8.9 /10

checkbox98% beveelt Centre for Human Drug Research aan!

Wim Burger

Zeer kundig en professioneel personeel.

Geef een uitgebreidere toelichting op je ervaring, beschrijf hierin bijvoorbeeld wat je vond van de communicatie, de sfeer en de tijdsbesteding.
Communicatie was erg duidelijk en gebeurde in een positieve sfeer.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Wim Burger, Hartelijk dank voor de mooie woorden en de 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, CHDR

Frits Koster

zeer positief, professioneel en ook persoonlijkpersoneel

er is een groep vast personeel, en dat al een aantal jaren, dat is niet alleen een goed teken, maar ook plezierig, ook deze keer werd ik na ruim drie jaar niet kunnen inschrijven, weer spontaan en persoonlijk begroet. Dat scoort al punten! Personeel is ook deskundig en goed in alle handelingen. Maaltijden zijn goed, keuze bij broodmaaltijd zou iets meer kunnen. Kijk alleen naar verpakkingen die minder (plastic) afval geven! Een tosti apparaat zou ook fijn zijn. een kritische opmerking over de informatie vanuit personeel. De een is zeer streng op eten en drinken op de kamer, een ander biedt snacks aan op de kamer! Ook een paar keer onduidelijkheid over wat wel en niet mocht bij deze studie, dus instructie voor medewerkers kan verbetering behoeven!

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Frits Koster, Dank voor het uitgebreid te tijd nemen om een review te schrijven. Fijn om te lezen dat de deelname zeer positief was. De kritische opmerking is doorgegeven aan de betreffende afdeling, zij zullen dit intern bespreken. Met vriendelijke groet, CHDR

Marja Hardeveld

SterSterSterSterLege ster

Ik heb mijn deelname aan het geneesmiddelenonderzoek als positief ervaren.

Ik vond de communicatie heel correct, vriendelijk en duidelijk. De sfeer was behulpzaam en ontspannen. De tijdsbesteding had je zelf in de hand. Daar zou misschien nog iets aan toegevoegd kunnen worden, zoals bv een aparte sportruimte en lounge ruimte om gezellig te zitten. Nu gebeurt alles in dezelfde ruimte, wat daarom nogal klinisch overkomt.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Marja Hardeveld, Wat fijn om te lezen dat je de deelname als positief hebt ervaren. Helaas is het niet toegestaan om tijdens een deelname te sporten, ook is het belangrijk dat wij alle onderzoeksdeelnemers goed in te gaten kunnen houden. Wij zien je graag terug bij een volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Dies Muller

gewoon goed, alles klopte

sfeer was industrieel, kommunikatie adekwaat, tijdsbesteding was er nauwelijks want kort onderzoek

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Dies Muller, hartelijk dank voor de mooie 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, CHDR

Frank Jelles

Prima. De informatie is volledig en je wordt uitstekend behandeld.

Alles was prima in orde.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Frank Jelles, Fijn dat de deelname prima is verlopen. Tot de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Eeuwout Hoogendijk

SterSterSterSterLege ster

Goed. Als Parkinson patiënt vind ik het belangrijk om bij te dragen aan medicijn ontwikkeling die de ziekte vertragen of stoppen.

De sfeer op het CHDR vind ik prettig. De verpleging is aardig en behulpzaam. Duidelijk is wat de onderzoekstijden zijn. Er is veel tijd om zelf in te vullen, waar je zelf rekening mee kunt houden.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Eeuwout Hoogendijk, Hartelijk dank voor jouw deelname en de achterlaten van een review! Met vriendelijke groet, CHDR

Mees

SterSterSterSterLege ster

Aangenaam, prima communicatie, redelijk wat ik ervan had verwacht.

Communicatie is goed, maar mag wat mij betreft uitgebreider. Ik zou het zelf bijvoorbeeld fijn vinden een gedetailleerde planning van de opnamedagen te krijgen, tot op de minuut. Dan kan ik daaromheen mijn eigen ding doen. Nu werd ik voor mijn gevoel bewust dom gehouden. Sfeer is prima, niks bijzonders. Loopbanden zijn top, maar wat mij betreft zou er vaker een yogaklasje of iets georganiseerds mogen zijn. Al weet ik niet of andere deelnemers daar ook aan deel zouden nemen.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Mees, Dank voor de uitgebreide review. Voor nu is ervoor gekozen om de planning mondeling door te nemen met onderzoeksdeelnemers en er liggen tijdslijsten bij de balie. Wij gaan je feedbackpunten intern bespreken. Met vriendelijke groet, CHDR

Jochem van Oostveen

SterSterSterLege sterLege ster

Tegenvallend

Alles was goed geregeld en was goed verlopen bij de medische keuring, tot ik helemaal aan het eind nog met een arts moest praten. Deze vrouw, die slecht Nederlands kan, begon mij meteen onvriendelijk te ondervragen alsof ik iets verkeerd gedaan had. Door niet goed personen kunnen lezen (mede door het cultuurverschil, denk ik) heeft ze mij afgewezen, omdat ik zogenaamd een risico zou zijn doordat ik ooit bij een psycholoog gelopen heb. Als ik dan geïrriteerd zeg dat deze vragen ook op voorhand gesteld hadden kunnen worden zodat ik niet vanuit Nijmegen helemaal met de trein had hoeven komen, wordt geantwoord dat het vrij logisch is dat je bij een medicijn tegen bewegingstoornis "mentaal stabiel" moet zijn. Had dan bij de eisen gezet dat je niet voor lichte depressieklachten mag behandeld zijn in het verleden. Ook al was dit 5 jaar geleden en gaat het nu super.. Nogmaals, de rest van het personeel was erg vriendelijk en ik krijg een kleine vergoeding voor het proberen mee te doen, dus al met al een net voldoende ervaring.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Jochem Overveen, Vervelend om te horen dat je een tegenvallende ervaring hebt gehad bij ons. Bij dit onderzoek maakt een gesprek met een arts standaard onderdeel uit van de procedure. In dit gesprek worden onder andere vragen gesteld over de mentale gezondheid. Omdat dit een gevoelig onderwerp betreft, wordt dit niet vooraf uitgebreid online toegelicht of volledig telefonisch uitgevraagd door onze medewerkers. Op de website benoemen wij de eerste criteria en tijdens het telefonische contact vindt een eerste selectie plaats, zodat mensen die hier niet aan voldoen niet onnodig hoeven te reizen. De tweede en meer uitgebreide beoordeling vindt plaats tijdens de keuring zelf, waarbij de arts een professionele inschatting maakt op basis van het volledige gesprek en de medische context. Wij vinden het vervelend dat de arts op jou overkwam als onvriendelijk en wij begrijpen dat het vervelend is als de uitkomst voor jou onverwacht of teleurstellend is, zeker gezien je reistijd. Omdat je tijd bij ons hebt doorgebracht, ontvang je hiervoor een vergoeding, evenals de reiskosten. Mocht je nog vragen hebben of dit verder willen bespreken, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, CHDR

Edwin Boonstra

SterSterSterSterLege ster

Positief, mooi dat je een bijdrage aan medicijn ontwikkeling kunt geven.

Er was een goede en ontspannen sfeer. Sommige van de verpleging kwamen wel wat gehaast over, dat heeft effect op het vertroywen of het prikken wel goed gaat. De LP s werden rustig gedaan en alle tijd voor genomen. Goed lekker eten. Voelde wel een beetje opgesloten, misschien bij mooi weer wat vaker (begeleid) een rondje lopen ofzo.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Edwin Boonstra, Hartelijk dank voor de uitgebreide review. Wij gaan je feedback over de verpleging intern bespreken. Fijne dag! Met vriendelijke groet, CHDR

Timothy Kindt

Intakeformulier en alles administratief is goed verlopen. Ook het onderzoek zelf.

Enige was dat de dame die het bloedprikken deed wat warrig en mopperig over kwam. Miss een slechte start na een lang paasweekend. Gelukkig was er een man die bij mij bloed afnam. Dat was een aardige jonge man. Ook de hoofdonderzoeker was erg vriendelijk. Ook het parkeren was heel makkelijk.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Timothy Kindt, Dank voor de feedback. Ververvelend om te lezen dat de dame in kwestie warrig en mopperig op jou overkwam. Wij gaan de feedback bespreken met haar. Met vriendelijke groet, CHDR

Addy van Dam

SterSterSterSterLege ster

Het was saai, die mensen daar waren heel aardig en gezellig. Ik kwam er in ieder geval uitgerust uit. Voor herhaling vatbaar. Dank voor de goede zorgen.

De communicatie ging niet altijd Oke maar is te verwaarlozen. De sfeer was prima en de volgende keer moet ik meer boeken meenemen.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Addy van Dam, Dank voor het schrijven van de review. We zien je graag terug bij een volgende deelname! Met vriendelijke groet, CHDR

Frans Dirks

Zeer prettig en ontspannen!!!!

Het was heerlijk “ ontspannen “ buiten de tijd dat iets van je verwacht werd. Maar dan nog een relaxte atmosfeer.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Frans Dirks, Hartelijk dank voor de mooie woorden over de deelname! Met vriendelijke groet, CHDR

Leom

Ik miste de niks tijdens mijn verblijf

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Leom, Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, CHDR

Max Heilig

SterSterSterHalve sterLege ster

Prettig

Vriendelijke medewerkers. Geen problemen ervaren met alle medische handelingen. Rustige ontspannen sfeer.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Max Heilig, Fijn om te lezen dat je een prettige deelname hebt gehad bij ons. Tot de volgende deelname! Met vriendelijke groet, CHDR

Taiwo

Plezierig

Het medisch personeel was vriendelijk

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Taiwo, Dank voor het achterlaten van de review en voor de aanbeveling! Met vriendelijke groet, CHDR

Geantwoord op

Centre for Human Drug Research verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 april 2023

Centre for Human Drug Research

Het CHDR, Centre for Human Drug Research, is een onafhankelijke stichting die gespecialiseerd is in geneesmiddelenonderzoek bij mensen. Er wordt onderzoek gedaan naar de effecten van nieuwe middelen en bestaande medicatie bij gezonde vrijwilligers en patiënten. Daarnaast houdt het CHDR zich ook bezig met de ontwikkeling van innovatieve nieuwe meetmethoden. Dit draagt bij aan de wetenschap en aan een betere patiëntenzorg wereldwijd. Bij het CHDR staat de veiligheid van deelnemers voorop. Artsen en onderzoekers begeleiden deelnemers tijdens de onderzoeken. Het onderzoekscentrum beschikt over alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf.

Wim Burger

Zeer kundig en professioneel personeel.

Communicatie was erg duidelijk en gebeurde in een positieve sfeer.

Frits Koster

zeer positief, professioneel en ook persoonlijkpersoneel

Marja Hardeveld

SterSterSterSterLege ster

Ik heb mijn deelname aan het geneesmiddelenonderzoek als positief ervaren.

Dies Muller

gewoon goed, alles klopte

Frank Jelles

Prima. De informatie is volledig en je wordt uitstekend behandeld.

Alles was prima in orde.

Eeuwout Hoogendijk

Mees

SterSterSterSterLege ster

Aangenaam, prima communicatie, redelijk wat ik ervan had verwacht.

Jochem van Oostveen

SterSterSterLege sterLege ster

Tegenvallend

Edwin Boonstra

SterSterSterSterLege ster

Positief, mooi dat je een bijdrage aan medicijn ontwikkeling kunt geven.

Timothy Kindt

Addy van Dam

Frans Dirks

Zeer prettig en ontspannen!!!!

Leom

Ik miste de niks tijdens mijn verblijf