François Van regenmortel
goed product, ik ben tevreden
98% beveelt Comfort-producten.be aan!
Goeie producten en klantenservice
Zeer goed. Snel geleverd zoals voorzien. Produkt zelf nog uit te testen.
Zeer tevreden
Zeer tevreden met de verwarmde handschoenen. Na één dag werden ze al geleverd.
correcte en snelle service
vingertoppen van de handschoenen worden koud.
Zeer correct
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van jullie dienstverlening!
De bestelling was goed op tijd
Super,geleverd binnen 1 dag
Supervlugge ontvangst, de verwarmde zolen doen echt hun werk. Mijn kleinzoon gaat er alle dagen mee gaan werken en is super tevreden en gelukkig , geen koude voeten meer.. ik kan de firma maar aanbevelen en lees de vele tevreden reviews !!
Top
Comfort-producten.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Comfort-producten.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Comfort-producten.be
De Regenboog 5/R
2800 Mechelen
Goeie producten en klantenservice
Zeer goed. Snel geleverd zoals voorzien. Produkt zelf nog uit te testen.
Zeer tevreden
Zeer tevreden met de verwarmde handschoenen. Na één dag werden ze al geleverd.
correcte en snelle service
vingertoppen van de handschoenen worden koud.
Zeer correct
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van jullie dienstverlening!
De bestelling was goed op tijd
Super,geleverd binnen 1 dag