Carola Kat
Netjes en optijd, en mocht het later komen. Keurig en netjes optijd een mailtje gekregen.
- Verbeterpunten of tips
- Geen, ga zo door.
- Sterke punten
- Communicatie
- Product of service:
- Body
Professionals
Bezorgdag is niet ( bijna nooit ) de dag erna. Er is ook geen keus ( opties werden niet aangeboden ) voor aflevering bij een pakketpunt . Dit was bij Post Nl altijd prima geregeld . Voor mij reden niet meer hier te bestellen .
Goede ervaringen. Was voor ons de eerste keer. En zeker niet de laatste keer
prima
Goede ervaring mee
Zeer positief
Super snelle levering…… zo konden m’n vriendin en ik allebei in een nieuwe outfit naar het feestje……
prima ervaring, alles verloopt zeer vlot
In één woord: UITSTEKEND! De bestellingen worden altijd snel en netjes verpakt geleverd. De website is duidelijk en overzichtelijk. Retourzendingen zijn eenvoudig aan te melden en de kosten worden netjes terugbetaald. Gaat er een keer iets mis, dan kun je via rechtstreeks contact afstemmen hoe e.e.a. op te lossen. Een mooi voorbeeld was een kleidingstuk wat beschadigd bleek te zijn. Aangezien het een handmatig gemaakt kleidingstuk op bestelling was, duurde het even voor we een nieuwe exemplaar mochten ontvangen, maar CC hield ons netjes op de hoogte van de voortgang, terwijl het product in Frankrijk opnieuw handmatig werd gefabriceerd. Klasse!
Snelle discrete service
Prima!
Snelle en goede service. Artikelen worden op website goed beschreven en geven waar voor hun geld.
Positief, en duidelijke omschrijving op de website.
fijne ervaring ! goeie online winkel !!
Clubwear Company verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Clubwear Company heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer positief
prima ervaring, alles verloopt zeer vlot
Snelle discrete service
Prima!
Positief, en duidelijke omschrijving op de website.
fijne ervaring ! goeie online winkel !!
Clubwear Company heeft de volgende resultaten bereikt:
Clubwear Company