Klara Wauters
- Product of service:
- Trap
Topervaring, snelle reactie via mail
Snel en accuraat. Direct geholpen bij wat mankementen aan het product.
Stiptt correcte levering Top
Koop bij Cevo weleens producten die niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Altijd alle producten uit voorraad leverbaar. Zeer behulpzaam, bekwaam en vriendelijk personeel die je helpen bij wat je nodig hebt.
Slecht, artikelen zijn nooit geleverd. Het contact met de klantenservice is ruk. Communicatie is zeer slecht. Wordt niet op de hoogte gehouden waar mn artikelen zijn gebleven. Werd medegedeeld dat het bezorgd was maar waar dan ??? Niet bij mij thuis.
jammer van het krasje op de tafel maar ik kreeg tegemoetkoming. zal niet nalaten hier nog te bestellen
Hebben een volledig nieuwe keuken van NOLTE bij Cevo gekocht , van opmeten tot plaatsing zeer proffesioneel , zeer blij met onze keuze , raden deze daarom aan , prijs / kwaliteit 10/10 van ons !
Netjes nagekomen wat werd besteld.
Twee keer besteld bij deze firma en steeds vlot verlopen . Snelle levering .
Alles zeer goed
Tevreden
snelle en correcte levering
Top product en zeer snelle levering - top
Makkelijke website en snelle levering
Product ok, Sofie is een engel, maar uwdistributeur is een amateur.
Cevo Market NV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cevo Market NV heeft de volgende resultaten bereikt:
Topervaring, snelle reactie via mail
Snel en accuraat. Direct geholpen bij wat mankementen aan het product.
Stiptt correcte levering Top
Netjes nagekomen wat werd besteld.
Twee keer besteld bij deze firma en steeds vlot verlopen . Snelle levering .
Alles zeer goed
Tevreden
snelle en correcte levering
Top product en zeer snelle levering - top
Makkelijke website en snelle levering
Product ok, Sofie is een engel, maar uwdistributeur is een amateur.
Cevo Market NV heeft de volgende resultaten bereikt: