Prima ervaring - leuke koeken
Voor onze school en de medewerkers, vrij last minute, gepersonaliseerde chocolade bedankjes besteld. Snel en fijn contact en ontzettend top en snel geleverd. Blij mee!
Chocolade ''bouwsteentjes'' besteld voor bewoners van huurwoningen waar Nijhuis Bouw een groot onderhoudsproject heeft uitgevoerd. Ik kon de wikkel zelf ontwerpen met een bedankje aan de bewoners en ons logo. Super leuk geworden en positieve reacties van de bewoners!
Reageerde snel en duidelijk op mijn mail en vragen! Heel vriendelijk! En precies optijd geleverd en leuk ingepakt! Helemaal blij mee!
Goede service en keurig ingepakt
Heel goede service, prettig contact via email.
Op de website van Chocoloco heb ik ondertussen al drie keer producten besteld en het lukt ze maar niet om mij teleur te stellen. Vlotte en vooral goede service en uitstekende producten voor een prima prijs.
Top service, mooie en heerlijke koekjes!
Wij hebben al een aantal keer iets besteld via Chocoloco voor ons bedrijf en de service is super! Heerlijke chocolade. Werd ons direct verteld dat het Belgische chocolade is en al onze klanten waren ongelofelijk enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar. Kan het ook aan iedereen aanraden.
Koekjes besteld voor mijn zoon zijn verjaardag. De koekjes zagen er prachtig uit en vielen goed in de smaak! Snelle levering!
Goed en snel geleverd
Heel klantvriendelijk, snelle levering en goede kwaliteit van de producten.
Snelle levering en de koekjes zagen er geweldig uit. Echter de smaak viel erg tegen. Was niet veel aan.
Leuke koekjes om neer te zetten helaas kwa smaak niet helemaal wat we verwacht hadden en prijs kwaliteit ook niet. (Erg klein)
Goede afstemming, fijn meegedacht, mooi ingepakt en snelle levering en service. Hier gaan we vaker bestellen!
Chocoloco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Chocoloco heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service en keurig ingepakt
Heel goede service, prettig contact via email.
Top service, mooie en heerlijke koekjes!
Goed en snel geleverd
Heel klantvriendelijk, snelle levering en goede kwaliteit van de producten.
Chocoloco heeft de volgende resultaten bereikt: