9.3 /10

checkbox100% beveelt Competence Factory aan!

Giovanna -

De docent was uiterst deskundig, beantwoordde alle vragen en kende alle ins en outs van de software. Hij was geduldig en bood een fijne balans tussen theorie en ook praktijk.

Adobe Premiere Pro Basis

Johanna van der Vegt

Duidelijk en inspirerend. De training werd met een fijne energie gegeven. Theorie en opdrachten werden goed afgewisseld. De opdrachten waren duidelijk en ik heb daar echt wat aan gehad. De theorie werd hierdoor nog duidelijker. Hele leuke training!

Karin de Kuiper

Zeer interessante training, sluit goed aan bij mijn verwachtingen. Trainer heel inspirerend en enthousiast. Ik heb veel zin om het geleerde in de praktijk te gaan brengen, en vervolgopleidingen te gaan volgen.

jbtbvanderheyden@gmail.com -

Ik vond de inhoud en trainer heel goed, duidelijke uitleg van de stof en de praktijkopdracht is ook heel passend. Je leert veel nieuwe dingen op gebied van marketing automation.

Kimberly Mastenbroek

Marketing automation werd helder en goed uitgelegd. Fijn ook dat er voorbeelden uit de praktijk werden gebruikt en dat we in de opdracht de geleerde kennis meteen in praktijk konden brengen. Eva is een super enthousiaste trainer en heeft erg veel kennis.

Berith Spoelstra

De energie van Eva en het schakelen tussen de verschillende braches en leerdoelen kan ze ontzettend goed. Waardoor je ook leert wat er nog meer mogelijk is. Trainingen is echt een aanrader

Nicky Timmer-Ariessen

Veel praktijkvoorbeelden en cases op de deelnemers toegespitst. Meteen met werkbare informatie direct toepasbaar naar huis. Leuke enthousiaste docent! Neemt de tijd voor je onderwerpen. Maakt de stof direct ‘op maat’ voor mijn branche.

Nicki Sannen

De training was heel praktijkgericht en we kregen veel specifieke tips voor copywriting. Een van de beste opleidingen die ik al gevolgd heb! Ook heel leuk en duidelijk gegeven door Letty.

Product of service:
Neuromarketing in de praktijk | Leer hoe je meer rendement haalt uit de gehele online customer journey

martin strieder

De UX Design training bij Competence Factory was erg waardevol. De docent legde alles op een goede manier met veel en duidelijke voorbeelden uit de praktijk. Heel inspirerend en leerzaam. Zeker een aanrader

A Molenaar

Duidelijk, veel voorbeelden en fijn om het gelijk in de praktijk te brengen in het eigen Google Ads account. Jeroen heeft veel ervaring en weet waar hij over praat. Hij kon al mijn vragen beantwoorden. Genoeg pauzes ingebouwd en tijd om zelf aan de slag te gaan.

Google Ads Gevorderd

Janneke Ruissen

Ik vond het een prettige en leerzame training, veel informatie en een lekker tempo! Het heeft me een boost gegeven om weer veel met chat gpt aan de slag te gaan voor mijn werk.

AI Powered Innovation Management

Marije Kuijper

SterSterSterSterLege ster

Heel persoonlijk en aandacht voor iedereen zijn casus en vragen! Tempo lag hoog, maar wel alle tijd en aandacht voor vragen en het begrijpen. Super veel geleerd en inzicht gekregen in de wereld van marketing automation. Ook super nuttig voor een customer succes manager

Marianne N

Ik vond het een interessante training, goed om basis te hebben van timemanagement om vervolgens goed te werken met ChatGPT. Training was interactief en goed afgewisseld qua theorie en praktijk

Time Management en Plannen met AI

arjen massing

SterSterSterSterLege ster

goede prettige balans theorie/praktijk goede prettige balans techniek/toepassing goede prettige docent goed prettig programma goede prettige locatie goede prettige bereikbaarheid goede prettige catering goede prettige omstandigheden goede prettige groepsgrootte

Podcast maken

Nienke -

De training UX Design van Ruben was ontzettend inspirerend en praktisch. Ik vond het vooral goed dat theorie direct werd vertaald naar concrete voorbeelden en toepasbare technieken. De mix van overtuigingstechnieken, SEO-inzichten en het gebruik van AI-tools zoals ChatGPT maakte het heel actueel en bruikbaar. Ruben legde alles helder uit en gaf veel ruimte voor vragen en interactie. Ik ging naar huis met praktische handvatten én een duidelijk plan om UX strategisch in te zetten!

UX Design

Competence Factory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Competence Factory heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 6 oktober 2008

Competence Factory

Je eerste stap naar een sprong vooruit Activeer je ambities in online marketing, digital design en UX

Giovanna -

Adobe Premiere Pro Basis