9.1 /10

checkbox95% beveelt Comfort-producten.nl aan!

KimG1981

lekker petje

Sjaak

Besteld, volgende dag netjes op tijd binnen. Perfect naar verwachting, dus helemaal niks op aan te merken!

V Klaassen

De koelpet was echt een uitkomst tijdens mijn vakantie naar Curacao. Ik kreeg ook van veel mensen vragen wat het precies was en wat de pet doet.

De Groot

Vriendelijk geholpen en snel in huis, service zoals het moet zijn.

KvdB

De handschoenen zijn erg comfortabel, ik heb geen koude handen meer. Een aanrader voor mensen die net als ik last hebben van Raynaud.

G. de Bakker

Goed geholpen en snel geleverd.

Hella

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Voor 23.00 besteld volgende dag in huis. Ja toedeloe. Zit al een paar dagen te wachten.

Antwoord Comfort-producten.nl

Hallo Hella, U heeft een pre-order geplaatst voor een artikel dat momenteel nog niet op voorraad is. Dit staat ook op de website aangegeven, wellicht dat u dit niet heeft gezien. Mocht u nog vragen hebben over uw reservering kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Arjan van Comfort Producten

Keko

SterSterLege sterLege sterLege ster

De sokken voldoen niet aan mijn verwachting, ook geen passende oplossing

Antwoord Comfort-producten.nl

Beste Kees, Bedankt voor uw eerlijke review en vervelend om te zien dat de sokken voor u niet aan de verwachting voldoen. Zoals ook al via de email besproken willen wij graag met u kijken hoe we dit voor u op kunnen lossen. Als u hier nog interesse in heeft horen wij dat uiteraard graag. Vriendelijke groet, Arjan van Comfort Producten

Gerard Harteveld

Tsja, op basis van 1 tot 10 toch graag een 12! Eerst een suffe batterij, hop een nieuwe. Toen een gescheurde naad op een handschoen en hop ook een compleet nieuwe. Helemaal top!

J. Buijs

SterSterSterSterLege ster

Ik had voor een vriendin verwarmd thermo ondergoed besteld(met dubbele verwarming) Maar de maatvoering was niet geheel goed aangezien zij erg klein is. De warmte delen drukte niet voldoende aan. Helaas lukte via de post retour zenden voor geld terug niet goed(retourlabel werkte niet) Gebeld met hen langsgebracht in Woerden en in TWEE dagen het geld terug!!! Dat is ECHT NETJES!! Ondanks dat de maatvoering van het verwarmde thermo ondergoed voor mijn goede vriendin niet perfect was was de kwaliteit ervan wel goed!! De verwamde handschoenen voor mijzelf voor tijdens het skien voldoen overigens bij mij prima!! Het zijn goede producten die zij hebben.

K. Verstaete

Gisteravond laat besteld en de volgende dag al binnen. Net op tijd de double heat wanten binnen voor mijn skivakantie

JVD

Goed!

Wendy

Voor iemand die altijd last heeft van koude voeten zijn de sokken echt een uitkomst. Ik heb al jaren lang last van raynaud en ben blij dat ik eindelijk een oplossing heb gevonden.

M de Zwart

Ik heb voor Kerst een verwarmde trui gekregen, door ziekte was ik te laat om het om te ruilen omdat de retourperiode afgelopen was. Ik heb even gebeld en het kon zonder probleem alsnog geruild worden voor een andere maat. Super opgelost!

Betty

Super warme handschoenen

Comfort-producten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Comfort-producten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 26 november 2013

Comfort-producten.nl

Comfort-Producten De expert op het gebied van comfort artikelen.

Gessel 55

3454 MZ Utrecht

KimG1981

lekker petje

Sjaak

V Klaassen

De Groot

Vriendelijk geholpen en snel in huis, service zoals het moet zijn.

KvdB

G. de Bakker

Goed geholpen en snel geleverd.

Hella

Comfort-producten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 26 november 2013

Comfort-producten.nl

Comfort-Producten De expert op het gebied van comfort artikelen.

Gessel 55

3454 MZ Utrecht