9 /10

checkbox97% beveelt Civas Opleidingen aan!

Nina van der Kleij

Super!

Kruidengeneeskunde

Gemma

Na verschillende opleidingen te hebben gevolgd ben ik tevreden over het studiemateriaal. Duidelijke lesopzet. Klantvriendelijk Wel een kanttekening voor de opleiding Astrologie dat bijna achterin in het lesboek een illustratie staat die zo klein is dat de tekens en planeten onleesbaar zijn. Beter is dit uit te vergroten vanwege de leesbaarheid.

5 verschillende opleidingen

Antwoord Civas Opleidingen

Beste Gemma, Allereerst dank je wel voor je tip, die nemen we graag mee. Wat fijn dat je de opleiding zo duidelijk vond en tevreden bent over het lesmateriaal. Dat vinden we altijd fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Sanne en collega's van team Civas

Irma Bik

SterSterSterSterLege ster

Mijn ervaring met Civas is heel positief: inhoud van de proefles en de opleiding vond ik heel goed en nog leuker dan ik dacht, ik had prettig contact via de mail en ook het praktijkweekend leverde me veel op.

Basis coaching

Antwoord Civas Opleidingen

Wat een mooie feedback Irma. Daar doen we het voor. Blije afgestudeerde studenten! Met vriendelijke groet, Sanne en team Civas

E.Vink

SterSterSterHalve sterLege ster

Een hele interessante opleiding waar ik ook mbt mijn eigen persoon veel van heb geleerd

Intercultureel coach

Antwoord Civas Opleidingen

Wat fijn om te horen dat je het een interessante opleiding vond. Vriendelijke groet, Team Civas

Esse van Hall

Verdiepend

Magnetiseren

Antwoord Civas Opleidingen

Beste Esse, Dankjewel voor je positieve beoordeling. Vriendelijle groet, Team Civas

Debbie van den Berg/ v. Nijnatten

Inmiddels is de 5e studie onderweg, 4 diploma's behaald. Fijne leerstof e.d. dus ook ideaal als je het helemaal zelfstandig wil doen net als ik. Voorlopig nog wel wat studies bij Civas op mijn lijstje staan. Nooit verwacht dat ik dat met m'n 45 jaar nog zou zeggen, mooi om op deze leeftijd nog de verdieping in te gaan. Een aanrader dus!

Product of service:
Creatieve therapie, Numerologie, Astrologie, Innerlijk kind therapie en Orthomoleculaire voeding is onderweg.

Antwoord Civas Opleidingen

Beste Debbie, Wat leuk om te lezen dat je al zoveel opleidingen hebt gedaan bij ons en zo tevreden bent. Daar doen we het voor! Dank je wel. Tot de volgende keer. Groetjes Sanne en collega's van team Civas

fretan.nl©cycling advice

Vandaag de cursus Transactionele analyse afgerond. Het was een duidelijke en heldere cursus. Het is duidelijk een opmaak om meer kennis op te doen in deze materie. Het boekwerk was netjes en duidelijk van opzet. Zeker een aanrader voor begeleiding en coaching.

Transactionele analyse

Antwoord Civas Opleidingen

Wat een mooie feedback, dank je wel. We streven er niet alleen naar om inhoudelijk mooie opleidingen aan te bieden, maar ook overzichtelijk en helderheid vinden wij erg belangrijk. Groetjes Sanne en collega's van team Civas

Jouw art

Goed duidelijk en makkelijk

Social work

Antwoord Civas Opleidingen

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de opleiding die je hebt gevolgd. Met vriendelijke groet, Team Civas

Mariska

Civas biedt heldere lesstof die je in de praktijk kunt toepassen. De opleidingen zijn laagdrempelig om te starten en tegelijkertijd motiverend om af te ronden.

All round HSP coach

Antwoord Civas Opleidingen

Beste Mariska, Wat leuk om te horen dat je blij bent met je opleiding en dat je die goed hebt afgerond. Dank voor je positieve feedback. Vriendelijke groet, Team Civas

Jacqueline Braakman

Fijn opleidingsinstituut. Goed en overzichtelijk aanbod van studies op de website. Proefles is makkelijk aan te vragen.

MBCT/Jongerencoach/ACT

Antwoord Civas Opleidingen

Beste Jacqueline, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met Civas. Hartelijk dank voor je positieve feedback. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Civas

Brenda

Mooie cursus vol levenswijsheid

Acceptance ans commitment therapy

Antwoord Civas Opleidingen

Beste Brenda, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de opleiding. Hartelijk dank voor je positieve feedback. Met vriendelijke groet, Team Civas

Joëlle Hiddink

SterSterSterSterLege ster

Kindercoach vind ik een zeer leuke en leerzame opleiding. Als ik vragen had of ergens tegen aan liep, kon ik de studiebegeleiders makkelijk bereiken en ik kreeg zeer snel antwoord terug. In het studentenportaal is alles gemakkelijk terug te vinden.

Antwoord Civas Opleidingen

Hi Joelle, Heel erg bedankt voor je positieve feedback. Altijd weer fijn om te horen wanneer een student tevreden is. Daar doen we het voor! Groetjes Sanne en collega's van team Civas

Dior Hasselbaink

Fijne opleiding voor mij werkte het prima. Het was goed te combineren met gezin en werk. De communicatie met Civas verliep soepel en makkelijk, denkt met je mee en komt met een goede oplossing. Het lesmateriaal is duidelijk en ontvang je tijdig.
Aan het eind van de studie kan je snel afspraken maken voor een examen en Civas is zeer snel met de uitslagen. Al met al een hele fijne ervaring om hier een online opleiding te volgen.

Lifecoach

Antwoord Civas Opleidingen

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor! Groetjes Team Civas

Linda Dekkers

Thuis leren wanneer ik tijd heb. Duidelijke uitleg, fijne leraren voor contact.

Antwoord Civas Opleidingen

Beste Linda, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Civas

Pjm Klomp

super!

counseling, coaching, hypnotherapie

Wat fijn om te horen dat je positief bent over Civas. Groeten, team Civas

Geantwoord op

Civas Opleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Civas Opleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 28 juni 2018

Civas Opleidingen

Civas Opleidingen is dé onderwijsspecialist in afstandsonderwijs op het gebied van coaching, psychologie, voeding, complementaire zorg en persoonlijke groei. Civas Opleidingen is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Spaarne 13

Joëlle Hiddink

Dior Hasselbaink

Lifecoach

Linda Dekkers

Thuis leren wanneer ik tijd heb. Duidelijke uitleg, fijne leraren voor contact.

Pjm Klomp

super!