Crauwels F
- Product of service:
- Plafondlatten
Levering naar wens.
Goede prijs, goede communicatie snel geleverd. En Belgisch. Heel tevreden.
Steeds de beste deals.
Top. Snelle levering en supergoed verpakt.
alles perfect en vul verlopen
Er zat een gebroken stuk in de verpakking, heb dat gemeld en heb 4 dagen later nog altijd geen antwoord gekregen!
Snelle, correcte service
Heel goede service en goederen geleverd zoals afgesproken.
product besteld via website, maar niet geleverd door partner GLS. - reactie op klacht blijft uit
Correcte afhandeling van de bestelling.
zwembad
Goede en snelle service
Ons bestelde artikel voldeed niet aan onze behoefte en we hebben het terug naar de winkel gebracht waar we na controle een waardevol voor 2 jaar hebben gekregen. Vlotte bediening.
Cevo Market NV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cevo Market NV heeft de volgende resultaten bereikt:
Levering naar wens.
Goede prijs, goede communicatie snel geleverd. En Belgisch. Heel tevreden.
Steeds de beste deals.
Top. Snelle levering en supergoed verpakt.
alles perfect en vul verlopen
Snelle, correcte service
Heel goede service en goederen geleverd zoals afgesproken.
Correcte afhandeling van de bestelling.
zwembad
Goede en snelle service