Geert de Jong
Mooi stuk techniek
- Verbeterpunten of tips?
- Geen
- Product of service:
- Cylinderslot
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Mooi stuk techniek
firma aan te bevelen. cilindersloten op sleutel bij besteld en volledig in orde . geen gedoe meer nadien . Goed verpakt en vlugge levering.
Ik had na twee maanden een probleem met een cilinder. Dit werd gelijk opgepakt en opgelost. Super!
Fijn geholpen
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Cilinders.nl. De website was duidelijk, het bestelproces verliep vlot en de levering was snel. Alles was netjes verpakt en werkte perfect. Ook de communicatie was vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader
Sneller geleverd dan vermeld.
eenvoudig formaat bestellen, snelle levering
Snelle levering en goede kwaliteit
Goede ervaring, duidelijke info / goede hulp vooraf via mail en telefoon.
Overzichtelijke en gemakkelijke site om te bestellen.Vlotte bestelling en levering in Belgie. Veiligheidscilinder met knop past perfect.
Verkeerde maat deurbeslag besteld, eenvoudig kunnen retouren en geld terug gekregen. Snelle levering en netjes verpakt
Prettiger ervaring.
Super bedrijf Veel moeite gedaan om de juiste cilinder te vinden. Met zeer goede hulp van de uiterst vriendelijke Tijn snel gevonden. Nogmaals bedankt Tijn je bent een topper, kunnen veel bedrijven nog iets van leren.
Snelle levering van cilinder bij een bestaande set.
Cilinders.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cilinders.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Cilinders.nl
Retselseweg 6
5473HC Heeswijk-Dinther
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Fijn geholpen
Sneller geleverd dan vermeld.
eenvoudig formaat bestellen, snelle levering
Snelle levering en goede kwaliteit
Goede ervaring, duidelijke info / goede hulp vooraf via mail en telefoon.
Prettiger ervaring.
Snelle levering van cilinder bij een bestaande set.
Cilinders.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Cilinders.nl