8.9 /10

checkbox98% beveelt Centre for Human Drug Research aan!

Thijs MARCEL

SterSterSterSterLege ster

Zeer gezellig... Vriendelijke medische personeel...

Geef een uitgebreidere toelichting op je ervaring, beschrijf hierin bijvoorbeeld wat je vond van de communicatie, de sfeer en de tijdsbesteding.
Goede uitleg...

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Thijs Marcel, Wat goed om te lezen dat het zeer gezellig was en dat het medische personeel vriendelijke was. Tot de volgende deelname. Met vriendelijke groet. CHDR

Peter Goossens

Goed onderzoek gehad

Communicatie was voldoende sommige dagen waren veel drukker dan andere dagen, tijdsbesteding was goed

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Peter Goossens, Hartelijke dank voor de mooie 5-sterren beoordeling, fijn om te lezen dat je een goed onderzoek hebt gehad! Met vriendelijke groet, CHDR

Gilles van der Meijden

Zeer prettig, goede sfeer en alles is duidelijk.

Enige mogelijke verbeterpunt voor mij zou zijn het iets vaker op de hoogte houden van hoelaat wat precies gaat gebeuren, dat was niet altijd even duidelijk. De sfeer en tijdsbesteding mogelijkheden waren uitstekend wat mij betreft.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Gilles van der Meijden, Goed om te lezen dat je een zeer prettige deelname hebt gehad bij ons. Wij gaan je verbeterpunt intern bespreken. Met vriendelijke groet, CHDR

Robbe Vanhoudt

aangenaam

de tijdbesteding en sfeer waren goed bij mij, ik had dan ook wel geluk met een leuke roommate.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Robbe Vanhoudt, Hartelijke dank voor het schrijven van de review. Tot de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Sinne Steens

Fijn

Heel fijn behandeld. Ging heel snel, was er met een uurtje weer weg. Bloedafname ging ook goed elke keer. Mensen waren aardig en hielpen mij toen ik even licht in mijn hoofd werd.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Sinne Steens, Wat een mooie 5-sterren beoordeling! Super om te lezen dat je heel fijn bent behandeld. Met vriendelijke groet, CHDR

Michiel Zwartjes

Goed geregeld, werd goed behandeld, algeheel wel positief

De hele ervaring was wel goed, communicatie over wat er bijvoorbeeld de volgende ochtend van me verwacht werd op welke tijd was helder dus dat was fijn, de sfeer was ook vriendelijk, mede geholpen door de andere deelnemers. Tijdsbesteding was prima, heb vooral op mezelf wat dingen gedaan voor werk en veel gepraat met andere deelnemers.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Michiel Zwartjes, Hartelijk dank voor de positieve woorden over je deelname en de 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, CHDR

Max Vriens

Positief

De communicatie was af en toe een beetje matig, de eerste dag (zondag) was er niemand aanwezig op onze verdieping en hadden we niet echt een idee wat nou de bedoeling was. Verder was de sfeer goed, het eten lekker en de tijdsbesteding was prima (alleen jammer dat de playstation het niet deed).

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Max Vriens, Fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij ons. Wij gaan je verbeterpunten intern bespreken, dank voor het geven van de feedback! Met vriendelijke groet, CHDR

Marco Donnelly

Heel goed en met ervaren doktora en verpleegkundigen

Alles was goed geregeld en strak volgens plan.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Marco Donnelly, Hartelijk dank voor de 5-sterren beoordeling! Tot de volgende deelname en een fijne dag. Met vriendelijke groet, CHDR

Bjorn

Een hele ervaring, gezellig, maar ook wel heftig

Erg duidelijke communicatie, planning was strict, artsen waren behulpzaam en hielden rekening met ons, de sfeer was erg positief, het was vrijwel altijd gezellig

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Bjorn, Dank voor de goede beoordeling en de aanbeveling! Met vriendelijke groet, CHDR

Simon van der Wulp

Fijne ervaring

De communicatie was duidelijk, er werd mij altijd goed verteld wat me te wachten stond en waarom. De sfeer was goed, door fijne medewerkers en andere participanten. Tijdsbesteding buiten de onderzoeken om was fijn, genoeg leuke dingen te doen, tafeltennis, PlayStation.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Simon van der Wulp, Hartelijk dank voor de 5-sterren beoordeling. Wij zien je graag terug bij de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Olivier

