Marieke
- Sterke punten
- Sterk, goede kwaliteit
- Verbeterpunten of tips
- Mag altijd goedkoper, ritsen mogen aan een uiteinde van de hoes, zo kun je er beter kussens in krijgen
- Product of service:
- 2 mooie geruite hoezen
Goede sterke hoezen
Prima ervaring, de bestelling werd snel en correct geleverd.
Prima ervaring
Goede kwaliteit en prijs. Veel keus!
Prima product en snelle levering , zeer tevreden .
Snel geleverd en voldoet volledig aan beschrijving
Super. Ik had de verkeerde hondenkussen besteld. Na een mailtje gestuurd te hebben werd er gelijk gereageert om het om te ruilen. Superservice.
Positief
Positief!
Heel erg goed!
Toppie, ze zijner in gaan liggen en er niet meer uitgekomen.
Oke
Korrekt met uitvoering bestelling
Kwaliteit
Comfort-Kussen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Comfort-Kussen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Comfort-Kussen.nl
Wetering 8
7641LG Wierden
Goede sterke hoezen
Prima ervaring, de bestelling werd snel en correct geleverd.
Prima ervaring
Goede kwaliteit en prijs. Veel keus!
Prima product en snelle levering , zeer tevreden .
Snel geleverd en voldoet volledig aan beschrijving
Positief
Positief!
Heel erg goed!
Toppie, ze zijner in gaan liggen en er niet meer uitgekomen.
Oke
Korrekt met uitvoering bestelling