Zahra
- Gevolgde opleiding(en) bij Civas
- Kruidengeneeskunde
Mijn ervaring: Ik merkte dat ik een goed onderwerp had gekozen heel blij met mijn nieuwe kennis. Ik was er zo doorheen. gaandeweg werd ik wat minder enthousiast zelfs wat ontmoedigd omdat er ergens het besef kwam, waar ben ik eigenlijk tot bevoegd in dit geval. natuurlijk zijn darmen heel complex. Weten wanneer je moet doorverwijzen heel belangrijk. In mijn geval weet ik ook niet of dit is waar ik mee ga werken. vond het vooral leuk om te doen deze studie. Ik merk in gesprekken dat er veel mensen met problemen zijn op dat gebied. Ik kan er nu wel wat zinnigs over zeggen. Daar ben ik voor nu blij mee.
Prima, duidelijke stof. Het huiswerk bij elk hoofdstuk is een goede toets.
Zeer interessante en leerzame opleiding ter aanvulling op al eerder behaalde opleidingen bij Civas!
Vlot contact met de studiebegeleiders. Overzichtelijke cursus.
Fijn om op je eigen tempo te kunnen studeren. Alles verliep vlekkeloos. Bij vragen krijg je snel reactie.
Ik heb inmiddels meerdere opleidingen bij Civas gevolgd en ben ontzettend tevreden over de kwaliteit. Het studiemateriaal is helder, de boeken lezen prettig en het studentenportaal werkt ideaal. Daarnaast is de ondersteuning altijd goed bereikbaar voor vragen. Met inmiddels meerdere certificaten en diploma’s op zak kan ik vol overtuiging zeggen: Civas is een uitstekende keuze voor wie professioneel wil groeien.
Makkelijk te doorlopen Bach bloesem therapie cursus. Duidelijke omschrijvingen en hoe je het toe past. Wel wat verouderd lesmateriaal qua beeldkwaliteit met filmpjes. Boekwerk is prima en handig als naslagwerk hoor de toekomst.
De cursus was goed te volgen en erg interessant. Ik vond het online systeem erg fijn werken en makkelijk te gebruiken.
Leuke opleiding, goede begeleiding en alles wijst zich vanzelf
Bijzonder prettig, toegankelijk materiaal en fijn om in je eigen tempo te kunnen werken.
Mijn ervaring met Civas is erg positief. Ik vind dat het lesmateriaal erg goed op orde is, je kan de docenten goed en snel bereiken en je kan snel contact leggen met studiegenoten. Al met al heb ik er veel van mogen leren.
Fijne organisatie om bij te studeren. Je vragen worden snel beantwoord en de online leeromgeving is eenvoudig vormgegeven waardoor het simpel is er door te navigeren. Cursusmateriaal werd snel verstuurd waardoor je niet lang hoeft wachten om te starten met studeren. Ik ben mijn volgende cursus alweer begonnen!
Duidelijk lesmateriaal, prettig leesbare boeken,een heel fijn studenten portaal, en telefonisch makkelijk bereikbaar voor al je vragen. Ik ben nu in het bezit van 6 certificaten en 4 diploma’s van Civas, dat zegt genoeg!!
Genoten van de opleiding
Civas Opleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Civas Opleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima, duidelijke stof. Het huiswerk bij elk hoofdstuk is een goede toets.
Vlot contact met de studiebegeleiders. Overzichtelijke cursus.
Leuke opleiding, goede begeleiding en alles wijst zich vanzelf
Genoten van de opleiding