Guido Vanreusel
- Product of service:
- Afspanningshek
Gemakkelijk om bestellingen af te halen. Ruime parking.
Teleurstellende ervaring met CEVO, maar goede service van KETER De voorpoten van de opbergkast ontbraken, waardoor de kast onbruikbaar was. We namen contact op met CEVO, maar omdat de omruiltermijn verstreken was, weigerde hun medewerker ons te helpen. HIJ schreef dat dit nog nooit gebeurt was en dat wij die voorpoten zelf waren kwijt geraakt. Zelfs na tussenkomst van de Consumentenbond bleef CEVO onbuigzaam en onbehulpzaam – zeer teleurstellend. Uiteindelijk heb ik zelf contact opgenomen met KETER, de fabrikant. Tot mijn opluchting stuurden zij de ontbrekende poten meteen op, helemaal gratis. De volgende dag had ik ze al in huis. Complimenten voor hun klantvriendelijkheid! Al met al: de service van CEVO ronduit slecht, maar gelukkig kon KETER het enigszins rechttrekken.
correct snel juiste prijs
Heel vriendelijk tel onthaal had en vlugge levering had met ontime!
heel goede en correcte levering
Snel antwoord op mijn mail, snelle levering
Zeer hulpzaam
Pakket werd teruggestuurd naar cevo door gls ( wegens te groot). Zou het leuk gevonden hebben als ze me ervan op de hoogte hadden gebracht . Zelf naar cevo gebeld , toen wel vriendelijk gehoplen
Heel congrnt
Alles goed verlopen en de bestelling zeer vlug geleverd en zeer goed verpakt.
Vriendelojk en behulpzaam personeel
Geen goede webshop en slechte communicatie
Zeer positief.
Negatief
Cevo Market NV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cevo Market NV heeft de volgende resultaten bereikt:
correct snel juiste prijs
Heel vriendelijk tel onthaal had en vlugge levering had met ontime!
heel goede en correcte levering
Snel antwoord op mijn mail, snelle levering
Zeer hulpzaam
Heel congrnt
Alles goed verlopen en de bestelling zeer vlug geleverd en zeer goed verpakt.
Vriendelojk en behulpzaam personeel
Geen goede webshop en slechte communicatie