g visser
- Sterke punten
- Mooi verpakt in de doos.
- Verbeterpunten of tips
- Ging goed dus geen verbeterpunten
Prettig geholpen
Ontzettende behulpzame medewerkers die goed meedenken en met alternatieven komen!
Makkelijke bestellen, maten kloppen.
Open, behulpzaam, vriendelijk, deskundig.
Prima prijs- kwaliteitsverhouding
Bedrijf maakt een betrouwbare Indruk en houdt zich aan afspraken. Zeer vriendelijke commmnicatie en klant gericht.
Ga allang bij dit bedrijf een blijf er.
snelle reactie op de bestelling en duidelijkheid over de levertijd.
Heel goed
Mijn eerste keer bij hun voor advies op maat. Zeer klantvriendelijk en ik voelde me daar direct op mijn gemak. Ondanks dat het soms erg druk kan zijn nemen ze ruim de tijd voor je.
Chillyhilversum.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Chillyhilversum.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Chillyhilversum.nl
Gijsbrecht van Amstelstraat 186-190
1214 BE Hilversum
Prettig geholpen
Makkelijke bestellen, maten kloppen.
Open, behulpzaam, vriendelijk, deskundig.
Prima prijs- kwaliteitsverhouding
Ga allang bij dit bedrijf een blijf er.
snelle reactie op de bestelling en duidelijkheid over de levertijd.
Heel goed
Chillyhilversum.nl heeft de volgende resultaten bereikt: