aan!
Toppers! Mijn mobiel deed het niet meer, al mijn data staan er op. Wilde naar een betrouwbaar adres. Nieuw scherm, batterij en achterkant. Gelukkig doet mijn mobiel het weer met al mijn gegevens :).
TOP !
Vorige week 2 telefoons gekocht, binnen 2 dagen al in huis. We werden vriendelijk te woord gestaan en konden dezelfde dag de telefoons al ophalen nadat alle bestanden, foto's etc. overgezet waren van de oude naar de nieuwe telefoons, dat is pas service! Het zijn echt vakmensen!
Via de webshop een monitor besteld. Deze werd prima de volgende dag afgeleverd
SPAM Top
Goede service en je wordt er vriendelijk behandeld
goede service
Zeer goed
Computer-Connections verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Computer-Connections heeft de volgende resultaten bereikt:
Computer-Connections