Collee

Super mooie winkel. Heel erg goed geholpen!

Personeel is heel vriendelijk en geduldig l.

Geen.

Suzanne Ekker

Heel fijne winkel! De verkoopsters zijn aardig en behulpzaam en geven goed raad. Er wordt je niets opgedrongen of aangepraat. Dat vind ik vooral in een lingeriezaak belangrijk want je staat daar... Heel fijne winkel! De verkoopsters zijn aardig en behulpzaam en geven goed raad. Er wordt je niets opgedrongen of aangepraat. Dat vind ik vooral in een lingeriezaak belangrijk want je staat daar toch maar kwetsbaar, in je halve natie.

Vriendelijkheid en kennis van zaken.

Kan niets bedenken.

Angela Boomers

Goede ervaring, toegangkelijk,uitnodigend

overzichtelijke website, snelle levering, snelle omruiling, met zorg ingepakt. Fijn dat je meteen kunt zie of iets op voorraad is.

Wachten met de levering totdat de bestelling compleet is. Dit wordt wel keurig en duidelijk aangegeven in een bericht. Alleen als er een wachttijd van 2 maanden is, vindt ik dat wel erg lang. Je... Wachten met de levering totdat de bestelling compleet is. Dit wordt wel keurig en duidelijk aangegeven in een bericht. Alleen als er een wachttijd van 2 maanden is, vindt ik dat wel erg lang. Je kunt dit wel aangeven dat je er niet op wil wachten en daar wordt ook snel op gereageerd dat jullie dit begrijpen en dan alsnog de bestelling laten bezorgen. Maar ik vindt als je er zo wie zo langer dan een week moet wachten, jullie zo wie zo wel de artikelen 'moeten' verzenden die er al wel zijn. Of vermelden op de website bij het artikel dat er een langere levertijd is.

Mvr. G. Dikkerboom

Kundig advies en uitstekend in de winkel geholpen

prima grote collectie

is prima

Diny Voortman

Service is uitstekend!

Niks

Ale

Hele fijne service

Snelle customer care, duidelijke uitleg, prima oplossing voor probleem

Foto’s of oma brij ving wat duidelijker, dan had ik meteen de juiste maat/model besteld

Mar Brijker

Ik ben zeer tevreden !

Netjes verpakt keurig op tijd bezorgd.

Reactie Chillyhilversum.nl:

Beste mevrouw Brijker,
Beste mevrouw Brijker,
Op de eerste plaats willen wij u bedanken voor de moeite die u genomen heeft om een review achter te laten. Uiteraard zijn wij blij dat uw ervaring zo positief is geweest. Wij wensen u veel plezier van uw aankopen en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Met vriendelijke groeten,
Het Chilly Team

Françoise Vanderbeke

Zeer goed

Alles prima

Judith Stouten

Ik had via de webshop al de bestelling geplaatst en toen las ik de niet zo positieve reviews. Ik dacht ‘zal mij benieuwen!’. Ondanks de kerstdrukte kreeg ik mijn spullen toch redelijk snel, iets... Ik had via de webshop al de bestelling geplaatst en toen las ik de niet zo positieve reviews. Ik dacht ‘zal mij benieuwen!’. Ondanks de kerstdrukte kreeg ik mijn spullen toch redelijk snel, iets later dan volgens de bevestiging, maar echt netjes.

Breed assortiment

Afspraken nakomen mbt levertijden

Francien Eijkelestam

Goede service.

Duidelijke website

Inloggen lukt niet altijd makkelijk.
Telefonisch contact kan wat vriendelijker.