Fausto
- Sterke punten
- Goede opzet website zorgt ervoor dat je precies dat vind wat je voor je eigen klok nodig hebt.
Snel geholpen nadat de bezorgdienst verzuimde om bestelling te leveren.
Na een foute bestelling even gebeld. Heel prettig te woord gestaan en heel snel geholpen en geruild zonder kosten. Toppie!
Perfect!!!!!!
Duurt lang, niet goed geholpen
Prima hulp bij glasselectie en dan levering
redlijk
Mijn wandklok werkt weer, dankzij de goede hulp van Theo
Conform
vriendelijk en uitstekende service, behulpzaam
Delighted with my experience.
Prima, snelke reactie en goed verpakt
Positiv
Clockparts.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Clockparts.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
redlijk
Mijn wandklok werkt weer, dankzij de goede hulp van Theo
Conform
vriendelijk en uitstekende service, behulpzaam
Delighted with my experience.
Prima, snelke reactie en goed verpakt
Positiv