Nix
- Sterke punten
- Snelle levering en goed product kwaliteit
- Verbeterpunten of tips
- Nee
- Product of service:
- Hondenmatras kunstleer
Vlotte bestelling en afhandeling
Kwalitatief zeer goed kussen, prima prijs en snelle keurige verzending!
Heel goed. 2e keer besteld. Snelle levering en top product
Goede kwaliteit snelle service
Positief. Vlotten en snelle levering.
Snelle levering. Hondenkussen bevalt prima
Ik heb een kussen besteld voor mijn hond
Bestelling en de Levering ben ik zeer tevreden over het is een goed kwaliteit honden kussen
Ben niet tevreden over het product vorige kussen voor de hond was veel steviger heb een zak vulling bij besteld en nog lijkt het of de buitenhoes groter is dan het kussen.
Prima!!
Duidelijke website, snelle levering en goede kwaliteit/ prijsverhoging.
Goede kwaliteit en snelle levering
Slecht
Bezorging prima
Comfort-Kussen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Comfort-Kussen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Comfort-Kussen.nl
Wetering 8
7641LG Wierden
Vlotte bestelling en afhandeling
Kwalitatief zeer goed kussen, prima prijs en snelle keurige verzending!
Heel goed. 2e keer besteld. Snelle levering en top product
Goede kwaliteit snelle service
Positief. Vlotten en snelle levering.
Snelle levering. Hondenkussen bevalt prima
Ik heb een kussen besteld voor mijn hond
Prima!!
Duidelijke website, snelle levering en goede kwaliteit/ prijsverhoging.
Goede kwaliteit en snelle levering
Slecht