8.9 /10

checkbox98% beveelt Centre for Human Drug Research aan!

Leom

Geef een uitgebreidere toelichting op je ervaring, beschrijf hierin bijvoorbeeld wat je vond van de communicatie, de sfeer en de tijdsbesteding.
Ik miste de niks tijdens mijn verblijf

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Leom, Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, CHDR

Max Heilig

SterSterSterHalve sterLege ster

Prettig

Vriendelijke medewerkers. Geen problemen ervaren met alle medische handelingen. Rustige ontspannen sfeer.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Max Heilig, Fijn om te lezen dat je een prettige deelname hebt gehad bij ons. Tot de volgende deelname! Met vriendelijke groet, CHDR

Taiwo

Plezierig

Het medisch personeel was vriendelijk

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Taiwo, Dank voor het achterlaten van de review en voor de aanbeveling! Met vriendelijke groet, CHDR

Ben Nieuwenhuis

Waardevol

Zeer vriendelijke medewerkers. Prima accomodatie.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Ben Nieuwenhuizen, Hartelijk dank voor het achterlaten van de review! Met vriendelijke groet, CHDR

Rachida

Super!

Sfeer was gezellig, de medewerkers vriendelijk! Ik heb me prima vermaakt ook omdat ik aan het werk was.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Rachida, Hartelijk dank voor de aanbeveling en voor de 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, CHDR

Patricia Jacobs

Zeer prettig goed en duidelijk begeleid

Het voelde als een beetje bijkomen van de drukte. Soort van herstel week. Prettige en gezellige sfeer. Ook onder de medewerkers

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Patricia Jacobs, Super om te lezen dat je een zeer prettige ervaring hebt gehad bij ons. Hartelijk dank voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, CHDR

Rob Verkaik

SterSterSterLege sterLege ster

Fijn maar wel vermoeiend

De communicatie was goed, de sfeer was goed en de tijdsbesteding was oke. Wat jammer is dat er geen koptelefoon meer bij de tv zit, waardoor mijn buurman moet genieten van mijn tv jammer. TV op slaapkamer werkt erg slecht.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Rob Verkaik, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wij gaan je feedback intern bespreken. Met vriendelijke groet, CHDR

Michella Borsten

Het was een fijne deelname en de onderzoeksleider was erg aardig en betrokken.

De verpleegkundigen zijn allemaal erg aardig en staan altijd voor je klaar. De sfeer is ook fijn, en iedereen doet gewoon z’n eigen ding en dat is allemaal oké. De communicatie van de dagverpleging had in ons onderzoek wel iets beter gekund. Het was bij ons onderzoek erg belangrijk om op bepaalde tijden te eten en bijvoorbeeld tussen de maaltijden niks anders te drinken dan water. Vooral in het eerste deel van dit onderzoek was dit niet duidelijk gecommuniceerd naar ons, en daar werden wij de laatste dag van dat deel dan opeens op onvriendelijke wijze op aangesproken door de verpleging met ‘dat wisten jullie heus wel’ toen we aan tafel gingen om 6 uur om te eten maar dit had blijkbaar pas om 10 over 6 gemogen…

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Michella Borsten, Hartelijk dank voor de 5-sterren beoordeling en goed om te lezen dat je een fijne deelname hebt gehad. Het is inderdaad wel de bedoeling dat het duidelijk wordt gecomunniceerd aan jullie. Wij zullen dit intern oppakken. Tot de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Mijke Hingst

Erg fijn. Vriendelijk personeel en werd goed naar me geluisterd.

Ik ervaarde het heel fijn, er werd meegedacht als het medicijn niet fijn uitpakte en er werd snel gereageerd op mijn vragen via de mail. De sfeer was goed en informeel, en ik kon er gewoon studeren. Alleen klein dingetje qua communicatie: de verpleegkundigen waren niet altijd op de hoogte zijn van wat bij welke studie hoort. Wij mochten bijvoorbeeld wel gewoon eten voor het bloedprikken, maar elke keer was het wel weer dat de verpleegkundige het niet zeker wist en dus weer naar gevraagd moest worden. Maar verder waren ze echt mega lief en fijn om mee samen te zijn want bloedprikken ging nog wel eens fout bij mij maar daar werd goed mee om gegaan.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Mijke Hingst, Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een uitgebreide review te schrijven. Goed dat je aangeeft dat het soms niet helemaal goed ging met communicatie, wij gaan dit intern bespreken. Wij zien je graag terug bij de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Thomas Benard

Ik heb wel lichamelijk ongemak gehad van de eczeem doordat ik geen hormoonzalf mocht smeren tijdens het onderzoek. Gelukkig werd ik daar goed en fijn bij begeleidt door de mensen van CHDR.

Ik ging altijd met een goed gevoel naar het CHDR. de mensen zijn altijd ontzettend aardig geweest en ik voelde ook echt gezien. Ik heb weinig momenten moeten wachten en kreeg het gevoel dat alles efficiënt verliep.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Thomas Benard, Hartelijk dank voor het schrijven van de review. Goed om te lezen dat je fijn werd begeleidt door onze medewerkers tijdens de lichamelijke ongemakken. Met vriendelijke groet, CHDR

Jiske

Heel positief.

Goede communicatie, vriendelijk personeel, genoeg te doen (veel tijdschriften bijvoorbeeld) en vaak ook redelijk stil in de algemene ruimte. Eten wordt ook vaak bijgevuld en avond eten is prima.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Jiske, Wat fijn om te lezen dat je de deelname als heel positief hebt ervaren. Hartelijk dank voor de mooie woorden! Met vriendelijke groet, CHDR

Emma Schuhmacher

Heel goed. Soms wat lang wachten maar niet vervelend.

Communicatie had wellicht wat beter gekund op het gebied van tijd, maar de sfeer was goed en alles eromheen ook.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Emma Schuhmacher, Wat een mooie 5-sterren beoordeling! Tot een volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Stephan de Boer

SterSterSterSterLege ster

nette vrolijke ontvangst

de bevestiging van de email is goed en duidelijk

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Stephan de Boer, Goed om te horen dat je zo tevreden bent over je deelname bij ons! Met vriendelijke groet, CHDR

Sophie

Goed, iedereen is erg vriendelijk en legt goed uit wat ze gaan doen.

De ruimte ziet er wat klinisch uit maar de sfeer is gezellig. Iedereen is super behulpzaam met uitleggen hoe he dag eruit ziet, wat ze gaan doen en wat je kunt verwachten. Ik heb bijna geen moment gehad dat ik mij verveelde.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Sophie, Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren beoordeling! Fijne dag. Met vriendelijke groet, CHDR

Jan Melskens

Positief met hele aardige medewerkers

Alles was goed geregeld en ik ben direct geholpen en kreeg na afloop nog koffie en ontbijt als ik dat wenste.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Jan Melskens, Wat een mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij ons. Met vriendelijke groet, CHDR

Geantwoord op

Centre for Human Drug Research verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 april 2023

Centre for Human Drug Research

Het CHDR, Centre for Human Drug Research, is een onafhankelijke stichting die gespecialiseerd is in geneesmiddelenonderzoek bij mensen. Er wordt onderzoek gedaan naar de effecten van nieuwe middelen en bestaande medicatie bij gezonde vrijwilligers en patiënten. Daarnaast houdt het CHDR zich ook bezig met de ontwikkeling van innovatieve nieuwe meetmethoden. Dit draagt bij aan de wetenschap en aan een betere patiëntenzorg wereldwijd. Bij het CHDR staat de veiligheid van deelnemers voorop. Artsen en onderzoekers begeleiden deelnemers tijdens de onderzoeken. Het onderzoekscentrum beschikt over alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf.

Leom

Plezierig

Het medisch personeel was vriendelijk

Ben Nieuwenhuis

Waardevol

Zeer vriendelijke medewerkers. Prima accomodatie.

Rachida

Super!

Patricia Jacobs

Zeer prettig goed en duidelijk begeleid

Rob Verkaik

SterSterSterLege sterLege ster

Fijn maar wel vermoeiend

Michella Borsten

Het was een fijne deelname en de onderzoeksleider was erg aardig en betrokken.

Mijke Hingst

Erg fijn. Vriendelijk personeel en werd goed naar me geluisterd.

Thomas Benard

Jiske

Heel positief.

Emma Schuhmacher

Heel goed. Soms wat lang wachten maar niet vervelend.

Stephan de Boer

SterSterSterSterLege ster

nette vrolijke ontvangst

de bevestiging van de email is goed en duidelijk

Sophie

Goed, iedereen is erg vriendelijk en legt goed uit wat ze gaan doen.

Jan Melskens

Positief met hele aardige medewerkers