Leom
- Geef een uitgebreidere toelichting op je ervaring, beschrijf hierin bijvoorbeeld wat je vond van de communicatie, de sfeer en de tijdsbesteding.
- Ik miste de niks tijdens mijn verblijf
98% beveelt Centre for Human Drug Research aan!
98% beveelt Centre for Human Drug Research aan!
Prettig
Plezierig
Waardevol
Super!
Zeer prettig goed en duidelijk begeleid
Fijn maar wel vermoeiend
Het was een fijne deelname en de onderzoeksleider was erg aardig en betrokken.
Erg fijn. Vriendelijk personeel en werd goed naar me geluisterd.
Ik heb wel lichamelijk ongemak gehad van de eczeem doordat ik geen hormoonzalf mocht smeren tijdens het onderzoek. Gelukkig werd ik daar goed en fijn bij begeleidt door de mensen van CHDR.
Heel positief.
Heel goed. Soms wat lang wachten maar niet vervelend.
nette vrolijke ontvangst
Goed, iedereen is erg vriendelijk en legt goed uit wat ze gaan doen.
Positief met hele aardige medewerkers
Centre for Human Drug Research verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettig
Plezierig
Waardevol
Super!
Zeer prettig goed en duidelijk begeleid
Fijn maar wel vermoeiend
Het was een fijne deelname en de onderzoeksleider was erg aardig en betrokken.
Erg fijn. Vriendelijk personeel en werd goed naar me geluisterd.
Heel positief.
Heel goed. Soms wat lang wachten maar niet vervelend.
nette vrolijke ontvangst
Goed, iedereen is erg vriendelijk en legt goed uit wat ze gaan doen.
Positief met hele aardige medewerkers
Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt: