Patrick Bleiji
Snelle levering en gemakkelijke website
- Verbeterpunten of tips?
- Eenduidige naam in communicatie, Varpo/ cilinders.nl
- Product of service:
- Cilinder met draaiknop
Zeer goed service
OP zoek naar een draaiknopcilinder kom ik deze site. met afbeelding van draaiknopcilinder in beeld, blijkt dat ik een normale 30/35 cilinder besteld heb. 4 stuks...mogen niet retour van deze firma, Pas na email heen en weer, komt bedrijf met een oplossing. Had vertrouwen gewekt als dit direct werd gecommuniceerd. Helaas, voor mij niet weer.
Reageren snel op vragen per mail/chat en leveren snel. Ook zijn de prijzen erg goed.
Prima, cilinder met exta sleutels besteld van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.
Zeer snelle levering
Klantenservice gebeld en die komt met een duidelijk antwoord. De medewerker was erg behulpzaam en vriendelijk
Duidelijke site om te bestellen, snelle levering van cilinder gewoon op sleutelnummer. Tegen een goede prijs.
Prima en snel!
Snel en goed geregeld
top
Na,wat heen en weer gemaild te hebben is alles op zijn plek gevallen. En goed verzonden en aangekomen.
ze hebben geleverd zoals afgesproken
top
Prima aanbod, gelijksluitende Abus cilinders besteld, vlotte levering.
Cilinders.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cilinders.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima en snel!
Snel en goed geregeld
ze hebben geleverd zoals afgesproken
top
Prima aanbod, gelijksluitende Abus cilinders besteld, vlotte levering.
Cilinders.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Cilinders.nl