PS Business Support
Snelle communicatie en het resultaat ziet er perfect uit!
Helemaal TOP en meegaand. Prachtige uitdeelsoorten van chocolade en koeklollies.
Helemaal top!
Zeer klantvriendelijk en snel
Erg prettig contact, korte lijnen, snelle reactie, top Paaspresentje voor onze collega's.
Chocoloco is en super fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze hebben een hele fijne en snelle service en denken graag met je mee. Daarnaast bieden ze super lekkere chocolade aan. Echt een aanrader!!
Denken mee in je wensen, schakelen snel en maken waar wat ze beloven! Word je blij van – ik raad Chocoloco iedereen aan (:
Paasletters besteld! Deze werden zoals besproken eerder geleverd (bestelling met extra vulling om schade te voorkomen) zodat wij nog de tijd hebben om ze persoonlijk aan de mensen te kunnen geven. Chocoloco denkt echt mee met de wensen van de klant!
Uitstekende samenwerking en heerlijke chocolade Voor Pasen heb ik bij Chocologo een Paaspresentje besteld: een doosje met overheerlijke chocolade-eitjes. Samen met Chocologo heb ik een wikkel voor het eierendoosje ontworpen, en die is echt ontzettend mooi geworden. Het ontwerpproces verliep soepel, waarbij de leverancier goed luisterde naar mijn wensen en actief meedacht over creatieve oplossingen. Het resultaat mag er zijn! Stipte levering en nette verpakking De levering vond precies volgens afspraak plaats. De doosjes was netjes ingepakt en straalde professionaliteit uit, wat direct een goede indruk gaf. Je merkt dat Chocologo veel aandacht besteedt aan details, van verpakking tot presentatie. Overheerlijke chocolade De chocolade-eitjes waren van uitstekende kwaliteit: smaakvol en van een niveau dat je van een gespecialiseerde leverancier mag verwachten. Mijn collega’s waren er ook erg enthousiast over, dus dat zegt genoeg! Goede bereikbaarheid en service Chocologo is goed telefonisch bereikbaar. Iedere keer word ik vriendelijk te woord gestaan en kreeg ik snel antwoord op mijn vragen. Bovendien zijn ze zeer hulpvaardig en denken ze actief mee in oplossingen. Dat geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat je samen snel tot een mooi eindresultaat komt. Conclusie Ik kan Chocologo van harte aanbevelen voor originele chocoladegeschenken en prettige samenwerking. Direct, creatief en met oog voor kwaliteit – zo hoort het. Een aanrader als u op zoek bent naar een leverancier die echt meedenkt en kwaliteit levert!
Chocoloco kon op zeer korte termijn koekjes met logo voor ons regelen. Ze zagen er mooi uit en smaakten bovendien heerlijk.
Dit ging allemaal lekker soepel en snel. Wij zijn zeker tevreden!
De communicatie verloopt erg soepel en prettig, duidelijk wanneer en wat wij kunnen verwachten. Levering was snel en netjes. Onze collega's waren erg blij met het presentje.
Heel fijn en vooral super snel geholpen door Martijn! Er is goed meegedacht en snel geschakeld.
Fantastisch!
cancelled my order and said sorry
Chocoloco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Chocoloco heeft de volgende resultaten bereikt:
Helemaal top!
Zeer klantvriendelijk en snel
Dit ging allemaal lekker soepel en snel. Wij zijn zeker tevreden!
Fantastisch!
cancelled my order and said sorry