9 /10

checkbox95% beveelt Comfort-producten.nl aan!

Hans

Warm en goed

Valerie Smit

Ik had de trui net een maatje te klein besteld. Omruilen ging heel snel en soepel. Zeker voor de koude dagen buiten is het een aanrader

Koekie55

Heerlijk warme onderhandschoenen, dun, comfortabel en snel op temperatuur!

Fieneke Stronkhorst

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Het bestellen en ontvangen ging goed en snel. Uitstekend. De sloffen, maat 37-40 vallen te groot uit, terwijl ík schoenmaat 38 1/2 heb en een smalle voet. Ze zijn voor mij te lomp, maar ik heb ze een avond gedragen, dus het is wat het is. Spijtig.

Antwoord Comfort-producten.nl

Beste Fieneke, Wat vervelend om te horen dat de sloffen niet goed aansluiten. Als u contact met ons opneemt gaan we kijken hoe we er toch voor kunnen zorgen dat u met warme voeten zit. Met vriendelijke groet, Arjan

D. van Buren

SterSterLege sterLege sterLege ster

garantie geval heel moeilijk

Antwoord Comfort-producten.nl

Goedemiddag Dirk, Fijn dat we het toch naar alle tevredenheid voor u hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Arjan

Van de Velde

Wij zijn zeer tevreden over de producten. We gebruiken een verwarmd vest, verwarmde sokken en verwarmde handschoenen. Echt een aanrader voor mensen die het snel koud hebben of last hebben van Raynaud. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit. De sokken worden dagelijks gedragen, maar slijten niet snel en zijn echt heel comfortabel. We hebben een sok en een lader gehad die het niet meer deed, na contact met het bedrijf hebben we de sok en de lader opgestuurd en binnen een paar dagen hadden we een nieuwe! De service die het bedrijf biedt is uitstekend.

Jan Hermans

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zooltjes te dik voor in mijn fiets schoenen, had eerst Klane Zooltjes die wel pasten.

Theo

Snelle levering, en handschoenen van goede kwaliteit.

Bjorn

Tijdens mijn werk als beveiliger houd de bodywarmer me goed warm

van Kempen

Als je last hebt van raynaud zijn de dual handschoenen onmisbaar. Ik kan nu zonder pijn aan mijn vingers weer naar buiten.

Bronsdijk

Anoukvdk

Ik heb de sokken besteld. Dit had ik jaren eerder moeten doen, ik heb nu eindelijk geen koude voeten meer. Ik kan met de afstandsbediening makkelijk de stand aanpassen.

Caroline

De trui was net een maatje te klein gelukkig kon ik het makkelijk omruilen voor een maat groter.

Rick Verkade

Netjes geholpen, snel geleverd

Jan & Gerry

Perfect voor de wintersport

Comfort-producten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Comfort-producten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 november 2013

Comfort-producten.nl

Comfort-Producten De expert op het gebied van comfort artikelen.

Gessel 55

3454 MZ Utrecht

Hans

Warm en goed

Valerie Smit

Koekie55

Heerlijk warme onderhandschoenen, dun, comfortabel en snel op temperatuur!

Fieneke Stronkhorst

Van de Velde

Jan Hermans

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Theo

Snelle levering, en handschoenen van goede kwaliteit.

Bjorn

Comfort-producten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 november 2013

Comfort-producten.nl

Comfort-Producten De expert op het gebied van comfort artikelen.

Gessel 55

3454 MZ Utrecht