9.1 /10

checkbox96% beveelt Cilinders.nl aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Bart Saly

Gewoon besteld en binnen de gestelde tijd gewoon bezorgd!

Set van 3 sloten met sleutels

Marc van de Berg

Ik had in verleden dit bedrijf gekozen om 5 sloten te vervangen. Na 13 jaar was een sleutel afgebroken in het slot van de voordeur. Het bedrijf heeft op basis van een sleutel een nieuw voordeur slot gemaakt. Alles werkt weer perfect.

Cilinder

Robin

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb hier een aantal gelijksluitende cilinders en een enkele enkelsluitende cilinder besteld. Een aantal dagen later kreeg ik bericht met de opmerking dat het niet duidelijk was welke cilinders enkel- of gelijksluitend moesten zijn. Ik heb dit gewoon aangegeven in de bestelling, maar ik begrijp dat ze verwarring willen voorkomen. Na bevestiging van mijn kant kreeg ik te horen dat combinaties van verschillende merken niet gelijksluitend gemaakt kunnen worden. Dit werd niet op de website kenbaar gemaakt. Dus toen helaas moeten kiezen voor een duurdere knopcilinder. Na enige tijd kwam de bestelling binnen en miste ik de enkelsluitende cilinder, daarom heb ik een email moeten sturen. Ik kreeg reactie dat die vanuit de fabrikant verzonden zou worden, en deze binnen een paar dagen binnen zou moeten zijn. Na een week had ik hem nog steeds niet ontvangen, dus weer gemaild. Daarna kreeg ik een nieuwe order voor de cilinder en na een paar dagen was ook deze binnen. Al met al was het te veel gedoe om hier weer te bestellen.

Verbeterpunten of tips?
Communiceer beter wat er mogelijk is ivm gelijksluitende cilinders en zorg dat de orders ook compleet zijn
Product of service:
ABUS E60 Cilinderset - 3 gelijksluitende cilinders 30/30 - SKG 2, ABUS Hele Knopcilinder E60 SKG 2, AXA Hele Of Dubbele Cilinder Security SKG 2

J.H Diender

Super eenvoudig snel en duidelijke communicatie

Slot AXA

albert leerentveld

Correcte levering

AXA

Michel Booltink

Ik heb hier deurbeslag voor mijn schuifdeur gekocht. Op de website kon ik heel makkelijk de juiste en passende vinden. Deze besteld en ze waren nog snel geleverd ook. En dat voor een meer dan redelijke prijs.

Ik kan geen verbeterpunt verzinnen
Beslag voor schuifdeur

Oscar Pieterse

Prima service en denken mee aan de gevraagde oplossing.

Ga zo door.

SterSterSterHalve sterLege ster

Cilindersloten

Hennie Overmars

SterSterSterSterLege ster

De cilinder is netjes geleverd, prima ervaring.

Knopcilinder

Ageeth Weide van der

Prima. Zoals het hoort te zijn.

Heb ik niet
Rozet

Hakim Lamrini

Goede snelle service. Prijs is oké.

Verbeterpunten of tips?
Zou het niet weten. Ging als een speer.
Vier cilinders gelijk sluitend

Ype van der Veen

Cilinder op sleutelnummer

Hans Gerritsen

Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag, en snelle levering van gevraagd product.

Nvt
Cilinders

Swol

Cilinderslot met extra sleutels besteld. Helaas ging er wat mis met de order maar daar is een goede oplossing voor gevonden. Eind goed al goed.

Verbeterpunten of tips?
Producten verzenden via pakketdienst en niet via de brievenbus.
Axa cilinder inclusief 8 sleutels

Cilinders.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cilinders.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 20 september 2019

Cilinders.nl

Cilinders.nl is dé specialist op het gebied van cilindersloten! Met onze eigen winkel en werkplaats staan wij klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte cilinder voor uw situatie. Of u nu op zoek bent naar een hele, halve of knopcilinder, wij hebben de juiste cilinders voor u. Heeft u meerdere cilinders nodig die met dezelfde sleutel geopend kunnen worden? Geen probleem! Wij regelen het voor u. En wilt u uw huidige set cilinders uitbreiden of zelfs een compleet sluitplan maken? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder! Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. En voor veel cilinders geldt: voor 15:00 uur bestelt, direct verzonden! Wacht niet langer en ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige cilindersloten.

Retselseweg 6

5473HC Heeswijk-Dinther

Bart Saly

Gewoon besteld en binnen de gestelde tijd gewoon bezorgd!

Set van 3 sloten met sleutels

Michel Booltink

Ik kan geen verbeterpunt verzinnen
Beslag voor schuifdeur

Oscar Pieterse

Prima service en denken mee aan de gevraagde oplossing.

Ga zo door.

SterSterSterHalve sterLege ster

Cilindersloten

Hennie Overmars

SterSterSterSterLege ster

De cilinder is netjes geleverd, prima ervaring.

Knopcilinder

Ageeth Weide van der

Prima. Zoals het hoort te zijn.

Heb ik niet
Rozet

Hakim Lamrini

Goede snelle service. Prijs is oké.

Verbeterpunten of tips?
Zou het niet weten. Ging als een speer.
Vier cilinders gelijk sluitend

Ype van der Veen

Cilinder op sleutelnummer

Hans Gerritsen

Nvt
Cilinders

Swol

Verbeterpunten of tips?
Producten verzenden via pakketdienst en niet via de brievenbus.
Axa cilinder inclusief 8 sleutels

Cilinders.nl heeft de volgende resultaten bereikt: