Bink
Volgens verwachting
- Geef een uitgebreidere toelichting op je ervaring, beschrijf hierin bijvoorbeeld wat je vond van de communicatie, de sfeer en de tijdsbesteding.
- Conform toegestuurde informatie
98% beveelt Centre for Human Drug Research aan!
98% beveelt Centre for Human Drug Research aan!
Fijn, fijne sfeer
Prima! Duidelijke communicatie, fijne begeleiding, goede zorgen.
Fijn samengewerkt
Heel prettig
Heel relaxt en fijne sfeer!
Top
ruim voldoende
Prima, misschien nog beter met wat meer ruimte
Heel goed, goede begeleiding, lekker eten
Heel fijn
Fijn, professioneel en heel gezellig
Heel fijn! Enorm vriendelijke artsen en verpleging.
Prima, het was een kort onderzoek. Fijn dat ik een privé kamer had.
Goed bereikbaar. Nette omgeving. Professioneel personeel.
Centre for Human Drug Research verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijn, fijne sfeer
Prima! Duidelijke communicatie, fijne begeleiding, goede zorgen.
Fijn samengewerkt
Heel prettig
Heel relaxt en fijne sfeer!
Top
ruim voldoende
Prima, misschien nog beter met wat meer ruimte
Heel goed, goede begeleiding, lekker eten
Heel fijn
Fijn, professioneel en heel gezellig
Heel fijn! Enorm vriendelijke artsen en verpleging.
Prima, het was een kort onderzoek. Fijn dat ik een privé kamer had.
Goed bereikbaar. Nette omgeving. Professioneel personeel.
Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt: