- Product of service:
- Evaluatie schadebehandeling
goed
we waren gewend aan perfecte service van Assicuro, maar na twee overnames is daar weinig meer van over. en dat gaat niet over de mensen die er werken, die zijn nog steeds goed
zeer slecht , betaal me gek . Bril kwijt, krijg niks vergoed . en dan al jaren geen schademeldingen. en te horen krijgen? Sorry meneer, u bent hiervoor niet verzekerd. Mvg Jeroen van buul
correcte afhandeling van het schade-dossier.
prima
Heel goed
slechte behandeling van mijn zaak
Nog niet veel schades gehad, maar deze ene keer is dat goed afgehandeld.
Er was weinig tot geen communicatie. We hebben zelf diverse malen gebeld om te vragen hoe het ervoor stond. Telkens kregen we als antwoord dat het in behandeling was. We hebben van de garagehouder moeten horen wat de expert gezegd had.
“Ik ben sinds 2018 klant bij Claeren, assurantiemakelaars te Den Bosch. In die jaren heb ik de samenwerking ervaren als professioneel, betrokken en deskundig. Enige jaren terug heb ik de Walburgiskerk te Arnhem mogen verwerven. De kerk werd helaas in 2024 getroffen door een forse brand. De impact hiervan was aanzienlijk, maar dankzij de doortastende en vakkundige begeleiding van Claeren, maar ook de door hun aangewezen experts, is de schaderegeling tot in de perfectie verlopen. Dit heeft voor ons echt het verschil gemaakt. Mede op basis van deze ervaring hebben wij recent met volle overtuiging gekozen voor verlenging van onze dienstverlening. Claeren onderscheidt zich door haar proactieve aanpak, inhoudelijke expertise en persoonlijke betrokkenheid. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze belangen ook in de toekomst in goede handen zijn.
Mijn ervaring met Claeren is positief.
de persoonlijke ervaring met Jeffrey en Dennis is perfect. Jammer alleen dat als er een case is, ik zelf een werkweek bezig moet zijn om iets te kunnen laten vergoeden. Met als resultaat dat er toch weer iets niet goed is waardoor ik geen uitkering krijg....
Zoals ze zich aan het begin voorstelden had ik meer verwacht. Ik ben bij mijn vorige verzekeringsagent weg gegaan omdat hij weinig aandacht gaf en mijn verzekerings positie in gevaar bracht. Dit heb ik claeren ook duidelijk gemaakt. Ik heb nu eerste schadegeval door huurder gehad vind dat veel werk op mij neer kwam. Tevens was de afspraak dat claeren op tijden langs zou komen om verzekerings situatie te bekijken, dat was geen probleem. Tot nu toe heb ik niks van claeren gehoord op dit gebied. Als het de zelfde kant op gaat als vorige verzekerings agent moet ik verder gaan kijken.
Helaas was de onmiddellijke reactie om te zien of er toch niet betaald hoefde te worden. Nota bene op een WA polis. Duidelijk staat het belang van de assuradeur CHUBB ruim voor op dat van hun "klanten". (Ook wel slachtoffers" genaamd.)
Claeren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Claeren heeft de volgende resultaten bereikt:
goed
correcte afhandeling van het schade-dossier.
prima
Heel goed
slechte behandeling van mijn zaak
Nog niet veel schades gehad, maar deze ene keer is dat goed afgehandeld.
Mijn ervaring met Claeren is positief.
Claeren heeft de volgende resultaten bereikt: