Guido Van gijseghem
- Product of service:
- Levis 12l primer muur en plafond
Besteld en 2 dagen later in huis
Bij levering zijpaneel van tuinkast een stuk af. Na melding en wat mails en foto´s....3 dagen later een vervang paneel azn gekregen. Bedankt voor de service.
Super service,een aanrader!!
Ik heb een glazen deur gekocht en die had helemaal geen doos; alleen aan de randen zat wat plastic. De medewerker die daar werkte zei dat glazen deuren op deze manier verkocht worden. Een degelijke/verzorgde verpakking zou beter zijn geweest.
Al vele jaren ben ik klant bij cevo. Maar helaas bleek mijn laatste aankoop niet in de staat zoals het zou moeten. De geleverde kast had meerdere beschadigingen. Dit ondanks de doos doch volledig in orde was. En de kast met isomo en folie ingewikkeld. Alles wees er op dat deze helaas bij de fabrikant zo verpakt moet geweest zijn. Met een slecht gevoel ging ik terug naar de winkel, waar er eerst geluisterd en veel moeite gedaan is, om dit zo snel mogelijk op te lossen. Intussen heb ik een andere, onbeschadigde kast. Waarmee ik met een tevreden gevoel mijn badkamer verder kan afwerken. Hierbij veel dank aan Senne, die me bij alle stappen zeer goed begeleid heeft!
Zeer goed! Er ontbraken enkele stukken en deze zijn reeds de dag nadien geleverd!
Eerste bestelling prima verlopen
Super snel en netjes verpakt 👍
Uitstekend
goe
Super
Cevo Market NV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cevo Market NV heeft de volgende resultaten bereikt:
Super service,een aanrader!!