9.5 /10

checkbox100% beveelt Coatingvloer.nl aan!

M. Jansen

Voor onze nieuwe woning was ik op zoek naar een mooie vloer. Na een speurtocht op het internet kwam ik uit bij Coating Vloer & Company en wij zijn super tevreden met onze nieuwe gietvloer! Het hele proces van aankoop tot het leggen van de vloer ging erg soepel en we kunnen iedereen aanraden om hier een gietvloer te kopen.

Christiaan Cornelissen

Prachtige Lavasteen Gietvloeren !

Lavasteen Gietvloer

Coatingvloer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Coatingvloer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 6 mei 2026

Coatingvloer.nl

Als ware gietvloerspecialist werken we vanzelfsprekend alleen met de beste mensen en materialen. Bovendien verzorgen we niet alleen uw nieuwe gietvloer, maar kunt u bij ons ook terecht voor zeer uiteenlopend advies over vloeren, coatings en onderhoud. En zijn we klaar met het leggen van de vloer, dan krijgt u ook nog fijne tips en tricks mee om er zo lang mogelijk van te genieten. Een betrouwbare partij waarbij het niet alleen gaat om het leggen van gietvloeren, maar om de algehele klantbeleving. We gaan pas weg als u tevreden bent en we zijn er trots op die belofte te kunnen maken!

Duivendrechtsekade 62

1096AH Amsterdam

M. Jansen

Christiaan Cornelissen

Prachtige Lavasteen Gietvloeren !

Coatingvloer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10