9.1 /10

checkbox96% beveelt Cilinders.nl aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Geert de Jong

Mooi stuk techniek

Cylinderslot

Albert Crombez

firma aan te bevelen. cilindersloten op sleutel bij besteld en volledig in orde . geen gedoe meer nadien . Goed verpakt en vlugge levering.

cilinderslot

Richard

SterSterSterSterLege ster

Ik had na twee maanden een probleem met een cilinder. Dit werd gelijk opgepakt en opgelost. Super!

Verbeterpunten of tips?
Tip, het was me niet helemaal duidelijk dat het aantal sleutels dat je bestelt exclusief de drie sleutels is die je sowieso krijgt. Je verwacht een cilinder met x sleutels maar het is 3 + x Dus nu heb ik 3 sleutels te veel. Dat is verder niet erg hoor maar zou mogelijk iets duidelijker uit de website kunnen volgen.
Product of service:
Cilinder met 10 sleutels. (ik kreeg 13 sleutels)

Peter Hoving

Fijn geholpen

sleutels

Ben De Greve

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Cilinders.nl. De website was duidelijk, het bestelproces verliep vlot en de levering was snel. Alles was netjes verpakt en werkte perfect. Ook de communicatie was vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader

Verbeterpunten of tips?
Geen op dit moment, alles was naar wens.
AXA Xtreme cilinderslot

F.G Smulders

SterSterSterHalve sterLege ster

Sneller geleverd dan vermeld.

Jammer dat er geen schroeven bij zaten, want de oude beugel was M5

Marcel Wittendorp

Snelle levering en goede kwaliteit

Cilinderslot

Laura

Goede ervaring, duidelijke info / goede hulp vooraf via mail en telefoon.

Meer duidelijkheid over levertijd / status bestelling
Cilinders en deurbeslag

Franky De Coninck

Overzichtelijke en gemakkelijke site om te bestellen.Vlotte bestelling en levering in Belgie. Veiligheidscilinder met knop past perfect.

Doe zo verder.
Knopcilinder.

Marcel Portier

Verkeerde maat deurbeslag besteld, eenvoudig kunnen retouren en geld terug gekregen. Snelle levering en netjes verpakt

nee

Prettiger ervaring.

Levertijd vermelden
Sleutels

Carlo van de Wouw

Super bedrijf Veel moeite gedaan om de juiste cilinder te vinden. Met zeer goede hulp van de uiterst vriendelijke Tijn snel gevonden. Nogmaals bedankt Tijn je bent een topper, kunnen veel bedrijven nog iets van leren.

Niks aan doen werkt perfect zo
2 cilinders met certificaat

M van Gent

Snelle levering van cilinder bij een bestaande set.

Axa cilinder op sleutelnummer

Cilinders.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cilinders.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 20 september 2019

Cilinders.nl

Cilinders.nl is dé specialist op het gebied van cilindersloten! Met onze eigen winkel en werkplaats staan wij klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte cilinder voor uw situatie. Of u nu op zoek bent naar een hele, halve of knopcilinder, wij hebben de juiste cilinders voor u. Heeft u meerdere cilinders nodig die met dezelfde sleutel geopend kunnen worden? Geen probleem! Wij regelen het voor u. En wilt u uw huidige set cilinders uitbreiden of zelfs een compleet sluitplan maken? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder! Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. En voor veel cilinders geldt: voor 15:00 uur bestelt, direct verzonden! Wacht niet langer en ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige cilindersloten.

Retselseweg 6

cilinderslot

Richard

SterSterSterSterLege ster

Product of service:
Cilinder met 10 sleutels. (ik kreeg 13 sleutels)

Peter Hoving

Fijn geholpen

sleutels

Ben De Greve

Verbeterpunten of tips?
Geen op dit moment, alles was naar wens.
AXA Xtreme cilinderslot

F.G Smulders

SterSterSterHalve sterLege ster

Sneller geleverd dan vermeld.

Jammer dat er geen schroeven bij zaten, want de oude beugel was M5

Marcel Wittendorp

Snelle levering en goede kwaliteit

Cilinderslot

Laura

Goede ervaring, duidelijke info / goede hulp vooraf via mail en telefoon.

Meer duidelijkheid over levertijd / status bestelling

Carlo van de Wouw

Niks aan doen werkt perfect zo
2 cilinders met certificaat

M van Gent

Snelle levering van cilinder bij een bestaande set.

Axa cilinder op sleutelnummer

Cilinders.nl heeft de volgende resultaten bereikt: