Maarten
Zeer positief.
Negatief
Très bonne communication
eerste keer besteld en goede ervaring
Jammer dat de producten die zelf afgehaald worden niet beter verpakt zijn. We zijn glazen deuren gaan ophalen (omdat levering heel erg duur was), maar waren verbaasd dat deze deuren enkel beschermd waren met een dunne plastieken cover. Geen extra bescherming in de kwetsbare hoeken, geen isomo of zacht materiaal.
Groot, enorm veel keuze allerlei.
zeer goede servive en snelle levering
Aangenaam om met Cevo te kunnen samenwerken
Topservice
Zeer snelle levering met mooie korting. Enkel de meest gangbare maten in stock
zeer vriendelijk en snel geleverd
nogmaals a-ok!
efficient
Cevo Market NV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cevo Market NV heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer positief.
Negatief
Très bonne communication
eerste keer besteld en goede ervaring
Groot, enorm veel keuze allerlei.
zeer goede servive en snelle levering
Aangenaam om met Cevo te kunnen samenwerken