bureau leemhorst
Prima!
- Wat zijn volgens u onze sterke punten?
- Doen wat er beloofd wordt.
Prima!
Cloud it Out heeft ons op een hele goede wijze wegwijs gemaakt in de mogelijkheden van de nieuwe digitale omgevingen. Na de keuze is de implementatie geruisloos gegaan, zonder noemenswaardige incidenten. Onze pragmatische wensen zijn goed vertaald in onze nieuwe werkomgeving. Bij vragen wordt adequaat gereageerd en ervaren de mensen als zeer deskundig. Een partij welke prima past bij 4D architecten.
Goede service, korte lijntjes in een woord goed geregeld.
Snelle service, goed bereikbaar, korte lijntjes
Al jaren klant en nog steeds erg tevreden!
ClouditOut verzorgt al jaren onze IT-omgeving tot volle tevredenheid. Wat wij vooral waarderen is hun snelle support, heldere communicatie en het meedenken. Geen vraag is te veel en worden altijd snel én goed opgepakt. Bovendien gewoon een lekker nuchter Twents collega-bedrijf. Geen gedoe, wel verstand van zaken. Vanaf juli breiden we onze samenwerking verder uit: ook onze telefonie gaat voortaan via ClouditOut. Op basis van onze ervaring hebben we daar alle vertrouwen in. Kortom: Een fijne, betrouwbare (kleine) club mensen om mee samen te werken!
Uitstekende service en zorgeloze migratie! Onlangs heeft Cloud it Out voor ons de volledige migratie verzorgd naar onze nieuwe kantooromgeving. We zijn ontzettend tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering verliep alles professioneel, soepel en duidelijk. In onze nieuwe kantoren zijn alle computers, beeldschermen, laptops en presentatie-schermen keurig geïnstalleerd. De medewerkers van Cloud it Out dachten proactief mee, kwamen hun afspraken na en stonden steeds klaar om vragen snel te beantwoorden. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kundige IT-partner!
Cloud it Out denkt met ons mee!
Ik ben nu ruim 15maanden als zelfstandige bezig en voor mij was het een logische stap om alles onder te brengen bij Cloud-it-out. Zeer goed op weg geholpen met de opstart. Recent was er door een provider een update doorgevoerd waardoor mijn mail niet meer werkte, grote stress natuurlijk want waar moet ik zoeken. Binnen een half uur had een medewerker van Cloud-it-out het opgelost! echt super!
De ervaring is goed: snelle reacties en prettige samenwerking.
We maken al jaren gebruik van de diensten van Cloud it Out. Bij elke vraag of contact valt het ons op dat bij cloud it Out de klant nog koning is. Bovendien helpen ze je snel en vakkundig. Top!
Op zoek naar een goede ICT oplossing voor onze verloskundigenpraktijk werden we gewezen op Cloud it Out. Thies kwam langs en gaf duidelijke informatie over hoe het beter, makkelijker én veiliger kan! De overstap werd in een drukke, roerige tijd in onze praktijk gedaan maar het verliep perfect en alle werknemers waren snel gewend!
zeer professioneel, duidelijk in communicatie met korte lijnen.
perfect
Prettig geholpen en fijne service
Cloud it Out verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cloud it Out heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima!
Goede service, korte lijntjes in een woord goed geregeld.
Snelle service, goed bereikbaar, korte lijntjes
Al jaren klant en nog steeds erg tevreden!
Cloud it Out denkt met ons mee!
De ervaring is goed: snelle reacties en prettige samenwerking.
zeer professioneel, duidelijk in communicatie met korte lijnen.
perfect
Prettig geholpen en fijne service