Thijs MARCEL
Zeer gezellig... Vriendelijke medische personeel...
- Geef een uitgebreidere toelichting op je ervaring, beschrijf hierin bijvoorbeeld wat je vond van de communicatie, de sfeer en de tijdsbesteding.
- Goede uitleg...
98% beveelt Centre for Human Drug Research aan!
98% beveelt Centre for Human Drug Research aan!
Goed onderzoek gehad
Zeer prettig, goede sfeer en alles is duidelijk.
aangenaam
Een hele ervaring, gezellig, maar ook wel heftig
Fijne ervaring
Fijn, professioneel en vriendelijk
Zeer positief
Het is prima, ben erg tevreden. Het eten was lekker, de mensen waren aardig en ik voelde mij veilig.
Het onderzoek was minder intensief dan ik had verwacht, veel ondersteuning bij elk onderdeel van het onderzoek. Aardige mensen die altijd te hulp kwamen waar nodig.
Erg prettig en intussen vertrouwd: het wordt je comfortabel gemaakt.
Centre for Human Drug Research verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed onderzoek gehad
Zeer prettig, goede sfeer en alles is duidelijk.
aangenaam
Een hele ervaring, gezellig, maar ook wel heftig
Fijne ervaring
Fijn, professioneel en vriendelijk
Zeer positief
Erg prettig en intussen vertrouwd: het wordt je comfortabel gemaakt.
Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt: