8.9 /10

checkbox98% beveelt Centre for Human Drug Research aan!

Bink

Volgens verwachting

Geef een uitgebreidere toelichting op je ervaring, beschrijf hierin bijvoorbeeld wat je vond van de communicatie, de sfeer en de tijdsbesteding.
Conform toegestuurde informatie

Beste Bink, Dank voor het schrijven van de review. Met vriendelijke groet, CHDR

Lisa

Fijn, fijne sfeer

Ik vond de verpleegkundige en artsen erg lief. Fijn dat je ook het menu voor de week al kon zien. Genoeg te doen op de verdieping.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Lisa, Wat goed om te lezen dat je een fijne deelname hebt gehad, en wat een mooi compliment voor onze verpleegkundigen en artsen! Met vriendelijke groet, CHDR

Nadia

Prima! Duidelijke communicatie, fijne begeleiding, goede zorgen.

Goede sfeer en waardering voor deelname. Goed eten.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Nadia, Hartelijk dank voor de 5-sterren beoordeling! Super om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad bij ons. Met vriendelijke groet, CHDR

Erik Kegge

Fijn samengewerkt

Het hele proces van begin tot het einde was perfect geregeld. Ik heb elk bezoek als heel prettig ervaren en iedereen was vriendelijk en professioneel. Zowel de schriftelijke als de mondelinge uitleg was helder en duidelijk. Ik heb geen enkele keer tijdens het onderzoek langer dan een paar minuten hoeven te wachten tot ik verder geholpen werd.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Erik Kegge, Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren beoordeling! Tot de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Linda Rietdijk

Heel prettig

Vriendelijke medewerkers, prettige sfeer en veel vrije tijd

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Linda Rietdijk, Super om te lezen dat je een heel pretige deelname bij ons hebt gehad. Fijne dag. Met vriendelijke groet, CHDR

Ilse

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel relaxt en fijne sfeer!

Goede communicatie met iedereen (maar 1 onduidelijk dingetje) de sfeer was goed en ik had niet heel veel vrije tijd maar die was er best goed te besteden

Anne

Top

Alles top geregeld. Super fijne artsen.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Anne, Fijn om te lezen dat je een top ervaring hebt gehad bij ons. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, CHDR

Rob Aarssen

ruim voldoende

CHDR is altijd keurig op tijd met inschrijven en keuren en onderzoeken

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Rob Aarssen, Wat een mooie 5-sterren beoordeling, hartelijk dank voor het schrijven van de review. Met vriendelijke groet, CHDR

Dion Kerkhoven

Prima, misschien nog beter met wat meer ruimte

Het valt me wel op dat er nooit iets gebeurt met de tips die ik op de evaluatieformulieren gaf. De sfeer is elke keer anders, hangt erg van de groep af.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Dion Kerkhoven, Dank voor het achterlaten van de review en fijn om te lezen dat de deelname prima is bevallen. Wij bespreken verbeterpunten intern, helaas kunnen niet alle punten worden aangepakt maar we verbeteren waar mogelijk. Met vriendelijke groet, CHDR

Steven Decuypere

Heel goed, goede begeleiding, lekker eten

communicatie is goed net zoals de sfeer en de tijdsbesteding die goed ingevuld kunnen worden

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Steven Decuypere, Hartelijk dank voor het schrijven van de review. Met virendelijke groet, CHDR

Noa

Heel fijn

Ik vond alles heel goed geregeld en duidelijk gecommuniceerd. De sfeer was altijd goed maar de tijdsbesteding als je alleen een dag moet blijven per keer dan is t wel lastig waar je heen kan en of je wel weg mag

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Noa, Goed om te lezen dat je deelname heel fijn hebt ervaren! Met vriendelijke groet, CHDR

Larissa Vink

Fijn, professioneel en heel gezellig

Er werd duidelijk gecommuniceerd over het gebruiken van het middel, bij vragen konden we altijd direct terecht. Er hing altijd een goeie sfeer. Wanneer je enkel langskwam voor een kleine check ging alles super snel en ook op de onderzoeks dagen kregen wij inzicht op hoelaat we wat hadden.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Larissa Vink, Wat een mooie 5-sterren beoordeling. We zien je graag terug bij een volgende deelname! Met vriendelijke groet, CHDR

Sanne Huisman

Heel fijn! Enorm vriendelijke artsen en verpleging.

De sfeer was heel fijn en huiselijk. Ik heb niet overnacht maar ben wel een dag van 8 uur geweest. Ik werd warm ontvangen en ik kreeg veel informatie.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Sanne Huisman, Wat een goede beoordeling en mooie woorden over het CHDR, hartelijk dank! Met vriendelijke groet, CHDR

ano

SterSterSterLege sterLege ster

Prima, het was een kort onderzoek. Fijn dat ik een privé kamer had.

Voor langere onderzoeken zou ik ICON kiezen boven CHDR omdat daar veel meer ruimte is voor 'vrije tijd' bestedingen en de ruimtes voor deelnemers afgesloten zijn van de ruimte waar de medewerkers werken. Want het voelt vrij bekeken dat je in dezelfde ruimte 'leeft' als de plek waar medewerkers aan het werk zijn. Communicatie prima, nakeuring heb ik lang moeten wachten omdat de medewerkers het ontzettend druk hadden, dat kan beter gepland worden of minder vol gepland in ieder geval.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste ano, Dank voor het schrijven van de review. Fijn om te lezen dat je een prima ervaring bij ons hebt gehad. Wij gaan je feedback intern bespreken. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, CHDR

J v Delft

Goed bereikbaar. Nette omgeving. Professioneel personeel.

Er werd goed en duidelijk gecommuniceerd. Al vanaf ontvangst bij binnen komen en het wachten duurde niet lang.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste J v Delft, Dank voor de mooie woorden over de deelname, we zien je graag terug bij een volgend onderzoek. Met vriendelijke groet, CHDR

Geantwoord op

Centre for Human Drug Research verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 april 2023

Centre for Human Drug Research

Het CHDR, Centre for Human Drug Research, is een onafhankelijke stichting die gespecialiseerd is in geneesmiddelenonderzoek bij mensen. Er wordt onderzoek gedaan naar de effecten van nieuwe middelen en bestaande medicatie bij gezonde vrijwilligers en patiënten. Daarnaast houdt het CHDR zich ook bezig met de ontwikkeling van innovatieve nieuwe meetmethoden. Dit draagt bij aan de wetenschap en aan een betere patiëntenzorg wereldwijd. Bij het CHDR staat de veiligheid van deelnemers voorop. Artsen en onderzoekers begeleiden deelnemers tijdens de onderzoeken. Het onderzoekscentrum beschikt over alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf.

Bink

Volgens verwachting

Conform toegestuurde informatie

Beste Bink, Dank voor het schrijven van de review. Met vriendelijke groet, CHDR

Lisa

Fijn, fijne sfeer

Nadia

Prima! Duidelijke communicatie, fijne begeleiding, goede zorgen.

Goede sfeer en waardering voor deelname. Goed eten.

Erik Kegge

Fijn samengewerkt

Linda Rietdijk

Heel prettig

Vriendelijke medewerkers, prettige sfeer en veel vrije tijd

Ilse

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel relaxt en fijne sfeer!

Anne

Top

Alles top geregeld. Super fijne artsen.

Rob Aarssen

Heel fijn

Larissa Vink

Fijn, professioneel en heel gezellig

Sanne Huisman

Heel fijn! Enorm vriendelijke artsen en verpleging.

ano

SterSterSterLege sterLege ster

Prima, het was een kort onderzoek. Fijn dat ik een privé kamer had.

J v Delft

Goed bereikbaar. Nette omgeving. Professioneel personeel.

Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10