Fijn, professioneel en vriendelijk

Er werd duidelijk gecommuniceerd, de staff was vriendelijk.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Olivier, Hartelijke dank voor het achterlaten van een review! Goed om te lezen dat je de deelname als fijn, professioneel en vriendelijk beoordeeld. Met vriendelijke groet, CHDR

Robertjan Oud

Zeer positief

De communicatie was duidelijk, de sfeer was prettig ook tijdens het verblijf. Genoeg tijdsbesteding en heb me niet verveeld.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Robertjan Oud, Fijn om te lezen dat je een zeer positieve ervaring hebt gehad bij ons! Met vriendelijke groet, CHDR

Jelmer

Het is prima, ben erg tevreden. Het eten was lekker, de mensen waren aardig en ik voelde mij veilig.

De communicatie is duidelijk. De doctoren/verpleegkundige zijn duidelijk in hun communicatie en je kan altijd alles vragen. De sfeer is prima, iedereen doet zijn eigen ding. Je hebt heel veel vrije tijd.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Jelmer, Wat een mooie 5-sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over je ervaring bij ons. Tot de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Mees Cornelisse

SterSterSterSterLege ster

Het onderzoek was minder intensief dan ik had verwacht, veel ondersteuning bij elk onderdeel van het onderzoek. Aardige mensen die altijd te hulp kwamen waar nodig.

Alles was vanaf het begin duidelijk, wat we konden verwachten en hoe de dagen eruit gingen zien. We konden op elk moment vragen hoe de dag er verder uit ging zien en wat het eisen voor de volgende onderdelen zouden zijn. Ik kreeg zelf te horen dat ik Pfeiffer had tijdens het onderzoek, de artsen en iedereen om hen heen waren erg sympathiek omtrent mijn situatie, erg fijn. Mij is goed uitgelegd wat het voor mij inhield en de mogelijke gevolgen voor het onderzoek. Verder eigenlijk geen dingen om te melden.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Mees Cornelisse, Dank voor de uitgebreide feedback en voor je deelname aan het onderzoek! Fijne dag. Met vriendelijke groet, CHDR

Mike Schrauwen

SterSterSterSterLege ster

Erg prettig en intussen vertrouwd: het wordt je comfortabel gemaakt.

De stafleden zijn betrouwbaar, vriendelijk en professioneel, maar zorgen ook voor een gezellige atmosfeer.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Mike Schrauwen, Hartelijke dank voor het schrijven van de feedback. Tot de volgende deelname! Met vriendelijke groet, CHDR

Geantwoord op

Centre for Human Drug Research verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 april 2023

Centre for Human Drug Research

Het CHDR, Centre for Human Drug Research, is een onafhankelijke stichting die gespecialiseerd is in geneesmiddelenonderzoek bij mensen. Er wordt onderzoek gedaan naar de effecten van nieuwe middelen en bestaande medicatie bij gezonde vrijwilligers en patiënten. Daarnaast houdt het CHDR zich ook bezig met de ontwikkeling van innovatieve nieuwe meetmethoden. Dit draagt bij aan de wetenschap en aan een betere patiëntenzorg wereldwijd. Bij het CHDR staat de veiligheid van deelnemers voorop. Artsen en onderzoekers begeleiden deelnemers tijdens de onderzoeken. Het onderzoekscentrum beschikt over alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf.

Thijs MARCEL

SterSterSterSterLege ster

Zeer gezellig... Vriendelijke medische personeel...

Goede uitleg...

Peter Goossens

Goed onderzoek gehad

Gilles van der Meijden

Zeer prettig, goede sfeer en alles is duidelijk.

Robbe Vanhoudt

Max Vriens

Positief

Marco Donnelly

Heel goed en met ervaren doktora en verpleegkundigen

Alles was goed geregeld en strak volgens plan.

Bjorn

Een hele ervaring, gezellig, maar ook wel heftig

Simon van der Wulp

Fijne ervaring

Olivier

Fijn, professioneel en vriendelijk

Er werd duidelijk gecommuniceerd, de staff was vriendelijk.

Robertjan Oud

Zeer positief

Jelmer

Mees Cornelisse

Mike Schrauwen

SterSterSterSterLege ster

Erg prettig en intussen vertrouwd: het wordt je comfortabel gemaakt.

Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10