Sarah
Je word goed geholpen, je krijgt advies op maat en ze helpen je online veder of op de locatie zelf. Ze denken met je mee echt heel fijn!
Ze denken goed mee en hebben kennis van zaken
Slechte levering, slechte communicatie, kapot product ontvangen
Uitstekend!
Gemakkelijk, kwaliteit
Ik was op zoek naar twee grote cortenstaal bakken voor in de tuin. Via de site bakken van de juiste afmetingen besteld. Gelet op de omvang en gewicht van de bakken vond de levering snel plaats. De bakken waren netjes gelast en zagen er mooi uit. Ik was aangenaam verrast over de kwaliteit van de bakken. Kortom een uitstekende ervaring met Citytree.
Vriendelijk personeel, goed advies en mooie bomen voor in de tuin
Alleen de webshop gebruikt, prima informatie te vinden, snelle levering.
Keurige en snelle levering
Vorig jaar augustus een elstar appelboom gekocht, goed advies, netjes bezorgd, hij kreeg luis toen heb ik gebeld en weer goed advies gehad, vorige week voeding besteld en is ook weer allemaal prima gegaan 😁👍🏻
Prima advies via de telefoon gekregen en daarna snelle levering van geadviseerde producten
Top, alles volgens afspraak en nette uitvoering.
Zeer positief
Snelle levering van onze cortenstalen bakken
Citytree verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Citytree heeft de volgende resultaten bereikt:
Ze denken goed mee en hebben kennis van zaken
Slechte levering, slechte communicatie, kapot product ontvangen
Uitstekend!
Gemakkelijk, kwaliteit
Vriendelijk personeel, goed advies en mooie bomen voor in de tuin
Alleen de webshop gebruikt, prima informatie te vinden, snelle levering.
Keurige en snelle levering
Top, alles volgens afspraak en nette uitvoering.
Zeer positief
Snelle levering van onze cortenstalen bakken